Jump to content
BulForum.com

FTP Client

Stil_L

Recommended Posts

Интересува ме дали има ФТП клиент с който мога да пусна да гледам филм или да слушам музика без да го свалям на харда?Ако има кажете кой е и от каде мога да си го сваля.

Благодаря

Ами то ФТП клиента се използва за да можеш да качваш и сваляш в твоята си директория, а не да гледаш филми. :huh: Аз поне такова чудо до сега не съм срещал.

А ако ти е добра скоростта за онлайн филми, защо ти е да ползваш програма.

ти наясно ли си какво е winSCP и за какво точно се използва?!?

Ами едно от многото неща, за които го използвам аз е точно фтп клиент.Човека пита за фтп клиент и аз му препоръчвам.Ти за ко' го ползваш?Явно имаш различно тълкование по въпроса - нека го чуем.

Иначе по темата - IE също си кльопа фтп.

Интересува ме дали има ФТП клиент с който мога да пусна да гледам филм или да слушам музика без да го свалям на харда?Ако има кажете кой е и от каде мога да си го сваля.

я пак виж за какво пита... интересно от кога winSCP поддържа "гледане на филми онлайн без да се свалят"...

winSCP е SFTP клиент. Ако не го използваш в тази му функция а като просто ФТП клиент - има милион други по-удобни.

Tankis - не, не ти ги записва на харда, записва ти ги на видеото направо, като дадеш "open" вместо "save" в експлодър...

веселяци.... :))

Ми къде ги записва?

Иначе.....може би решението гледаш/слушаш триеш :D

Записва ги върху харда ти във временна (temporary) папка, точно на принципа:

гледаш/слушаш триеш

...

...............

...Тц,тц много ламери има в тоя уиндоус форум. :huh:

фтп и гледането на филми...тц тц.

Ако искаш онлайн филми на ниска тарифа,пусни се към визиото..

:tongue :tongue Щастливко13 що не земеш да млакнеш и да не се обаждаш освен ако не е по темата.Само от изречението "Тц,тц много ламери има в тоя уиндоус форум." ми става ясно що за стока си. :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...