Stil_L Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Интересува ме дали има ФТП клиент с който мога да пусна да гледам филм или да слушам музика без да го свалям на харда?Ако има кажете кой е и от каде мога да си го сваля. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ами то ФТП клиента се използва за да можеш да качваш и сваляш в твоята си директория, а не да гледаш филми. Аз поне такова чудо до сега не съм срещал. А ако ти е добра скоростта за онлайн филми, защо ти е да ползваш програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 И аз такова чудо не сам срещал, но все пак да попитам.Трябва ми поради причини които не ми се разясняват в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ми пробвай winSCP - безплатна, малка и готина.Не е нужно да я инсталираш ако изтеглиш standalone файлчето. http://winscp.net/eng/download.php#download2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ти наясно ли си какво е winSCP и за какво точно се използва?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ами с browsera,вместо Save As или каквото и да е там даваш Open и то ти го сваля един вид,ама не ти го запазва на харда Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ти наясно ли си какво е winSCP и за какво точно се използва?!? Ами едно от многото неща, за които го използвам аз е точно фтп клиент.Човека пита за фтп клиент и аз му препоръчвам.Ти за ко' го ползваш?Явно имаш различно тълкование по въпроса - нека го чуем. Иначе по темата - IE също си кльопа фтп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Интересува ме дали има ФТП клиент с който мога да пусна да гледам филм или да слушам музика без да го свалям на харда?Ако има кажете кой е и от каде мога да си го сваля. я пак виж за какво пита... интересно от кога winSCP поддържа "гледане на филми онлайн без да се свалят"... winSCP е SFTP клиент. Ако не го използваш в тази му функция а като просто ФТП клиент - има милион други по-удобни. Tankis - не, не ти ги записва на харда, записва ти ги на видеото направо, като дадеш "open" вместо "save" в експлодър... веселяци.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ми къде ги записва? Иначе.....може би решението гледаш/слушаш триеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Ми къде ги записва?Иначе.....може би решението гледаш/слушаш триеш Записва ги върху харда ти във временна (temporary) папка, точно на принципа: гледаш/слушаш триеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 ... ............... ...Тц,тц много ламери има в тоя уиндоус форум. фтп и гледането на филми...тц тц. Ако искаш онлайн филми на ниска тарифа,пусни се към визиото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Щастливко13 що не земеш да млакнеш и да не се обаждаш освен ако не е по темата.Само от изречението "Тц,тц много ламери има в тоя уиндоус форум." ми става ясно що за стока си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 ftp клиент ти предлагам cuteFTP // http://www.download.com/3120-20_4-0.html?t....x=0&search.y=0 Пробвай програмката с някой филм и мирясвай. офтопик/ Ъъ,на колко годинки си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.