Jump to content
BulForum.com

Online БЕЛОТ+още игри за фенове на board games

virtuozo_

Recommended Posts

Доживяхме да направят online версия на любимата ни игра с карти "БЕЛОТ"-Крайно време беше след двугодишно чакане(че и повече) играта вече е готова и от вчера 9.10.2005 вече е пусната за теглене-засега разполагаме само с 50 безплатни часа(но надявам се че нещо ще се измисли и по тая тема)---e ако има желаещи да спретнем някоя и друта игра сайта е WWW.FAVORITE-GAMES.COM

П-П тъй като сайта не са го научили още много хора за да се събираме сме избрали следните часове 18:00 и 20:00 който има мерак да влиза тогава-!

Голяма новина е това, да знаеш. Доживяхме... Аз съм го "доживял" преди години, защото играта определено не е от вчера. Не белота по принцип, а точно на FAVORITE-GAMES игричката! Може да има някакви допълнения вече, но и преди беше достатъчно приятна за игра.

А и сега като гледам, че ми искат и парички за мрежовата игра... Не знам какъв е смисъла просто.

tedy-що говориш глупости-или просто нямаше кво да правиш а? кога си играл белот в мрежа ти бе :angry: тоя сайт го знам доста преди тебе бъди сигурен обаче едва от вчера в него има опция за игра в мрежа-и никой не те е карал да плащаш аз също няма да плащам имам си 50 часа а после ще видим :blink:

hbk -свали си играта и те чаам в сървъра

hbk -свали си играта и те чаам в сървъра

Свалих я,регнах се ,но когато се опитам да се свържа със сървъра ми казва:Връзката загубена...?

Там съм!!!

ами аз отидох на присъединяване ама нещо вика "не можете да се присъедините към таз игра

Пичове и аз ся го свалям кажете къв е сървъра да се включа и аз :)

Сървъра ти е написан,трябва да се регистрираш само ;) Като си готов,направи игра и ми кажи :)

Абе що като тръгна да права игра онлаин ми изкарва само възможност за add-ване на компютър, а не на други юсери? :confused

как беше адреса на сървъра че без да искам го изтрих :rolleyes:

83.97.31.178 :)

Ще направя игра,я се опитайте да влезете :)

Момчета по всяка вероятност има някакъв проблем-въпросите си задавайте в форума на сайта а не тук автора се казва сашо георгиев и отговаря на въпросите сравнително често-и аз очаквах да има проблеми щото тая игра я прави от 2 години и всъщност не е много добър програмист ама...

!!!ВAЖНО ОБЯВЛЕНИЕ-ВСЕКИ ДЕН ОТ 18:00 И ОТ 20:00 ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ИГРАЯТ ДА ВЛИЗАТ В СЪРВЪРА-ДОКАТО ИГРАТА СТАНЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОПУЛЯРНА А ТОВА ЩЕ Е СКОРО ЩЕ СИ ПРАВИМ СРЕЩИ В ТЕЗИ ЧАСОВЕ -ЩЕ ИЗПИТВАМЕ ИГРАТА И ЩЕ СИ МЕРИМ ПИШКИТЕ-КОЙТО НЯМА ПАК ДА ИДВА ЩЕ СИ МЕРИМ НЕЩО ДРУГО :)

Да влез към 18 или 20:00 часа ще се събираме пак вчера официално 4 човека изпробвахме играта-държеше се прилично,не ни изхвърли и не забиваше

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...