virtuozo_ Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Доживяхме да направят online версия на любимата ни игра с карти "БЕЛОТ"-Крайно време беше след двугодишно чакане(че и повече) играта вече е готова и от вчера 9.10.2005 вече е пусната за теглене-засега разполагаме само с 50 безплатни часа(но надявам се че нещо ще се измисли и по тая тема)---e ако има желаещи да спретнем някоя и друта игра сайта е WWW.FAVORITE-GAMES.COM П-П тъй като сайта не са го научили още много хора за да се събираме сме избрали следните часове 18:00 и 20:00 който има мерак да влиза тогава-! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Голяма новина е това, да знаеш. Доживяхме... Аз съм го "доживял" преди години, защото играта определено не е от вчера. Не белота по принцип, а точно на FAVORITE-GAMES игричката! Може да има някакви допълнения вече, но и преди беше достатъчно приятна за игра. А и сега като гледам, че ми искат и парички за мрежовата игра... Не знам какъв е смисъла просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Аз съм готов,ае да почваме с играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 tedy-що говориш глупости-или просто нямаше кво да правиш а? кога си играл белот в мрежа ти бе тоя сайт го знам доста преди тебе бъди сигурен обаче едва от вчера в него има опция за игра в мрежа-и никой не те е карал да плащаш аз също няма да плащам имам си 50 часа а после ще видим hbk -свали си играта и те чаам в сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 hbk -свали си играта и те чаам в сървъра Свалих я,регнах се ,но когато се опитам да се свържа със сървъра ми казва:Връзката загубена...? Там съм!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 за момент те видях но сега те няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Направих сървър,влизай Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 ами аз отидох на присъединяване ама нещо вика "не можете да се присъедините към таз игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Сега се присъединих към твоята,става ли нещо? П.С. Махни си файъруола,ако имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Пичове и аз ся го свалям кажете къв е сървъра да се включа и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Пичове и аз ся го свалям кажете къв е сървъра да се включа и аз Сървъра ти е написан,трябва да се регистрираш само Като си готов,направи игра и ми кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 как беше адреса на сървъра че без да искам го изтрих Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Абе що като тръгна да права игра онлаин ми изкарва само възможност за add-ване на компютър, а не на други юсери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 как беше адреса на сървъра че без да искам го изтрих 83.97.31.178 Ще направя игра,я се опитайте да влезете Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Защо ми пише че не мога да се присъединя към играта и е загубена връзката с някой от играчите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Момчета по всяка вероятност има някакъв проблем-въпросите си задавайте в форума на сайта а не тук автора се казва сашо георгиев и отговаря на въпросите сравнително често-и аз очаквах да има проблеми щото тая игра я прави от 2 години и всъщност не е много добър програмист ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 !!!ВAЖНО ОБЯВЛЕНИЕ-ВСЕКИ ДЕН ОТ 18:00 И ОТ 20:00 ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ИГРАЯТ ДА ВЛИЗАТ В СЪРВЪРА-ДОКАТО ИГРАТА СТАНЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОПУЛЯРНА А ТОВА ЩЕ Е СКОРО ЩЕ СИ ПРАВИМ СРЕЩИ В ТЕЗИ ЧАСОВЕ -ЩЕ ИЗПИТВАМЕ ИГРАТА И ЩЕ СИ МЕРИМ ПИШКИТЕ-КОЙТО НЯМА ПАК ДА ИДВА ЩЕ СИ МЕРИМ НЕЩО ДРУГО Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 O'k днеска го прочетох твърде късно,но утре съм на линия!!Обичам тази игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Да влез към 18 или 20:00 часа ще се събираме пак вчера официално 4 човека изпробвахме играта-държеше се прилично,не ни изхвърли и не забиваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Само на мен ли ми забива таблата? Както играя и изведнъж заспива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.