mi6o_ Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Nqkoi moje li da me oputi otkade moga da vlizam prez html klient ,ne java, nito nqkakva programa, v unibg survur Vsichko koeto otkrih izpolzwa java 6te sum vi mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Nqkoi moje li da me oputi otkade moga da vlizam prez html klient ,ne java, nito nqkakva programa, v unibg survurVsichko koeto otkrih izpolzwa java 6te sum vi mnogo blagodaren Доколкото знам, неможеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Не мисля, че HTML има код който да ти позволи подобно действие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Merci za informaciqta a nqkoi da dade ideq kak da se vliza bez java ili programa v irc na unibg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ако някой даде такава идея - ще му дадат Нобелова Награда... И все пак опитай с Телепатия да влезеш в чата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 С обикновен html не може да влезнеш Но пък не е задължително уеб клиента да е писан на java. Може да е на perl Не знам има ли някъде хостнат такъв за български сървъри, може да потърсиш в гугъл "irc cgi". Удобно е, леко е (за потребителя, иначе сървъра може да се зори нещо) и не ти трябва java плъгин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Problema ob6to vzeto idva ottam 4e ne mmoga da instaliram nikakvi plugini kum explorera poneje tova e pc v bibliotekata i nqmam administratorski prava ta ako imate druga idea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Problema ob6to vzeto idva ottam 4e ne mmoga da instaliram nikakvi plugini kum explorera poneje tova e pc v bibliotekata i nqmam administratorski prava ta ako imate druga idea... В залата 4к преди години имаше такъш шел който ти забраняваше да пускаш това и онова. Просто във всеки такъв шел има малък списък от exe-та dll-та и тн, които можеш да пускаш. Сваляш си mIRC.exe, преименуваш го на explorer.exe и си готов А и да не забравя, черпиш една бира за съвета Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Hahaha stana nomera s perl scripta blagodarq na vqsi4ki koito helpnaha Marto ima6 birata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Marto ima6 birata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.