don_anton Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 хи начи да питам някои да има дискове с тестове за тоефл и ако има дали ще може да качи някъде нПколко или пък ако знаете къде има в нета да кажете че аз търсих но само некви несериозни работи намерих ? мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Аз имам някакви, но няма къде да ги кача. Пък и толкова ми се занимава. Организирай Тошо да се видим някой път и даже единият го имам два пъти (тоя официалния) и ще ти го дам, а другите можеш да си ги копнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 ами мерси ще говора с тодор като се видите да стане работата или пък някои път да излезнем някъде ще са ми от голяма позла ако можеш да ми ги дадеш за 1/2 дни да си ги копна мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Имам диска към учебника Barron's TOEFL. Ако искаш пиши ми ПМ да го шерна в ДЦ++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 хмм, тони, защо не си говорил с Тодор хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 VMS кажи като шеарнеш цд-то в темата може и др. хора да се интересуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Виж в арената, там има доста неща за TOEFL и други подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.