Jump to content
BulForum.com

BREAKDANCE/HIP HOP JAM

Prasko

Recommended Posts

Aide na 6outo mom4etaaa :D

S radost az , AaaXxx-EAZY SNATCH crew (Plovdiv) (mnogo 4esto igraem na pametnika taka 4e moje bi sme se vijdali :tongue ) , vi kanq na Jam-a koito organizirame

6te se provede v subota (04.10) ot 17 4asa v zala "stroitel" (namira sa na posledna spirka na 9). Vhod - 3lv

Dosta be6e ozoreno dokato organizirame jam-a taka 4e molq vi se elate i podkrepete kulturata

Kakvo da o4akvate :

-pove4e ot 30 crews ot cqlata strana (vkliu4aq i na6ta "skromna" milost - PODKREPETE na - 6a gi omajem)

-MC FREESTYLE COMPETITION

-Nagradi ot GLOBE (glaven sponsor , zaedno s AEROSOLE i picarii VERDI )

- Hip Hop Break (feat. DRS )

- Graffiti show

-Afterparty v MARS

Shouto e garantirano - a za skromnata cena na bileta 6te polu4ite pove4e ot 3 4asa purvoklasen break ( mi 4e kak nqma da e parvoklasen kato nie u4astvame :P ) i hip hop

Prisaedenete sa - 6a e golqmo omazvane :punk :punk :inqn

haha hawks - sorry ama hi4 ne mi be6e da tursq batka - mnoo kusno be6e :D

Furiozo - nai malkoto b-side ot MM (6tot i na6te mom4eta im gostuvaha da pravat reklama za jam-a ) - no sam po4ti 100 % siguren 4e spokov-cite i melotvtupania 6a doidat (ili pone taka be6e v sofia na bboysbreakdown 3 )

Tam sme mnogo qsno . Po4nal sum da treniram s tiq koito v momenta trenirat break oba4e az se otkazah a te produljiha i znam mnogo dobre kak igraqt zatova 4e... nqma da go propusnem :) golqmo 6ou 6te e.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...