Prasko Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Aide na 6outo mom4etaaa S radost az , AaaXxx-EAZY SNATCH crew (Plovdiv) (mnogo 4esto igraem na pametnika taka 4e moje bi sme se vijdali ) , vi kanq na Jam-a koito organizirame 6te se provede v subota (04.10) ot 17 4asa v zala "stroitel" (namira sa na posledna spirka na 9). Vhod - 3lv Dosta be6e ozoreno dokato organizirame jam-a taka 4e molq vi se elate i podkrepete kulturata Kakvo da o4akvate : -pove4e ot 30 crews ot cqlata strana (vkliu4aq i na6ta "skromna" milost - PODKREPETE na - 6a gi omajem) -MC FREESTYLE COMPETITION -Nagradi ot GLOBE (glaven sponsor , zaedno s AEROSOLE i picarii VERDI ) - Hip Hop Break (feat. DRS ) - Graffiti show -Afterparty v MARS Shouto e garantirano - a za skromnata cena na bileta 6te polu4ite pove4e ot 3 4asa purvoklasen break ( mi 4e kak nqma da e parvoklasen kato nie u4astvame ) i hip hop Prisaedenete sa - 6a e golqmo omazvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawkS Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 A we brat q se porazgledai malko v foruma, moje pak da otkrie6 nqkva takava tema Kato naprimer tuk, i vse pak blagodarq 4e si obqsnil podrobno za vsi4ki koito neznaqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 a ima li sybitieto nqkakvo >mediino pokritie< , imam predvid shte byde li zapisvano/izlychvano ot nqkoq televiziq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted October 1, 2003 Author Share Posted October 1, 2003 haha hawks - sorry ama hi4 ne mi be6e da tursq batka - mnoo kusno be6e Furiozo - nai malkoto b-side ot MM (6tot i na6te mom4eta im gostuvaha da pravat reklama za jam-a ) - no sam po4ti 100 % siguren 4e spokov-cite i melotvtupania 6a doidat (ili pone taka be6e v sofia na bboysbreakdown 3 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 Tam sme mnogo qsno . Po4nal sum da treniram s tiq koito v momenta trenirat break oba4e az se otkazah a te produljiha i znam mnogo dobre kak igraqt zatova 4e... nqma da go propusnem golqmo 6ou 6te e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.