RaptoR Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ами тази история я знам.Момичето беше от уч. Димчо Дебелянов нали.И беше 5 или 6 клас ако не се лъжа.И беше от на сестра ми класа.Та мангалчето беше напълнило окото на момичето с мастило или нещо подобно беще а брат и като разба беше помляло циганина от бой.Те и двамата учиха в едно училище. После едни разправии станаха родителите на мангала взеха да заплашват.Ако не е същата история за която говориш значи е друга. Абсолютно същата история - и бащата и майката са дългогодишни мои служители. В момента жената и децата са в Хисар при родителите й. Вече 2 години май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Кой и къде се самоопределя за гражданин на която и да е държава? Така ако става - веднага 90% от българите ще се самоопределят за американски граждани. Какво повече да коментираме?! Обясни ми какво е българска народност. Дефинирай българската националност като такава. Как обичам такива дървени философи като тебе, дето дъвчат сложни думички без изобщо да имат представа какво значат. Обаче са патриоти. Ех, какви патриоти са... До утре могат да ти говорят патриотично. Ти, патриотино, покриваш ли всичките си задължения към държавата? Хубаво се замисли. Ми аз например се самоопределям като български гражданин, включително и когато съм бил в чужбина. За другите не ме интересува. Ето ти и определнията, цитирани по памет. Определение за националност-група хора с еднакъв етнически произход,религия,обичаи и общ език. Националност - населяващи една територия, обща история и спазващи единни законови норми. Колкото до моите задължения към държавата, уверявам те че са покрити изцяло. Само 1 месец преди години са пропуснали да ми отбележат преведената здравна осигуровка заради промяна в някакви закони, ама не ми се виси 2 дни на опашки та да си оправят грешката. Все пак те са заети с обслужването на малцинствата. Дано да продължи така и след 20 години, тогава ще съм малцинство и няма да си плащам тока Пък ако някой не е разбрал, циганите са пребили някакви младежи в Тервел. Дали ако и ти беше там щеше да говориш така? http://www.monitor.bg/bulgaria/article?sid...d=56802&eid=504 Освен това искам да поздравя модераторите на форума, че още не са затворили темата. В други форуми разни п*тки дето се водят модератори бързат да затворят такива теми, без въобще да съзнават за какво става въпрос. Едит: извинявай овърман, не бях прочел следващия ти пост, та се хабих да ти отговарям. определено не си заслужаваше изхабения ток за 0,01 стотинка, който надлежно ще заплатя, даже и квитанцията ще ти пратя. die, mangolovers, die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Nz obache ciganite sa napast!!!Ako ne ste zabelqzali ot na4aoto na lqtoto po centara navsqkade veche e palno s cigani po barove po zavediniq navsqkade!!!!Spored men sqko cigan4e trqbva da sa kastrira!!! a tva nz koi po nagore beshe go pisal za skinarite!!!Tva sa palni gluposti skinari !!!!Te biqt samo nqkvi kloshari takiva deto si tarsqt xlqba ot zemqta i obikalqt po kofite!!!Sled nqkolko godini bulgaria sha ostnat samo cigani!!!Si4ko bqga v 4ujbina i tuk ostavat samo cigani Ми аз например се самоопределям като български гражданин, включително и когато съм бил в чужбина. За другите не ме интересува. Ето ти и определнията, цитирани по памет. Определение за националност-група хора с еднакъв етнически произход,религия,обичаи и общ език. Националност - населяващи една територия, обща история и спазващи единни законови норми. Колкото до моите задължения към държавата, уверявам те че са покрити изцяло. Само 1 месец преди години са пропуснали да ми отбележат преведената здравна осигуровка заради промяна в някакви закони, ама не ми се виси 2 дни на опашки та да си оправят грешката. Все пак те са заети с обслужването на малцинствата. Дано да продължи така и след 20 години, тогава ще съм малцинство и няма да си плащам тока Пък ако някой не е разбрал, циганите са пребили някакви младежи в Тервел. Дали ако и ти беше там щеше да говориш така? http://www.monitor.bg/bulgaria/article?sid...d=56802&eid=504 Освен това искам да поздравя модераторите на форума, че още не са затворили темата. В други форуми разни п*тки дето се водят модератори бързат да затворят такива теми, без въобще да съзнават за какво става въпрос. Едит: извинявай овърман, не бях прочел следващия ти пост, та се хабих да ти отговарям. определено не си заслужаваше изхабения ток за 0,01 стотинка, който надлежно ще заплатя, даже и квитанцията ще ти пратя. die, mangolovers, die i steb sam saglasen za takiva cigani smart ne a mi malko im e tva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 аз към циганите нямам топли чувства. че са за бой - за бой са - те са като... не искам да кажа "животните", ама не се сещам как по друг начин да го опиша - на тях им трябват правила и някой да следи че ги изпълняват. за добро или за лошо те така се възпитават помежду си - от това което съм видял - с бой. затова и смятам че това само разбират. а иначе като казват как така те не плащат ток, а баба ми примерно плаща - ми така. те се организират и надават глас - ето ви още едно потвърждение че групата има сила. що не се организират... българите (в смисъл не-циганите) и да протестират масово (тва е важната дума - масово) да накарат кмета да спре тока на неплатилите - все пак циганите не са повече все още в града. абе все едно ми се върти в главата - все онова "не е луд този дето... а този дето му дава". ама все пак съм за това да ги понабиват от време на време. edit: тъкмо видях кво е писала ludoto_mimi - как можах да не го спомена. мен ще ме е страх да пусна жена ми 100 м да мине вечер сама. айде стига. да трябва да и се карам като видя че си е забравила спрея. незнам психологическо ли е какво ама само мангали си представям да я нападнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 По принцип не искам да пиша по такива теми, защото знам, че няма да излезе нищо смислено, но се реших само за да кажа, че подкрепям дългото мнение на R_a_p_t_o_R, което сега няма смисъл да копирам. Моля повечето хора да не говорят на изуст,а поне да имат някакъв опит, да са живели в Изгрев или поне да имат познати, за да ги попитат. Айде тока и другите неща на аванта, ще ги подмина, ама ба*ти заради скапаните мангали ни спряха автобусите! Защото винаги всичко са получавали наготово и не са свикнали да пазят нещата си. Да сте виждали някой българин, който всяка сутрин ходи на работа или на училище и вечер се случва да се връща по тъмно, да му хрумне да изпочупи прозорците на автобусите, да направи някоя друга повреда или най-простото да не си плати билетчето, защото знае, че никой не може да му каже нещо? Кой ще му каже на циганина да не си плаща билетчето? Някоя мадама по на 17-18 години, която не си е намерила работа и е трябвало да започне като кондукторка? Мислите ли, че нея не я е страх да се изправи срещу няколко мангала и да им каже като не си плащат да слизат? Много малко такива кондуктори има... На баща ми вече му писна всяка вечер да ме прибира с колата, когато съм втора смяна или съм решила да изляза с приятелки, мен сериозно вече ме е страх да се прибирам сама... Да не говорим, че една съседка са я обрали някакви мангали като слизала вечер от автобуса. Всичко са й взели с чантичката - пари, документи, телефон и ако имала нещо друго ценно. А спирката е на 2 крачки от блока ни. Не ми се пише повече, но нека тези, които дават примери за циганите какво върпели и какво не вършели да дадат пример от града или от собствен опит, а не да говорят какво са чули от някъде или просто повтарят "да убием мангалите", "циганите на сапун" и т.н. просто защото другите го повтарят. Има много такива надписи в квартала... има даже и "българите на сапун" ако искате да знаете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 abe sa 10~20 granati vaf ciganskata maala perfectno she im doidat na tiq shibani ciganeta da im gi zavrat vaf 4ernite guzove pa i bin laden da doide da im razbie niakoi samolet vaf ciganskata she doprinese edna golqma stupka kam razvitieto na balgaria... a te tuka nqkoi prebil cigane i aide op v zatvoraa vmesto da nagradqt 4oveka s medal te she go vkarat v zatvora Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 abe sa 10~20 granati vaf ciganskata maala perfectno she im doidat na tiq shibani ciganeta da im gi zavrat vaf 4ernite guzove pa i bin laden da doide da im razbie niakoi samolet vaf ciganskata she doprinese edna golqma stupka kam razvitieto na balgaria... a te tuka nqkoi prebil cigane i aide op v zatvoraa vmesto da nagradqt 4oveka s medal te she go vkarat v zatvora вярно мама им мръсна, докъде я докарахме. затова на следващите избори "Атака" трябва да има мнозинство, и ако тогава не чукат циганите ние тях ще чукаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Не, това не е решение, защото никой няма да позволи на скинарите да изтрепят циганите, най-малкото защото народа е против фашисти.Ние българите сме патили достатъчно много от тях едно време, за да ги толерираме днес.А и факта че хитлер е искал да унищожи всички славяни(включително и българите) допълнително настройва хората срещу тях.Освен това циганите са около половин милион, а скинарите значително по-малко.И разбира се полицията, колкото и да и е неприятно, ще защити в този случай циганите.Освен това и в ЕС и ООН ще направят световен скандал.Всяка въоръжена борба срещу циганите(имам в предвид "великата ни армия" днес) ще ни донесе проблеми от ЕС, НАТО, ООН, турция и дори ал-кайда. При полижение, че скинарите в България са българи, не вярвам някога да се обърнат към, така да се каже, самите себе си.Никой няма да си помеъдне пръста да направи нещо, както се канят половината в тая тема, да направи нещо по въпроса с циганите!Остава само тея безделници скинарите "пофилактично" да къртат циганите...нито полицията, нито Сидеров (някой беше казал) ще ни избавят от тях и ще ги "интегрират". Европа ще ни донесе големи проблеми, поради причината, че те го нямат тоя проблем, който е тука...там си имат кой да управлява държавата като хората, плаща им се добре за това и най-важното мислят за народа-нещо, което тука го НЯМА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Циганите са така наречените "Неканени гости" Идват в тая държава от някъде и цоцат на аванта,ако не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 abe sa 10~20 granati vaf ciganskata maala perfectno she im doidat na tiq shibani ciganeta da im gi zavrat vaf 4ernite guzove pa i bin laden da doide da im razbie niakoi samolet vaf ciganskata she doprinese edna golqma stupka kam razvitieto na balgaria... a te tuka nqkoi prebil cigane i aide op v zatvoraa vmesto da nagradqt 4oveka s medal te she go vkarat v zatvora вярно мама им мръсна, докъде я докарахме. затова на следващите избори "Атака" трябва да има мнозинство, и ако тогава не чукат циганите ние тях ще чукаме. Ole pich ti mai prekaleno mnogo igraesh Counter strike-granati koi sha metne granti we ti mislish kato 2 kals sha gi trepesh s granati-maiko mila!!! ivoru ti pak ataka shteli da izbiqt ciganite koi sha im pozvoli da napravqt tva we!!!I ti ne slushai glupostite na volen siderov toi samo taka si govori da moje da zeme poveche glasove!!!No ako naistina bi napravil neshto mn poveche ot dosegashinite upravlqvashti na ciganite sam s nego!!No sha vi kaja 1 bulgaria sled 10 godini sha ostanat samo cigani!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 За съжаление в голямото си болшинство скинарите в България са тъпи наркомани и позьори. В не малко държави на запад именно скинхедс са групите които държат някакъв контрол над малцинствата, само дето там не подбират цигани, пакистанци, евреи ... квото дойде. Тука ако имахме някакъв дух, като нация , като общество щяхме да се справим с проблема и без скинарите. Само че всеки си наляга парцалите и никой нищо не прави. Откъде накъде пък скинарите да са ни някви свястни. Полицаите са супер ограничени по отношение на силовите мерки които трябва да взимат, а вие искате да контролират циганите. Нема начин и те семейства хранят и те деца гледат. Не му дават да използва сила на полицая, той да не е луд да ходи да си рискува живота. По Бай Тошово знаете ли как беше. Аз бех малък и тогава живеехме в Изгрев, близо до сегашния Рум Изгрев. Всяка вечер минаваше Волгата по няколко пъти, с белия волан. След 20 часа където засекат циганин на улицата, дето не се е прибрал.... леле мале, тоя циганин загазваше много лошо. Директно на улицата на място където го барнат, бой ама бой да видиш. Не като сега да удари две палки на някой пиян фен на мач и да викат че го пребил от бой. Не казвам че това е решението, но и това решение става, ако няма друго. Трябва по един или друг начин да се вкарат в пътя тея хора. Начи тва че има българи дето правят престъпления не е тайна за никой, но те са българи, те са граждани на тая държава и те ще отговарят пред законите и, за разлика от въпросното малцинство. И тука не става дума само за наказателния кодекс. Говорим за всичко което представлява обществото в БГ. Те се подиграват с нас и с цялата система, която може и да е скапана, но си е наша и трябва да се спазва, а ние балъците ще си говорим глупости че били малцинство. Паразити са не малцинство. Явно е че по законен път няма да стане работата. Или трябва да се променят законите за малцинствата или трябва с автомата в мааалата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Днеска сутринта по БТВ казваха колко крадат тия тъпи цигани от влаковете превозващи скрап. слагали камъни по релсите и на няколко пъти вагон дерейлирал. друг път изключвали спирачките и влака оставал на произвола на съдбата. оправданието им било, че са непълнолетни и че им трябвал метала да го продадяли, а това че хора може да пострадат като дерейлира тоя вагон, да не дава господ целия влак да излезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 С "човек" възпитан с бой няма начин да се разбереш по мирен път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Ole pich ti mai prekaleno mnogo igraesh Counter strike-granati koi sha metne granti we ti mislish kato 2 kals sha gi trepesh s granati-maiko mila!!! ivoru ti pak ataka shteli da izbiqt ciganite koi sha im pozvoli da napravqt tva we!!!I ti ne slushai glupostite na volen siderov toi samo taka si govori da moje da zeme poveche glasove!!!No ako naistina bi napravil neshto mn poveche ot dosegashinite upravlqvashti na ciganite sam s nego!!No sha vi kaja 1 bulgaria sled 10 godini sha ostanat samo cigani!!! samo da poaqsna 4e neigra po4ti nikoga CS a 6to s otnasq do granatite se pak ne e lo6a ideq ama da ima6e atomna bomba koqto moje6e da pomete si4ko vaf daden radius 6te6e da e vurha si4ko cigansko na pepel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 За съжаление в голямото си болшинство скинарите в България са тъпи наркомани и позьори. В не малко държави на запад именно скинхедс са групите които държат някакъв контрол над малцинствата, само дето там не подбират цигани, пакистанци, евреи ... квото дойде. Тука ако имахме някакъв дух, като нация , като общество щяхме да се справим с проблема и без скинарите. Само че всеки си наляга парцалите и никой нищо не прави. Откъде накъде пък скинарите да са ни някви свястни. Полицаите са супер ограничени по отношение на силовите мерки които трябва да взимат, а вие искате да контролират циганите. Нема начин и те семейства хранят и те деца гледат. Не му дават да използва сила на полицая, той да не е луд да ходи да си рискува живота. По Бай Тошово знаете ли как беше. Аз бех малък и тогава живеехме в Изгрев, близо до сегашния Рум Изгрев. Всяка вечер минаваше Волгата по няколко пъти, с белия волан. След 20 часа където засекат циганин на улицата, дето не се е прибрал.... леле мале, тоя циганин загазваше много лошо. Директно на улицата на място където го барнат, бой ама бой да видиш. Не като сега да удари две палки на някой пиян фен на мач и да викат че го пребил от бой. Не казвам че това е решението, но и това решение става, ако няма друго. Трябва по един или друг начин да се вкарат в пътя тея хора. Начи тва че има българи дето правят престъпления не е тайна за никой, но те са българи, те са граждани на тая държава и те ще отговарят пред законите и, за разлика от въпросното малцинство. И тука не става дума само за наказателния кодекс. Говорим за всичко което представлява обществото в БГ. Те се подиграват с нас и с цялата система, която може и да е скапана, но си е наша и трябва да се спазва, а ние балъците ще си говорим глупости че били малцинство. Паразити са не малцинство. Явно е че по законен път няма да стане работата. Или трябва да се променят законите за малцинствата или трябва с автомата в мааалата. taka si e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Ето какво прочетох в доклада на мръсните педерасти, които се представят за Амнести Интернешънъл: "prevent racism and discrimination against the Roma populations by effectively ensuring that discriminatory and racist actions do not go unpunished." Превод: "да се предотврати расизма и дискриминацията срещу ромското население чрез ефективно осигуряване на наказание за дискриминационни и расистки актове." Демек, хем да ни ебат, хем да си траем. НЯМА. Няма вече само да повтаряме "циганите на сапун" и да си играем каунтър страйк. Страйка трябва да се нанесе срещу циганите. Вече е такова време, че или ние тях, или те нас. Колкото по-рано ги озаптим, толкова по-малко насилие ще има. Нека феновете на Локо и Ботев не се бият един с друг след мач, а дружно да посещават "Шекера" и да си устройват състезание коя агитка най-много цигани ще гътне. Аз вече няма да пиша циганите кви зулуми правят, защото не смогвам. Всеки ден нещо ново. И това само по официални данни. А колко са неофициалните... На онези мръсници, написали горната помия, им написах писмо. Ако получа отговор, ще го публикувам. А дотогава... burn, mango, burn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Всеки казва "трябва някой да направи нещо", но никой не допълва, че този някой е той... Може би ни трябва някой сидераст, някой кръчмарски патриот, който след третата чашка вече е хукнал да преплува дунава и да вдига възстание, а като изтрезнее отново е мишка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 От една страна уравляващите ги е страх от такива "правозащитни организации" от друга свикнаха да си купуват гласове от черните,а ние които едвам свързваме двата края не щем да си тровим живота с още неща и като за по-лесно преглъщаме.Ще правим така докато Доган не стане премиер или президент- тогава ще го налапаме целия и ще мрем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 От една страна уравляващите ги е страх от такива "правозащитни организации" от друга свикнаха да си купуват гласове от черните,а ние които едвам свързваме двата края не щем да си тровим живота с още неща и като за по-лесно преглъщаме.Ще правим така докато Доган не стане премиер или президент- тогава ще го налапаме целия и ще мрем. Хах, ако си мислиш че като стане президент или премиер дудукАН ще стане по-силен, лъжеш се. тоя е по-силен и сега от двамата комунисти, взети заедно. btw вече има вестник "АТАКА" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Хах, ако си мислиш че като стане президент или премиер дудукАН ще стане по-силен, лъжеш се. тоя е по-силен и сега от двамата комунисти, взети заедно. btw вече има вестник "АТАКА" Вестник АТАКА си го има доста отдавна, а от 2-3 седмици насам вече е ежедневен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 видехте ли сега кво стана в Париж? тамошния еквивалент на тукашните мангали го сринаха. полицията поради толерантност само води статистика, и ги е страх да излязат на улицата. ами такова ще стане и тук, така че гответе се. направете си каски от тенджерите и с черпака напред neo_ddt, може да си прав, аз съм се заблудил, щото на вестника който взех пишеше брой 4, ама явно за ежедневника са почнали номерацията отначало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Da mrat we maminkata im da e*a.Tva sa bezmoza4ni podobiq na hora we teq ne mogat da razsajdavat jivotnite mrasni Varvim si az, brad4et mi i edin pi4 v izgrev po trotoara savsem spokoino i sre6tu nas edna mangalka i 4 ciganina dea i onq pi4 kvo se be6e zablql i kat se razminavahme butna bez da iska mangalkata i onaq se ploisna na ulicata I kvo stava v sledva6tiq moment-na6iq 4ovek zapo4va da i se izvinqva na jalkata gad oba4e ediniq siganin mrasen dokat se osetim izkara edin noj i se farli da go mu6ka v garloto dobre 4e pi4a si sloja rakata pred noja ina4e 6te6e si e*e maikata polojenieto i onq mu porna rakata Prez tva vreme s brad4eda se oseferihme fanahme ediniq sa4 i mu napravihme nosa na pihtiq sled koeto go zapratihme kam ostanalite 3-ma koito stoqha po nablizko edin do drug i nai glavno kam toq s noja.Saborihme mrasnite gadove fanahme si pi4a i se spukahme da bqgame.I kvo v kraina smetka malko da se bqha obarkali ne6tata malko da se bqhme panikiosali i moje6e sq i da ne vi razkazvam taq slu4ka za tva nikoi da ne mi razpravq 4e mangalite i te sa hora Tva ne sa hora tva sa jivotni sposobni sa da te pre4ukat za ednoto ni6to maminkata im mrasna taka 4e ne mi govorete za mirni re6eniq i takiva raboti.I az predi da prejiveq taq slu4ka vikah "e vie pak sq ciganini cigani ama i te sa hora vse pak" ama ve4e takiva misli ne mi se vartat v glavata 6toto razbrah 4e tva ne sa hora.Za tva samo boi za mrasnite 4erni gadini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 ми много яно че не са хора, нали това разправям. има само един добър циганин и това е мъртвият циганин. да направим всички цигани добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.