Jump to content
BulForum.com

Пак ли...

ivoru

Recommended Posts

Не може така, проблема трябва да се реши културно и цивилизовано, с хуманни средства, с разни уреди и препарати, като огнехвъргачки, азотна киселина и много, ама много напалм. :punk

Аз под хуманни средства разбирам Циклон Б и остров Белене.

А може и Райд!

П.С. Сега ако ревнат в Хелзинки че пак циганите са страдащите тука направо ставам президент обявявам мобилизация и война на Финландия! :angry:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Да обявим война и на Индия, все пак от там са дошли.. също така да започнем и гражданска война срещу сънародниците ни, които не мразят циганите до мозъка на костите си..

breakneck се изказа за пореден път на място. Поне са ги хванали и смятам, че ще бъдат здравата наказани. Недейте да трепете и да обявявате войни, а правете пари, деца и ги възпитавайте, за да може да създадете кадърно поколение, което да ни дава хубави пенсии като одъртеем. Като бели хора да се борим за права, като бели хора да променяме несправедливостите край нас ... но защо пък! Я да нарамим мускетите и да изринем Шикера... Хелзинки трепери! ИДЕМ!

Едно от решенията-най-доброто засега, мисля.Ако ги има такива, а не разни, дето са само на външен вид скинари, а са пълни боклуци не вършат работа. ;)

А за тая зверщина нямам какво да кажа...на огъня с огън!

Ами вижте само какво става в Пловдив, да не говим за цяла България. Циганите си раждат деца на кило, докато ние имаме по 1, макс2, а пък 3 :cry

Ама циганите са си невинни. Какво са виновни, че не плащат за всичко, че нямат работа и тн.

Ами така е. Скука братче, какво да правиш по цял ден освен деца и за разнообразие някой зулум като гореспоменатия. Били малцинсво, трябва да ги защитаваме, да им помагаме ... ми като са малцинство да ходят се е*** някаде другаде. Не са нищо друго освен паразити, то не ни стигат тези в парламента и бюрокрацията. :angry:

Тая година нямах право, ама догодина Волен Сидеров - премиер.

Коментара е един. Циганите трябва да бъдат зверски пребивани от българи, за да има справедливост, а ония циганин Доган да бъде изгорен жив, за да спре да реве какво малценство били ромите.

ima malko istina ama da ti kaja 4esno !!!Trqbva da badat prebivani samo teq deto kradat ubivat ne nqkvi takiva bezdomni kloshari!!!Skinovete biqt po4ti samo nqkvi nevinni kloshari deto neznaqt za kvo jiveqt gorkite!!!A trqbva da sa TREPAT teq ludiete cigani deto biqt i kradat i ubivat ei za tqx ne trqbva da ima proshka spored men!!!

Ами вижте само какво става в Пловдив, да не говим за цяла България. Циганите си раждат деца на кило, докато ние имаме по 1, макс2, а пък 3 :cry

Ама циганите са си невинни. Какво са виновни, че не плащат за всичко, че нямат работа и тн.

Ами така е. Скука братче, какво да правиш по цял ден освен деца и за разнообразие някой зулум като гореспоменатия. Били малцинсво, трябва да ги защитаваме, да им помагаме ... ми като са малцинство да ходят се е*** някаде другаде. Не са нищо друго освен паразити, то не ни стигат тези в парламента и бюрокрацията. :angry:

Тая година нямах право, ама догодина Волен Сидеров - премиер.

Dosta dobre kazano naistina sa mnojat kato gadini no se pak ima i dobri cigani no sa 1 na 600

Според мен е от рапа и чалгата и немотията! От това, че виждат само измама и подигравка от страна на институции, богаташчета, борчета и т.н.

Игрите и филмите не са виновни! Виновна е средата на живот

Dam karamn i tova si e istina makr4e rapa i 4algata na men ne mi vliqt taka na mn malko xora im vliqt po loshiq na4in!!!

Да напомня ли не много отдавна за двете български момичета, които убиха своя съученичка...

Не бяха циганки изобщо...

Офф:

2 от момичетата ми бяха от стария клас, а другата от съседния клас

/Офф

Мързи ме да чета всички постове, а и нямам време.

Виждам много хора се ядосват какво били направили тея цигани, колко брутално било и не знам си още какво... Не, не ги защитавам. Били са някакви простаци, хванали са и ги и сега ще бъдат наказани, повярвайте. И да се хабите да пишете няма да ги накажат повече и т.н... Въпроса е обаче колко неразкрити случая има и колко такива хора се отървават безнаказано. За такива случаи не се споменава в медиите, защото няма виновник, а какво е престъпление без известен виновник? И съм напълно сигурен, че 95% от тези, които толкова се възмущават, псуват и заплашват, няма да направят нищо ако видят на улицата как 2-3 циганина пребиват българин. Да не говорим пък ако българи бият българин...

Въй.....майчице...и ся какво ще правим?И какво...ти не пиеш ли?Не спиш ли?Не гледаш ли телевизия?Ами да....лесни са,ама все пак всички правят това :)...

Много ще ме извиняваш, но аз само това ли правя? защо не удебели само "гледат телевизия" и не ме попита " ти не го ли правиш"? не вади думи от контекста, защото сами по себе си те не означават нищо.

Едно от решенията-най-доброто засега, мисля.

Не, това не е решение, защото никой няма да позволи на скинарите да изтрепят циганите, най-малкото защото народа е против фашисти.Ние българите сме патили достатъчно много от тях едно време, за да ги толерираме днес.А и факта че хитлер е искал да унищожи всички славяни(включително и българите) допълнително настройва хората срещу тях.Освен това циганите са около половин милион, а скинарите значително по-малко.И разбира се полицията, колкото и да и е неприятно, ще защити в този случай циганите.Освен това и в ЕС и ООН ще направят световен скандал.

Всяка въоръжена борба срещу циганите(имам в предвид "великата ни армия" днес) ще ни донесе проблеми от ЕС, НАТО, ООН, турция и дори ал-кайда.

Има по-добро решение, но в парламента са големи некадърници (като Волен Сидеров) или трезво мислещи, но възпрепятствани патриоти (другите от "Атака"), за да го направят.Просто трябва да се въведе закон за раждаемостта - да е забранено повече от 2 цигански деца - значително намаление на детските(децата им да станат само една финансова пречка) и така за около 50-100 години няма да имаме цигани.А освен това там от турцизираното и подкупно МВР трябва да заработят като хора :excl:

EDIT: Ето 1 щастлив реален случай:

На 4-5 полицая от специалните части им е зададено да хванат опасен цигански престъпник, който се укрива в къщата си в гетото.Спират за последно на около 50-100 метра от дома му, за да обсъдят отново плана по карта и тръгват на щурм.Кой през прозорец, кой през стена/врата влиза вътре.Светят с големите полицейски фенери и гледат 10-15 циганина в 1 стая.Почва бой, фенери в главите, тукати, ритници, докато не пребиват циганите.И точно когато търсят престъпника, единият от полицаите казва: "Абе момчета, вие знаете ли, че май объркахме къщата" :lol: :lol:

(*за сведение - после се връщат, щурмуват истинската къща на престъпника и го залавят)

Въпроса не е дали ще бъдат наказани или не. Циганин, българин - щом е престъпник, в панделата. Тук става въпрос за български граждани и други такива. Циганите НЕ са български граждани, защото:

- повечето нямат съответните документи за самоличност

- не говорят български език

- не са от българска народност

- не са от българска националност

- не се самоопределят като такива

- не покриват задълженията си към държавата

Освен това те не покриват и критериите за човешки същества, защото:

- нямат майчински инстинкт (четете постовете по-горе), за разлика от повечето животни

- не правят нищо за събирането на храна (за разлика от катеричките и мравките??)

- такива неща като състрадание и благодарност не са познати на тях (просто генетично им е заложено, за това наистина не са виновни)

И ся кво? Само защото са се родили на територията на България и приличат на хора трябва да ги търпим?? :angry1

На циганолюбските мекерета ще кажа да взимат пример от кучетата. Куче като види циганин, почва да лае. И то хайванчето разбира, че нещо у тези "хора" не е в ред. Вземайте пример от кучетата. Ако няма да ги лаете, използвайте нещо тежко. :punk

Циганите може би са френски граждани :D В крайна сметка ти направо промени конституцията на България.Ако имаш желание мога да ти предоставя материали по въпроса,за да спреш да пишеш глупости.Критериите за човешки същества няма да ги коментирам,защото са смехотворни.Не че циганите са ми от най-любимите същества,но просто е смешно и безумно да се пишат подобни глупости за тях.Цялата работа е в това,че законите не се спазват/и от цигани и от българи/,но тъй като циганите са малцинство се стига до тази нетърпимост.Айде малко да се замисляме преди да пишем разни работи,защото темата си е сериозна/макар и леко изменена вече/ и има какво да се коментира

Въпроса не е дали ще бъдат наказани или не. Циганин, българин - щом е престъпник, в панделата. Тук става въпрос за български граждани и други такива. Циганите НЕ са български граждани, защото:

- нямат майчински инстинкт (четете постовете по-горе), за разлика от повечето животни

- не правят нищо за събирането на храна (за разлика от катеричките и мравките??)

- такива неща като състрадание и благодарност не са познати на тях (просто генетично им е заложено, за това наистина не са виновни)

И ся кво? Само защото са се родили на територията на България и приличат на хора трябва да ги търпим?? :angry1

На циганолюбските мекерета ще кажа да взимат пример от кучетата. Куче като види циганин, почва да лае. И то хайванчето разбира, че нещо у тези "хора" не е в ред. Вземайте пример от кучетата. Ако няма да ги лаете, използвайте нещо тежко. :punk

Наистина тази тема стана хейтърска и привлече най-мразещите...

На ivoru се чудя какво да кажа... Май нямаме никакъв общ език, поне аз не изгарям от желание да си говоря с хора, които мислят, че съм "мекере".

И все пак. Искам да задам въпрос на всички, които мразят циганите по принцип - и аз съм ги мразила така, изобщо, докато не започнах да ги срещам по-отблизо. При нас работят циганки като чистачки и да ви кажа, много се трудят жените, изключително чисти са, грижат се за децата си много добре (знам, защото ги виждам, те ги водят, когато работим извънредно и няма на кого да ги оставят). Не знам къде и как живеят, но са чисти, защото виждам как взимат душ след края на всеки работен ден и не миришат (за разлика от доста българи). Така че всички тия приказки за това, какви са циганите по принцип, нямат смисъл.

И аз искам ТЕ да си плащат тока в Столипиново и в Шекера, а не да ми го включват на мен в сметката, но кой ни е виновен, че сме си избирали хора, които се притесняват да поискат спазването на закона достатъчно твърдо от тях?

Та въпросът ми е: Всеки от нас си има някакви проблеми в своя живот и си ги решава. Какви ваши ЛИЧНИ проблеми ще си решите, ако избиете циганите? Проблеми, които не можете да решите по други, мирни начини, без да се превръщате в изверги? Превръщането в изверги ли е мечтата ви? Защото подобно мислене вече означава, че сте я постигнали. Може би циганите са ви помогнали да станете това, което сте - давали са ви достатъчно основания да ги мразите... Винаги има основания да мразиш някого, ако ТОЧНО това търсиш в живота. Защо ви е по-комфортно да мразите, отколкото да обичате?

Дебело искам да подчертая, че не очаквам отговор. Или поне не смислен отговор. Очаквам отново хейтърски изригвания от подобни хора и едва ли ще ме впечатлят. Зададох въпроса с крехката надежда, че някой ще се замисли върху него. Ако въобще някой го направи, вероятно няма да отговори тук.

Не стигам до там да питам защо вие се смятате по рождение за по-горни от когото и да е било и дали сте чели Конституцията. Ясно е, че не сте. Или ако сте я чели, не я признавате. Дали това ви дава право с гордост могат да се наричате български граждани?

Ти си просто смешен... Катеричките и мравките са човешки същества... Не се самоопределяли като български граждани... Кой и къде се самоопределя за гражданин на която и да е държава? Така ако става - веднага 90% от българите ще се самоопределят за американски граждани. Какво повече да коментираме?!

Обясни ми какво е българска народност. Дефинирай българската националност като такава. Как обичам такива дървени философи като тебе, дето дъвчат сложни думички без изобщо да имат представа какво значат. Обаче са патриоти. Ех, какви патриоти са... До утре могат да ти говорят патриотично. Ти, патриотино, покриваш ли всичките си задължения към държавата? Хубаво се замисли.

Циганина си е човек като нас....само,че мургав/черен...Има добри,има лоши...Аре обяснете ми,защо циганите в приютите не вършат лоши неща.Всичко си опира до възпитанието.Онея мангали в Столипиново и там още къде,са с привелегии,много повече от нас,не са възпитани,както трябва да бъде и най-накрая ние духаме!Плащаме им на тях сметките и си мълчим!Еми щото сме една шибана държава!

Плащаме сметките им заради Спас Гърневски преди и Чомаков сега. Пловдив си плаща цената за привилегията да бъде "синята столица" на България... Друг е въпроса каква видя Пловдив от това 15 годишно управление на СДС в града - май нищо, само циганите построиха комунизма. Не забравяйте - не е луд който яде баницата, а който му я дава. Колко пъти Енергото спира тока в гетата? И всеки път едно и също - кмета ходи да "преговаря" и "уговаря" Енергото да им пусне тока пък щели да измислят "схеми" да се разплатят... Дръжки. Така че - не псувате когото трябва, патриоти...

Циганина си е човек като нас....само,че мургав/черен...Има добри,има лоши...Аре обяснете ми,защо циганите в приютите не вършат лоши неща.Всичко си опира до възпитанието.Онея мангали в Столипиново и там още къде,са с привелегии,много повече от нас,не са възпитани,както трябва да бъде и най-накрая ние духаме!Плащаме им на тях сметките и си мълчим!Еми щото сме една шибана държава!

Еми да има и отделни единици мангасари,който си плащат като всички нас сметките,но 99 % са нагли и гледат се на аванта,спомнете си през лятото наводненията,когато ги настаниха по кметства,училища и читалища всичко беше разрушено след тях и се налага основен ремонт(стени,шкафове и т.н) и им строят някви супер лукзозни апартаменти,пък ние живеем в някви панелки(поне аз).Еми как искате да си промена мнението,кво ги защитавате не мога да разбера.Понеже ходя на фитнес в рондо,започват да се навъждат някви мангали и в тази връзка лично съм виждал как някав мангал се разкарва с някви ризки,ланци,златни гривни и се праят на гъзари.Има и много други случей,скоро даваха по новините как от енергото отидоха да им спират тока (ще ви излъжа в кой град беше)и тия замерваха служителите с камъни,не дават да им спират тока,даже имаше и ранен...еми кво да говора още,вие тука ги защитавате.И как могат да ги наричат български граждани,като са си мангасари :angry1 Другите избори повече места за Атака.Повече няма да пиша тук,защитавайте си ги.

И още нещо във връзка тока,винаги когато съм ходил да пазарувам чат пат до търговиите до уч.Йордан Йовков има няколко мангалски къщи,които лампите и работят на 100 % посред бял ден.

Защо ли усещам, че започва едно защитаване на гнусната измет, която ни е обсебила :angry: Тези убийства уж били от нищета. Ми да не би българите да живеем по-добре? Мангалите са гадна, празитна и мързелива общественост. Опакват са, че нямат пари, а като ги помилиш да свършат някаква работа и да им дадеш пари те започват: "ааа не бате аз сам болен/на и не мога да копам" Ебахти нахалните цигани. Докога ще ги защитавате, а те ще правят с нас каквото си искат. Ток не плащат, раждат на поразия и после ги пращат по приюти или ги оставят на улицита. Това не може да продължава вечно. Имам 1 познат от Сливен, които веднъж ми каза, че Лечков се е справил много добре с циганите - затворил ги е в едно гето извън града и да си седят там. Верно е, че в днешно време никои няма да позволи да се изтрепе тая измет, но поне да се изолира и да спре да се развива!

EDIT: @ov3rm4n прав си. Затова дадох примера със Сливен

Плащаме сметките им заради Спас Гърневски преди и Чомаков сега. Пловдив си плаща цената за привилегията да бъде "синята столица" на България... Друг е въпроса каква видя Пловдив от това 15 годишно управление на СДС в града - май нищо, само циганите построиха комунизма. Не забравяйте - не е луд който яде баницата, а който му я дава. Колко пъти Енергото спира тока в гетата? И всеки път едно и също - кмета ходи да "преговаря" и "уговаря" Енергото да им пусне тока пък щели да измислят "схеми" да се разплатят... Дръжки. Така че - не псувате когото трябва, патриоти...

Никой не има плаща сметките- виси им дълг към Енергоразпределение. Плащаме обаче собствените си сметки, защото за 1 лев след 4-та дата ти спират тока. А казаното за циганския дълг и "синята столица" е тотална глупост. Абсолютно всички без изключение спекулират с циганския въпрос, особено когато нещата опират до избори /пускат тока по за малко, обещават да не спират тока, раздават по някй лев на ръка и т.н./. Нито сини, нито червени, нито жълти, нито карамбозави не могат да решат този проблем. Защото той няма нормално мирно решение. По простата причина, че никой няма да опрости тия дългове на циганите, нито те някога ще ги платят. Няма и да им бъде прекъснат тока, защото тогава излизат да хвърлят камъни по българите. А когато СПООР влезе и раздаде шамарите почват всички "умници" да реват как сме нарушавали човешките права на, видите ли, "онепреавданото, бедно и мизерстващо" циганско население. Което строи къщи по на 2-3 ката. Което му построиоха цял квартал европейците безплатно. Което краде на поразия каквото му попадне БЕЗНАКАЗАНО.

За информация Пловдив е градът с най-мащабно ромско малцинство в страната - прогресивно нарастващо, защото отгоре на всичкото взеха да идват и преселници - кой би се отказал от безплатен ток?

Само не разбирам тогава къде е протекционизма към българите? Защо старци и болни остават без ток по за 3 дни заради 3-5 лв? Защо никой на тях не им помага? Трябва ли да излязат да хвърлят и те камъни? Българската държава забрави да защитава българите. Циганите са по-добре в това отношение - да поговорим ли цигани, помощи и детски? Всички знаете как е.

Що се отнася до патриотите overman, ръцете им са вързани. Защото политическите игри много отдавна смачкаха патриотизма и хората го изгубиха масово някъде в мъглата. Защото никой не чува гласа им и не го интересува. Защото всичко опира до бройки, гласове, пари и т.н. И циганите го знаят. И ни се смеят.

Не съществува за мен нито една причина да оправадя циганите за каквото и да било и по какъвто и да било начин. Тези, които са толкова загрижени ги съветвам да се поразходят малко из гетата, да се поослушат, да се запознаят с цигани, да ги опознаят що за хора са, какъв манталитет имат, какво мислят за България и българите, какво представлява ежедневието им прочее и след това пак да им се радват. Или да изкарат 2-3 месеца с българите в Изгрев. Приказки на изуст хич не ми харесват. Наскоро едно семейство напусна дома си, защото циганетата закачиха дъщеричката, братчето набило циганетата и животът за тях там свърши. Защото ги достраша да пуснат децата на училище. И се преместиха хората. Много много подобни неща се случват всеки ден.

Не е нужно да се пишат невъзможни глупости от сорта на "да се избият циганите" и прочее.

Но пък да виждам приказки в смисъла на "вижте какво бе те не са виновни" или "те и българите са същите" ме отвращава безмерно.

Хората на запад също имат неконтролируеми гета - негърски, китайски, пуерторикански, мексикански и др. Невъзможно е по мирен път да се вразуми тази паплач. Но имат и подход - гетата са оградени от полиция, която рядко влиза вътре, но и не пуска паплач навън. Ако на някой му се влиза - влиза на своя отговорност. Само че няма такова нещо като безплатен ток и безплатна газ. Защото има ред. Защото държавата е ЕДНАКВО безкомпромисна към ВСИЧКИ.

Когато в България доживеем този момент, ако въобще го доживеем, тогава няма да имаме нужда от дикусии като настоящата.

Наскоро едно семейство напусна дома си, защото циганетата закачиха дъщеричката, братчето набило циганетата и животът за тях там свърши. Защото ги достраша да пуснат децата на училище. И се преместиха хората.

Ами тази история я знам.Момичето беше от уч. Димчо Дебелянов нали.И беше 5 или 6 клас ако не се лъжа.И беше от на сестра ми класа.Та мангалчето беше напълнило окото на момичето с мастило или нещо подобно беще а брат и като разба беше помляло циганина от бой.Те и двамата учиха в едно училище. После едни разправии станаха родителите на мангала взеха да заплашват.Ако не е същата история за която говориш значи е друга.

Изобщо не е глупост, че плащаме циганския ток, има дълг верно, но енергото от къде да си земе парите ??? Ами от нас дето си плащаме много ясно всяка година, все им събират уж пари, уж незнам какво си, а тока скача на година по 3 пъти, инфлация ще каже някой..инфлация друг път, те са на сериозни загуби и търсят начин да си оправат парите. Ако циганите земат си плащат тяхния дълг няма да тежи на нас. И наситена докато има българи които викат абе и те са хора, абе не са толкова лоши абе и те живеят лошо, ще им кажа едно. Нека някой слънчев ден да имаш дете и да учи с цигани и да ви видя дали така ще говорите за тая напаст. Циганите поне 95% са измет и зараза която трябва да се натика някъде където няма да пречи на никой.

Най-много ме потресе, че покрай кампанията за наводненията в която се събираха средства чрез СМС и какво ли още не, дадоха къщата на някакви цигани с 15 деца!! Това на нищо не прилича. На тях надали им пука дали са си в старата къща или в същата, наводнена.

Ex, da mu se nevidi!

Na kakvo li ne izbi tazi tema...

Az moga da kaja samo edno: Na lice ima jestoko prestaplenie i to triabva da bade nakazano! Cigani, mangali, papi bezbojnici! Xaide stiga! Cialata nastraxnax kato 4etax izvadkata. Tozi 4ovek e bil bit i podpalen jiv! Egati! Ima tolkova mnogo prestaplenia, izvar6eni ot skapite ni balgari, koito ne otstapvat po jestokost na tova. Zasto ne se otvariat za tiax temi, a?

Molia se samo da si naemat lo6 advokat, zastoto zakonite ni sa pod vsiakakva kritika!

Ако някой наистина смята да циганите не са виновни за положението си, че държавата или сульо или пульо е виновен за положението на бедните душички го призовавам да вземе вкъщи при него един мангал и да си го гледа и храни.Ако иска и семейство да създаде с него.Аман от манго-ловъри.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...