Jump to content
BulForum.com

Web camera

Getzata

Recommended Posts

Пробвай да я подкараш с ритници. Поредния "Как-да-подкарам-това" въпрос, от юзър дето даже ръководството не е прочел на камерата. Очакваш да седна да го прочета вместо теб и да дойда да ти иснталирам камерата ли. Пробвай се сам и кажи ако имаш проблем при инсталирането. Не очаквай всичко на тепсия.

Нямам ръководство , а някав смотан диск с драйвер за Windows. а и друго , линукса ми казва че нямам инсталиран драйвер за USB. Не разбирам от Линукс , затова търся помоща на някой. Цял ден се мъча да е пусна тая камера защото ми трябват спешно едни снимки.

хаха,как ще му инсталирваш драйвери,компилираш ядро или въобще сменяш настройки,щом е лайв си ди?

:D

Направо изби рибата.

Досега не съм имал уеб камера,но се съмнявам че някога ще я подкараш на тиликса,освен ако не си се решил да го инсталнеш на харда.

потърси помощ на официанлния тиликс форум.Много малко от нас са го ползвали някога.

http://www.tilix.org/tiki-forums.php

То все тая си е дали ще го инстална или от диска. Пак си е същия. Като инсталирам драйвери се инсталират на Рам паметта. Проблема ми е че в момента нямам хард , а ми трябват спешно едни снимки.

А аз на твое място не бих си пъхал носа навсякъде само и само да трупаш постове. От двана дена ми се набиваш на очи и втория ти уорн чука на вратата. Вземи прочети правилата на форума преди да е станало късно.

[offtopic]А аз просто щях да махна тиликса и да си остава windows-а да зареди :bgrin: [/offtopic]

Повдигнах темата за да намеря отговор как става камерата за линукс , а не за съвети как да намеря начин да снимам.

Ако някой занае и е подкарвал web camera с линукс да каже.

кой беше този драйвер?

Ако не е проблем за теб,може ли да ми кажеш как оправи проблема и в какво точно беше той?Сега имаш ли достъп до камерата?

Моля,това ще е от полза за тиликс и е редно да го съобщиш на форума там.

Взех си хард и си инсталнах Windows.Снимах си каквото ми тряваше. Неможах да пусна камерата под Тиликс независимо че писах в много форуми, на производителя на камерата, на Тиликс на сайта и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...