Getzata Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Абе имам една Web camera "Polaroid PDS 301" , как мога да е подкарам под линукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Пробвай да я подкараш с ритници. Поредния "Как-да-подкарам-това" въпрос, от юзър дето даже ръководството не е прочел на камерата. Очакваш да седна да го прочета вместо теб и да дойда да ти иснталирам камерата ли. Пробвай се сам и кажи ако имаш проблем при инсталирането. Не очаквай всичко на тепсия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Нямам ръководство , а някав смотан диск с драйвер за Windows. а и друго , линукса ми казва че нямам инсталиран драйвер за USB. Не разбирам от Линукс , затова търся помоща на някой. Цял ден се мъча да е пусна тая камера защото ми трябват спешно едни снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 С Тиликс съм - бултващ диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 хаха,как ще му инсталирваш драйвери,компилираш ядро или въобще сменяш настройки,щом е лайв си ди? Направо изби рибата. Досега не съм имал уеб камера,но се съмнявам че някога ще я подкараш на тиликса,освен ако не си се решил да го инсталнеш на харда. потърси помощ на официанлния тиликс форум.Много малко от нас са го ползвали някога. http://www.tilix.org/tiki-forums.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 То все тая си е дали ще го инстална или от диска. Пак си е същия. Като инсталирам драйвери се инсталират на Рам паметта. Проблема ми е че в момента нямам хард , а ми трябват спешно едни снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 хехе "В момента нямам хард но ми трябват спешно 40-50GB ЕМпеТройки!!! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Става дума за 8-9 снимки , а не за 50ТБ. филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 [offtopic]А аз просто щях да махна тиликса и да си остава windows-а да зареди [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 А аз на твое място не бих си пъхал носа навсякъде само и само да трупаш постове. От двана дена ми се набиваш на очи и втория ти уорн чука на вратата. Вземи прочети правилата на форума преди да е станало късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 [offtopic]А аз просто щях да махна тиликса и да си остава windows-а да зареди [/offtopic] Повдигнах темата за да намеря отговор как става камерата за линукс , а не за съвети как да намеря начин да снимам. Ако някой занае и е подкарвал web camera с линукс да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Oprawih se sam s drajwera. Mersi za pomoshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 кой беше този драйвер? Ако не е проблем за теб,може ли да ми кажеш как оправи проблема и в какво точно беше той?Сега имаш ли достъп до камерата? Моля,това ще е от полза за тиликс и е редно да го съобщиш на форума там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Взех си хард и си инсталнах Windows.Снимах си каквото ми тряваше. Неможах да пусна камерата под Тиликс независимо че писах в много форуми, на производителя на камерата, на Тиликс на сайта и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.