MBlaST Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ами продавам тези две папагалчета + клетката.Идеални са за начинаещи и не изискват много специални грижи. Ето и малко снимки. pic1 pic2 pic3 pic4 ЦЕНА 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Цената твърда ли е? Може ли да се коментира? А без кафеза продаваш ли ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Здравей! Зимата могат ли да живеят отвън(на терасата)? Малкият се интересува,но вътре нямам възможност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 говорят ли? трябва ми някой да ми диктува пасс-овете ся сериозно могат ли да живеят зимата на вън на остъклена тераса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 a julto cherni imash li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 OpenBSD Posted Today, 13:49 a julto cherni imash li ? Ами не ботевисти нямам.Каквото виждаш на снимките това е! zizirixo Posted Today, 13:46 говорят ли? трябва ми някой да ми диктува пасс-овете ся сериозно могат ли да живеят зимата на вън на остъклена тераса? Не само,че говорят ами се справят отлично и с генерирането на пасс-ове А сега сериозно по въпроса - ето какво пише в книжките : Общо взето вълнистите папагалчета се приспособяват и понасят зимните условия и не рядко в тихите и слънчеви зимни дни предпочитат да са навън, стига вечер температурата в къщичката им да не пада под 15о С. Ще напомня, че в своята австралийска родина те понасят ниски температури само по няколко часа нощем, никога в продължение на дни и седмици. Познати,които се занимават с папагали са ми казвали,че вълнистите издържали на големи студове само да не им замръзвала поилката с водата ,но аз винаги моите съм си ги прибирал при големите студове.Относно остъклените тераси може и да няма проблеми при положение,че няма накакво постоянно течение или нещо подобно.Който се реши ще получи и книжка, от където може да научи много неща за това, как се гледат и тнт.. За сега е това,ако има нещо,което ви интересува питайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Папагалите все още се продават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.