CTAH4O Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Докато се сетя как да озаглавя темата видях бая зор Та.. Проблемът е: Имам камера,която може да снима,имам си кабелче,което свързва камерата с компютъра,но нямам никакъв софтуер.Въпроса ми е с коя програма мога да си изкарам снимките на компа и дали всяка камера си има отделна програма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 А какво става като я включиш към ПЦ-то? Win-а не я ли намира като Removable Disk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Докато се сетя как да озаглавя темата видях бая зор Та.. Проблемът е: Имам камера,която може да снима,имам си кабелче,което свързва камерата с компютъра,но нямам никакъв софтуер.Въпроса ми е с коя програма мога да си изкарам снимките на компа и дали всяка камера си има отделна програма? Трябва ти софтуер от производителя на камерата, съобразно нейния модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Марка и модел на камерата ? А какво става като я включиш към ПЦ-то? Win-а не я ли намира като Removable Disk? Обикновено така става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 В повечето случаи става и без software. Просто е свържи с компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Свързах с компа и ми показа,че няма инсталиран драйвер за камерата или нещо такова,а в кутийката с камерата нямам диск,ясно щото е ТСМ-ка Не може ли от някъв сайт да си намеря софтуер или.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Свързах с компа и ми показа,че няма инсталиран драйвер за камерата или нещо такова,а в кутийката с камерата нямам диск,ясно щото е ТСМ-ка Не може ли от някъв сайт да си намеря софтуер или.... с XP ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Със XP SP2 Някъв драйвер явно иска,въпреки че за МП3 Плейъра не ми искаше и ми се появи направо Removable Drive G: PS... Имам дата кабел за Сименс и го пъхам в компютъра,както и в ГСМ-а , но не се появява... някаква идея? - ГСМа ми е МС60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Виж и аз имам без инсалиран софт и като я свържа към ПС-то. Ми излиза като Removable Disk Трябва да ти стане щом си с ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 аз имах подобен проблем - подобен щото устройството се появяваше като removable disk - ама онова беше една сони камерка. ако имаш много устройства и мепнати дискове, по някаква странна причина новопоявилият се диск взема че ползва едно от вече заетите букви. пробвах го на няколко комп-а в работата - явно не е в някаква разбазикана настройка. както и да е - трябваше да преместя буквите на устройствата ръчно с едно нагоре след буква C, (с други думи оставях D празно), за да има как да се види камерата (за инфо как става -десен бутон на My Computer, след това Manage, след това Disk Management). сега незнам - казваш драйвер ти иска. тва е друго. ама ми отне време да го открия Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Влез в сайта на марката на камерата и там трябва да има софтуер.Или,ако няма и там питай Google EDIT:Yeahhhhhhhhhhhh 600-тен поуст Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Добре,пъхнах сичко както трябва и ми излезна,че компютъра е намерил нов хардуер и ми каза,че иска да инсталира Софтуер (USB Device) и почна да търси нещо - не намери и тва беше... Ето какво точно ми изписва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Първо трябва да инсталираш драйвера и чак тогава да свържеш кабела на УСБ-устройството (по принцип де ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Е добре де... аз от къде да ги взема тези драйвери като в кутията,където беше камерата нямаше диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 CTAH4O и аз имам все още една TCM-ka проблемите с нея бяха че драйвери за XP по подразбиране нямаше не тръгваше с драйверите по подразбиране и имах само едни драйвери за 98 и там пробвах и стана. Като ставането бе не да го виждам като някой диск ами с програма да извиквам камерата и там имаше едно меню подобно на това вътре на камерката дето се показва и първо избирах снимка тогава редактора я "взима" и чак след това я записвам. Все пак искам да отбележа че знам че драйверите които са по подразбиране за USB са mass storage driver и с тях май не бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Камерата ми е Digital Camcorder MD 9070 Търсих ДРАЙВЕР в Гоогле,но ми излизат некви шитни М/у другото заедно със сичките хартийки,гаранционни карти и обяснения има и една за инсталиране на софтуер и би трябвало в кутията на камерата да има CD,но тъй като това е ТСМ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Не съм сигурен дали е точно това - за това пробвай пише че е за MD 9070: линк Enjoy dude.... и независимо дали ще стане или не по-добре не си купувай евтини боклуци от тсм.... ( макар че май има и изключения ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.