PePfx Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Duron 1800mhz cooler TT Asrock KT400 512 DDR400 PQI Hitachi 40GB 7200rpm 8mb SATA ( harda e serial ata ) Gigabyte Radeon 9250 128bit/128 ddr/tvout Case Deluxe 300W ATX black Keyboard Codegen black Mice (nqkqkva si SONY 17" 200ES white 505 lv. (ne se prodava na4asti osven monitora) Всичко е продадено!!! темaта може и да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Duron 1800mhzAsrock KT400 512 DDR400 Hitachi 40GB SATA Ati Radeon 9250 128bit/128 ddr/tvout SONY 17" (200ES) 505 lv. Само това ли е машината ? Имам предвид това ли е всичко ..... Има ли кутия , захранване , цд(предполагам не щом не си писъл) Без монитор продаваш ли машинката .... някой компонент да има остатъчна гаранция ? Харда да има бад сектори Предполагам не щом не си споменал , но се пак да питам ... ако ша зимам нещо то да е като хората .... на колко годинки е машинката приблизително ?!? Клоквани ли са компонентите някога Монитора е малък , но пак може да свърши работа , така че кажи дали има драскотини по него , върху самия екран (смисъл да му е паднала защитаста отпред както при много монитори) Коя година е ?!? И колко херза подържа на 1024х768 , но се пак кажи цена и без него .... тва е засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Само това ли е машината ? Имам предвид това ли е всичко ..... Има ли кутия , захранване , цд(предполагам не щом не си писъл) Без монитор продаваш ли машинката .... някой компонент да има остатъчна гаранция ? Харда да има бад сектори Предполагам не щом не си споменал , но се пак да питам ... ако ша зимам нещо то да е като хората .... на колко годинки е машинката приблизително ?!? Клоквани ли са компонентите някога Монитора е малък , но пак може да свърши работа , така че кажи дали има драскотини по него , върху самия екран (смисъл да му е паднала защитаста отпред както при много монитори) Коя година е ?!? И колко херза подържа на 1024х768 , но се пак кажи цена и без него .... тва е засега Ma6inata e na 2-3 meseca, si4ko e novo nqmq draskotini ima i klaviatura, moje da dam bosun i mi6ka na purviq obadil se Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ma6inata e na 2-3 meseca, si4ko e novo nqmq draskotini ima i klaviatura, moje da dam bosun i mi6ka na purviq obadil se А шом е ново това значи ли , че има гаранция И ако да ОТКЪДЕ ? И също дали е клокван някой от компонентите Цена без монитора Брато аре бъди коректен , че така няма моем се разберем .... наистина проявявам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 на части даваш ли машината? Рам-та каква марка е... Видеото как се справя с 3Д марк 03' и 01' Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 kolko iska6 samo za com-pa bez monitora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 на части даваш ли машината? Рам-та каква марка е... Видеото как се справя с 3Д марк 03' и 01' Kartata e Gigabyte i vadi 6200 to4ki bez da e clockvano ni6to( mislq 4e ima potencial) komputera e polzvan samo za gledane na filmi. kolko iska6 samo za com-pa bez monitora? moga da dam pcto i bez monitora pm da se razberem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.