Jump to content
BulForum.com

Sell PC

Recommended Posts

Duron 1800mhz cooler TT

Asrock KT400

512 DDR400 PQI

Hitachi 40GB 7200rpm 8mb SATA ( harda e serial ata )

Gigabyte Radeon 9250 128bit/128 ddr/tvout

Case Deluxe 300W ATX black

Keyboard Codegen black

Mice (nqkqkva si :))

SONY 17" 200ES white

505 lv. (ne se prodava na4asti osven monitora)

Всичко е продадено!!! темaта може и да се затвори :)

Duron 1800mhz

Asrock KT400

512 DDR400

Hitachi 40GB SATA

Ati Radeon 9250 128bit/128 ddr/tvout

SONY 17" (200ES)

505 lv.

Само това ли е машината ? Имам предвид това ли е всичко ..... Има ли кутия , захранване , цд(предполагам не щом не си писъл) :confused Без монитор продаваш ли машинката .... някой компонент да има остатъчна гаранция ? Харда да има бад сектори :confused :huh: Предполагам не щом не си споменал , но се пак да питам ... ако ша зимам нещо то да е като хората .... на колко годинки е машинката приблизително ?!? Клоквани ли са компонентите някога :confused Монитора е малък , но пак може да свърши работа , така че кажи дали има драскотини по него , върху самия екран (смисъл да му е паднала защитаста отпред както при много монитори) Коя година е ?!? И колко херза подържа на 1024х768 , но се пак кажи цена и без него .... тва е засега ;)

Само това ли е машината ? Имам предвид това ли е всичко ..... Има ли кутия , захранване , цд(предполагам не щом не си писъл) :confused Без монитор продаваш ли машинката .... някой компонент да има остатъчна гаранция ? Харда да има бад сектори :confused :huh: Предполагам не щом не си споменал , но се пак да питам ... ако ша зимам нещо то да е като хората .... на колко годинки е машинката приблизително ?!? Клоквани ли са компонентите някога :confused Монитора е малък , но пак може да свърши работа , така че кажи дали има драскотини по него , върху самия екран (смисъл да му е паднала защитаста отпред както при много монитори) Коя година е ?!? И колко херза подържа на 1024х768 , но се пак кажи цена и без него .... тва е засега ;)

Ma6inata e na 2-3 meseca, si4ko e novo nqmq draskotini ima i klaviatura, moje da dam bosun i mi6ka na purviq obadil se :)

Ma6inata e na 2-3 meseca, si4ko e novo nqmq draskotini ima i klaviatura, moje da dam bosun i mi6ka na purviq obadil se :)

А шом е ново това значи ли , че има гаранция :confused И ако да ОТКЪДЕ ? И също дали е клокван някой от компонентите :confused ;) B) Цена без монитора :confused Брато аре бъди коректен , че така няма моем се разберем .... наистина проявявам интерес :excl:

на части даваш ли машината? Рам-та каква марка е... Видеото как се справя с 3Д марк 03' и 01'

Kartata e Gigabyte i vadi 6200 to4ki bez da e clockvano ni6to( mislq 4e ima potencial)

komputera e polzvan samo za gledane na filmi.

kolko iska6 samo za com-pa bez monitora?

moga da dam pcto i bez monitora pm da se razberem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...