XeForce3 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Трябва ми дъно с i440BX чипсет, да има 133МХц шина с делител 4х. Дъното искам да е АСУС/ЕПОКС/АБИТ. И на разумна цена Пишете тук, на ПМ или на xf3@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ами сигурно си видял и по другите форуми, ама да кажа и тук: предлагам дъно EliteGroup P6BXT-A+ (от компютър Compaq, но стандартно АТХ, с вграден sound C-Media) ето снимка ето ревю ето спесификация Дъното поддържа 100/133 шина, не съм се ровил из опциите за FSB/PCI множител Уточнение - при работа със Селерон на 1000, дъното не го изписва правилно - пише го на 00Mhz , но работи. На същото дъно, но с преходник FC-PGA -> Slot1 процесорът Селерон 600 работи 1 нощ като 900 за тест. Преходникът беше сложен, защото дъното НЕ позволява клок на Селерони; по принцип има место за такъв джъмпер (дето форсира 100/133), но самият джъмпер го няма Цената е 32 лв. Едит: вече и джъмпера го има ! В момента тествам със същия Селерон на 900, сложен на с.370 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Интересува ме нещо по евтино. Не ми се дават толкова пари. Нещо до 15лв ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Уау, АСУС/ЕПОКС/АБИТ със 133 шина - за 15 лв...... Успех с търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.