Jump to content
BulForum.com

Продавам на търг

Recommended Posts

Клавиатурата е почти нова. Получих е преди 3 месеца но съм е ползвал точно 2 седмици.

Работи с USB!

Не и знам цента и за това е пуснах на търг.

предполагам нова ще е около 30лв, така че начална цена 18лв, блиц 25лв.

Снимки има много в google. Клавиатурата е бяла и не си личи че е изполвана.

Диска с драйвъри и кутията вървят с нея както съм е и получил :).

Снимка 1

Снимка 2

Клавиатурата е почти нова. Получих е преди 3 месеца но съм е ползвал точно 2 седмици.

Работи с USB!

Не и знам цента и за това е пуснах на търг.

V D&E na malkata glavna se prodava nova za 15lv

Малко не ми се вярва че е 15лв ама щом казваш. аз все пак ще проверя като минавам от там

i na mene ne mi se vqrva6e kato q kupuvah (avgust mesec) i posle pitah google. Tam struva6e nqkolko desetki $ .. ama e na :)

uspeh s turga

Аз понеделник ще отида да проверя. За сега търгът провължава, ако се окаже че наистина струва 15лв ще си задържа клавиатурата :)

MazataBG mi 4estito akoiska6 moga da ti prodam i moita za 35.Az ne si izmislqm i nqma za kvo da go prava.

Klaviaturata e zaribena koito si q zeme nqma da sujalqva.

Nai mnogo kefi scrola koito az li4no go polzvam da si uslilvam zvuka. Malko e drazne6to 4e vseki put kato restartira6 trqbva da cuka6 edno kop4e da ti ba4kat F-ovete ina4e sa ti funkcii po default oba4e tva ne e 100% sigurno moje prosto da se nastroiva ot neponqtno ot mene mqsto. Imaite na predvid 4e bukvite na kirlilicata qvno sa slagani dopalnitelno i se istrivat na parvia mesec koeto e + za men 6toto az polzvam foneti4nata i samo draznat ina4e latinskite sa si 6.

super si e klaviaturata noviq i sobstvenik 6te e dovolen xD

Та виждам че има хора които проявяват интерес и мисля да обява краен срок на търгът 12.10.2005.

12-ти следобяд клавиатурата ще бъде продадена...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...