Deathzone Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Купувам колони 5.1, евтини и по специално търся модела на Luxeon 5.1С Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 za 500 $ cerwin vega hts2 5.1 675 W RMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 KOLKO DAVA6 ZA LUXEONITE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Купих си супер яки колони Привиледж, дървени, много яки и супер тънка лайсна 89 лв от Технополис. Просто ви казвам като ги чух и сравних с тъпият криейтиф и филипс, просто тези колонки им разказаха играта. Ако търсите си взимате такива, 6-те колони са дървени, а на другите само баз касата и да не кажа, че са два пъти по скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 /off a-9505 li e modela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 /offa-9505 li e modela? Дам и мога да ти кажа, че ако си ги купиш няма да съжаляваш изобщо. Баса така здраво дъни, че ми тресе пода на стаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 da i as vzeh su6ti napravo se perfektni za tie pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Купих си супер яки колони Привиледж, дървени, много яки и супер тънка лайсна 89 лв от Технополис. Просто ви казвам като ги чух и сравних с тъпият криейтиф и филипс, просто тези колонки им разказаха играта. Ако търсите си взимате такива, 6-те колони са дървени, а на другите само баз касата и да не кажа, че са два пъти по скъпи. А случаино ако тарсиш чистота и качество на звука??Маи ще вземеш креатив а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 ОПРЕДЕЛЕНО подкрепям @DEVIL_in_PLD с двете ръце пък и за силата ако се сравнят на 1 също помещение несъм сигурен дали креатива ще отстъпат говора за най евтиния P5800... пък и също могат да се сравнят кой ще искара по ИСТИНСКИ съраунд звук при 5.1 канален звук от ДВД щото хавата не е само да "свират" едовременно и 5-те тонколони Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ako ne si ograni4en mnogo otkum sredstva za koloni CREATIVE MEGAWORKS ILI GIGAWORKS... nqma da sajelqvash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ako ne si ograni4en mnogo otkum sredstva za koloni CREATIVE MEGAWORKS ILI GIGAWORKS... nqma da sajelqvash! Нормално е да не съжалява при положение, че тия колони са над 350$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 ОПРЕДЕЛЕНО подкрепям @DEVIL_in_PLD с двете ръце пък и за силата ако се сравнят на 1 също помещение несъм сигурен дали креатива ще отстъпат говора за най евтиния P5800... пък и също могат да се сравнят кой ще искара по ИСТИНСКИ съраунд звук при 5.1 канален звук от ДВД щото хавата не е само да "свират" едовременно и 5-те тонколони Какво сте тръгнали да ми умувате, видях ги с очите си, а за качество си имам Техникс 5.1, като видя Креатива и направо смешно ми става, като пишете за качество. Толкова са далече Криетив от направата на качествени говорители, че нямам думи. А тези колонки за тея пари свирят много добре и доста по-добре от Креатива, да не говорим, че са и по-мощни. Някой хора си мислят, че на Криетив всичко им е хубаво, но не е така. Чули, че Криетив са най-добрите и повтарят като папагали Криетив, Криетив, звънци. Едни български колони свирят много по-хубаво от мижавия пласмасов Криетив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Какво сте тръгнали да ми умувате, видях ги с очите си, а за качество си имам Техникс 5.1, като видя Креатива и направо смешно ми става, като пишете за качество. Толкова са далече Криетив от направата на качествени говорители, че нямам думи. А тези колонки за тея пари свирят много добре и доста по-добре от Креатива, да не говорим, че са и по-мощни. Някой хора си мислят, че на Криетив всичко им е хубаво, но не е така. Чули, че Криетив са най-добрите и повтарят като папагали Криетив, Криетив, звънци. Едни български колони свирят много по-хубаво от мижавия пласмасов Криетив. виж само да не си сбъркал Криейтив и Луксеон no comment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 az sum s tezi koloni LUXEON LogicFox W5.1 i sum mnoo dovolen ne znam za kvo ste tolkova protiv markata luxeon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 az sum s tezi koloni LUXEON LogicFox W5.1 i sum mnoo dovolen ne znam za kvo ste tolkova protiv markata luxeon. Щото не разбират, и искам темата да ми се затвори. Купих си колони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 /offa-9505 li e modela? МОжеш ли да дадеш някакъв линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 http://www.privileg-bg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Не знам само как не ти е неудобно да ги сравняваш с Creative, ама ти си знаеш най-добре... Да си ги ползваш със здраве. Едит: И другия път преди да кажеш, че нещо е по-силно от друго е хубаво поне спецификациите да видиш. П5800 е със 7 вата по-мощен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 кво да коментираме то когато човек няма достатъчно средства да купи нещо по хубаво(или е достатъчно стиснат ) зима някое дръфце и почва да обеждава всички включително и себе си как тва дето е взел е най доброто виж производството артикулите името и въобще квото си щеш на креатив и си помисли не те ли е срам да ги сравняваш с тея дърва дето има 5-6 вида тонколони и сигурно ги сглобяват в някой гараж ай да си ги ползваш със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 А поставки за говорители някъде знаете ли да се продават? Няма как да си сложа говорители за стената, защото нямат направена закачалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.