Jump to content
BulForum.com

Купувам колони 5.1 евтини, може и нови

Recommended Posts

Купих си супер яки колони Привиледж, дървени, много яки и супер тънка лайсна 89 лв от Технополис. Просто ви казвам като ги чух и сравних с тъпият криейтиф и филипс, просто тези колонки им разказаха играта. Ако търсите си взимате такива, 6-те колони са дървени, а на другите само баз касата и да не кажа, че са два пъти по скъпи.

Купих си супер яки колони Привиледж, дървени, много яки и супер тънка лайсна 89 лв от Технополис. Просто ви казвам като ги чух и сравних с тъпият криейтиф и филипс, просто тези колонки им разказаха играта. Ако търсите си взимате такива, 6-те колони са дървени, а на другите само баз касата и да не кажа, че са два пъти по скъпи.

А случаино ако тарсиш чистота и качество на звука??Маи ще вземеш креатив а?

ОПРЕДЕЛЕНО подкрепям @DEVIL_in_PLD с двете ръце

пък и за силата ако се сравнят на 1 също помещение несъм сигурен дали креатива ще отстъпат

говора за най евтиния P5800...

пък и също могат да се сравнят кой ще искара по ИСТИНСКИ съраунд звук при 5.1 канален звук от ДВД ;) щото хавата не е само да "свират" едовременно и 5-те тонколони ;)

Ako ne si ograni4en mnogo otkum sredstva za koloni CREATIVE MEGAWORKS ILI GIGAWORKS... :) nqma da sajelqvash! :P

Нормално е да не съжалява при положение, че тия колони са над 350$.

ОПРЕДЕЛЕНО подкрепям @DEVIL_in_PLD с двете ръце

пък и за силата ако се сравнят на 1 също помещение несъм сигурен дали креатива ще отстъпат

говора за най евтиния P5800...

пък и също могат да се сравнят кой ще искара по ИСТИНСКИ съраунд звук при 5.1 канален звук от ДВД ;) щото хавата не е само да "свират" едовременно и 5-те тонколони ;)

Какво сте тръгнали да ми умувате, видях ги с очите си, а за качество си имам Техникс 5.1, като видя Креатива и направо смешно ми става, като пишете за качество. Толкова са далече Криетив от направата на качествени говорители, че нямам думи. А тези колонки за тея пари свирят много добре и доста по-добре от Креатива, да не говорим, че са и по-мощни. Някой хора си мислят, че на Криетив всичко им е хубаво, но не е така. Чули, че Криетив са най-добрите и повтарят като папагали Криетив, Криетив, звънци. Едни български колони свирят много по-хубаво от мижавия пласмасов Криетив.

Какво сте тръгнали да ми умувате, видях ги с очите си, а за качество си имам Техникс 5.1, като видя Креатива и направо смешно ми става, като пишете за качество. Толкова са далече Криетив от направата на качествени говорители, че нямам думи. А тези колонки за тея пари свирят много добре и доста по-добре от Креатива, да не говорим, че са и по-мощни. Някой хора си мислят, че на Криетив всичко им е хубаво, но не е така. Чули, че Криетив са най-добрите и повтарят като папагали Криетив, Криетив, звънци. Едни български колони свирят много по-хубаво от мижавия пласмасов Криетив.

виж само да не си сбъркал Криейтив и Луксеон ;)

no comment... :blink:

Не знам само как не ти е неудобно да ги сравняваш с Creative, ама ти си знаеш най-добре...

Да си ги ползваш със здраве.

Едит: И другия път преди да кажеш, че нещо е по-силно от друго е хубаво поне спецификациите да видиш. П5800 е със 7 вата по-мощен...

кво да коментираме

то когато човек няма достатъчно средства да купи нещо по хубаво(или е достатъчно стиснат ;)) зима някое дръфце и почва да обеждава всички включително и себе си как тва дето е взел е най доброто

виж производството артикулите името и въобще квото си щеш на креатив и си помисли не те ли е срам да ги сравняваш с тея дърва дето има 5-6 вида тонколони и сигурно ги сглобяват в някой гараж ;)

ай да си ги ползваш със здраве

А поставки за говорители някъде знаете ли да се продават? Няма как да си сложа говорители за стената, защото нямат направена закачалка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...