zynth Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Проблема е следният: излиза съобщение,че трябва да имам поне directX версия 9.0с,за да го инсталирам,която версия имам отдавна! весе пак свалих от сайта на майкрософт въпросната версия,чиято инсталция каза,че вече имам версията...сега накъде? или поне кажете друга подобна програма за едитване на видео,но да може и аудиото да се едитва едновременно (по-тихо,по-силно,ефекти...) Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Sony Vegas 5.0 Сериозно, наистина 6-цата иска DX9.0c, и е доста по-тежка от 5-цата, според мен неоправдано. Относно DX90c сигурен ли си че не си с някоя бъгава бета на SP2 за Уиндоус? И да си мислиш само че си с последния DX. 6-цата иска и .NET Framework 1.1 SP1, което също може да трябва да се сложи допълнително, ако нямаш последния SP за Уиндоуса. 5-цата ми върви перфектно, а 6 -цата не видях кой знае какви подобрения, предимно свързани с интерфейс към цифрови камери.. При правилно инсталиран DX9.0c при мен нямаше проблеми с инсталацията на 6-цата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 ами свалих от сайта на майкрософт ония филе,който като се пусне тръгва да тегли директХ,но той показа,че вече го имам както и да е,ще сложа петицата!Мерси много,дано тя да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.