NEO_DDT Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Някой знае ли дали ще го дават и кога тва Оцеляване ли кво беше??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Аз пък гледам по GTV някви реклами за Гробаря. Кога ще се върне тоя пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Някой знае ли дали ще го дават и кога тва Оцеляване ли кво беше??? По GTV не дават турнирите. Homecoming беше изключение. Още 437209247 пъти да го кажа, за да няма хора, които да не знаят ? Аз пък гледам по GTV някви реклами за Гробаря. Кога ще се върне тоя пич. На Survivor Series. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 По GTV не дават турнирите. Homecoming беше изключение. Още 437209247 пъти да го кажа, за да няма хора, които да не знаят ? никой не те кара да отговаряш , или греша ? И за да има някаква връзка поста с темата , ще може ли някой да ми каже откъде мога да дръпна мача между 3-те Х Ледения Скалата Ракишо гробаря и МИк флоуи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ще може ли някой да ми каже откъде мога да дръпна мача между 3-те Х Ледения Скалата Ракишо гробаря и МИк флоуи ? Мачът в клетка ли е ? Защото в датата има един между тях (не съм 100%-та сигурен),но той е в клетка. Ако го няма там пробвай тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Еми които не е гледал Оцеляване в АренаБг го има много е яко да ви кажа Очабаче ще става меле на 18-ти Гробаря ще спука Ортън. Разбрах, че ще има и мач по двойки Kane & Big Show vs. Batista & Rey Mysterio Тоя мач ще кърти отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Еми които не е гледал Оцеляване в АренаБг го има много е яко да ви кажа Очабаче ще става меле на 18-ти Гробаря ще спука Ортън. Разбрах, че ще има и мач по двойки Kane & Big Show vs. Batista & Rey Mysterio Тоя мач ще кърти отвсякъде даи линк към оцеляване плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 даи линк към оцеляване плс Пак_заповядай_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Пак_заповядай_ мерси много->а ве искаме 4 лв за СМС си ве кво е тва? btw-еи ся по кеча дават за един гереро дето е починал Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Hora kakvo e stanalo s Edi Gerero.Razbrah 4e se e spominaln no kakvo e stanalo to4no. P.P.Mir na praha my be6e golqma legenda Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 мерси много->а ве искаме 4 лв за СМС си ве кво е тва? btw-еи ся по кеча дават за един гереро дето е починал T'ва е, защото нямаш регистрация там. Или трябва някой да те покани, за да се регистрираш, или да пратиш смс (те са 2) и да станеш супер потребител за 1 месец . Hora kakvo e stanalo s Edi Gerero.Razbrah 4e se e spominaln no kakvo e stanalo to4no. P.P.Mir na praha my be6e golqma legenda От сърдечен удар преди месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 T'ва е, защото нямаш регистрация там. Или трябва някой да те покани, за да се регистрираш, или да пратиш смс (те са 2) и да станеш супер потребител за 1 месец mi pokani me de Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Sq 6e va svetna si4ki fenove na John Cena(kato men ). LanecaTYK T-ShirtTYK ShortiTYK Na pe4eliv6ite,4estito Edit:TOVAsa6to ne e lo6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 mi pokani me de Не мога. Трябва коефицентът ми да е над 1.05, а моя е 0.30 . Освен това ако ми беше добър коефицентът, имам право само един човек на месец да каня , а от нашия клас 5-ма все ме юркат Sq 6e va svetna si4ki fenove na John Cena(kato men ).LanecaTYK T-ShirtTYK ShortiTYK Na pe4eliv6ite,4estito Edit:TOVAsa6to ne e lo6o Тея ги знам. Даже си поръчах няколко на едни братовчеди в Америка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Аве някой знае ли къде другаде ги има тия турнири, щото нямам регистрация в Арената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Аве някой знае ли къде другаде ги има тия турнири, щото нямам регистрация в Арената... В датата качват някои, иначе има един сайт (не е български), от който се теглят всички турнири/Smackdown/Raw-чета. Ако искаш ще ти го пратя на ЛС Батиста и Рей са супер яка двойка, на това SmackDown-че ме разцепиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 напоследък няма хубави срещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Хмм, сега като гледам снимките и резултатите от вчерашния RAW, виждам, че е било интересно, жалко, че още никъде не са го качили. Много ми е интересно какъв е бил този мач между Сина и Давари. You can't see me. Сина е бил с маска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 с малко закъснение резултатите от Армагедон...: Undertaker def. Randy Orton (Hell in a Cell Match) MNM def. Psicosis & Super Crazy World Tag Team Champions Big Show & Kane def. WWE Tag Team Champions Batista & Rey Mysterio Chris Benoit def. Booker T Kid Kash def. Juventud JBL def. Matt Hardy Lashley def. William Regal & Paul Burchill (Handicap Match) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 с малко закъснение резултатите от Армагедон... Това ли е най-новият турнир ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Това ли е най-новият турнир ? дам... от неделя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 дам...от неделя... 10х Аааа значи не съм се прецакал като го пуснах снощи да се сваля после ще имам какво да гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 10хАааа значи не съм се прецакал като го пуснах снощи да се сваля после ще имам какво да гледам даи линк от кадето си го свалил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 даи линк от кадето си го свалил В дата-та (торент е) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 с малко закъснение резултатите от Армагедон...: Undertaker def. Randy Orton (Hell in a Cell Match)MNM def. Psicosis & Super Crazy World Tag Team Champions Big Show & Kane def. WWE Tag Team Champions Batista & Rey Mysterio Chris Benoit def. Booker T Kid Kash def. Juventud JBL def. Matt Hardy Lashley def. William Regal & Paul Burchill (Handicap Match) Това нали значи че ГРОБАРЯ е бил Ортън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.