Shin Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 а от куде да го дръпнем тва PPLive жалко за Гереро преди ме дразнише, но на последък радваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 mojeli da mi kajete kak se kazva pesenta kadetoq puskat kogato izliza John Cena :) inq4e ke4a rulira osobeno Kane i batista Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 mojeli da mi kajete kak se kazva pesenta kadetoq puskat kogato izliza John Cena inq4e ke4a rulira osobeno Kane i batista John Cena & the Trademarc - The time is now ). Напиши в дата-та само "John Cena - The time is now" и ще ти излезне, супер яка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Pesenta e trepa4 kefi me kak izliza John Cena.RIP EDI beshe dobyr ke4ist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 wwe.free.bg е в разработка...до края на седмицата ще е готов...тогава ще започна и с рекламата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 wwe.free.bg е в разработка...до края на седмицата ще е готов...тогава ще започна и с рекламата Само да питам - к'ъв е тоя дето е John_Cena (като мен), има моя ник. моя аватар и ми се прави на много отворен ? По непотвърдена информация , Гробаря ще се връща на Survivor Series срещу Orton в мач с ковчег пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Може ли да ми кажете от какво е починал Еди.Иначе и мен много ме кефеше.Беше добър кечист В сайта на WWE има едно клипче посветено на Еди и като го гледах ми стана още по-кофти .Ако не сте не го гледали ли не го гледайте по-добре,щот само ще се натъжите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 10х , оправих го kak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Може ли да ми кажете от какво е починал Еди.Иначе и мен много ме кефеше.Беше добър кечист В сайта на WWE има едно клипче посветено на Еди и като го гледах ми стана още по-кофти .Ако не сте не го гледали ли не го гледайте по-добре,щот само ще се натъжите. След Аутопсията са разбрали, че е от сърдечен удар - RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Днеска си превъртам каналите на телевизията(това става доста рядко)и гледам че са нипуснали GTV!Аз съм на "КЕЙБЪЛ ТЕЛ" и ние я нямахме тая телевизия но от днеска почвам да го гледам кеча! п.с-Кажете кога го дават кеча! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Днеска си превъртам каналите на телевизията(това става доста рядко)и гледам че са нипуснали GTV!Аз съм на "КЕЙБЪЛ ТЕЛ" и ние я нямахме тая телевизия но от днеска почвам да го гледам кеча! п.с-Кажете кога го дават кеча! Петък и събота дават новите серий,а през седмицата ги повтарят.Много е яко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ако ви трябва песента на Batista- цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Снощи гледах мача на Батиста, Еди и Гайдаря срещу Сем. Ортън и Кен Кенеди - още немога да повярвам, че Гереро си е отищъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 daite pls link za programa PPLIVE i ako moje instukcii za upotreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Мда, благодаря, но няма нужда ! Bate_pesho е дал линк към всичките песни от WWE , така че ако мислиш да пускаш за всяка песен отделен пост ... по-добре недей Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Аутопсията на Еди Гереро установи,че той е починал от Сърдечен удар.Това е предизвикано от неговото минало, а именно консумирането на алкохол и наркотици.Комбинацията на алкохол, наркотици и усилена работа в WWE е предизвикало този негов порок на сърцето. R.I.P. Eди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Лека му пръст Според мен не само от дрогата....атлетите страдат от такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Дано в следващия SMACKDOWN Ранди Ортън да попребие Батиста и да вземе титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Дано в следващия SMACKDOWN Ранди Ортън да попребие Батиста и да вземе титлата Трудно ми е да си го представя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Чак пък да го пребие о0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 В сайта на WWE по едно време пишеше, че Батиста има контузия в гърба и няма да се бие следващите 2-3 седмици (не говоря за GTV , там са 1 месец назад ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 Дано в следващия SMACKDOWN Ранди Ортън да попребие Батиста и да вземе титлата Дано Батиста "бомбардира" тоя мухльо Ортън, за да спре да се перчи боклука му с боклук. Много искам да гледам мач между сем. Ортън VS КЕЙН и ГРОБАРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Дано Батиста "бомбардира" тоя мухльо Ортън, за да спре да се перчи боклука му с боклук. Много искам да гледам мач между сем. Ортън VS КЕЙН и ГРОБАРЯ Има само два проблема : 1. Гробаря го няма и не се знае със сигурност кога ще се върне и в какви отношения ще бъде с "брат" си 2. Orton и The Undertaker са в SmackDown, а пък Kane е в Raw Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Дано Батиста "бомбардира" тоя мухльо Ортън, за да спре да се перчи боклука му с боклук. Много искам да гледам мач между сем. Ортън VS КЕЙН и ГРОБАРЯ Ортън е изключителен кечист,може би най-перспективният от всички На мен един от любимите ми кечисти е Гробарят,но в Ортън има нещо много обаятелно Малко ме дразни тъпия му баща-Бобо,но съм сигурен,че скоро ще го махнат Батиста също е готин естествено,но нека малко да сменят шампиона(btw вероятността това да стане в този конкретен мач в SMACKDOWN е много малка,тъй като титлите си менят притежателя главно по време на PPV) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Еми USA титлата се смени на SmackDown . Но иначе - да - повечето титли си сменят притежателите в PPV-тата . Randy преди беше шампион (в тежка категория) когато тамън се беше махнал от Evolution (HHH, Ric Flair and Batista). След това ННН си върна титлата, а пък после и Батиста се махна и тогава той стана Champ . Ся е време Ортън да стане пак шампион, но дано да не се бия вече с баща си, за да стане пак от "добрите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.