hoStel_1912 Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Ето уважението на ECW тълпата към "таланти" като Big Show и Батиста: http://www.youtube.com/watch?v=EO1avm24bWs&NR http://www.youtube.com/watch?v=sui6GZF8ABM уважението си е уважение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Тоя кеч все повече започва да ми прилича на някаква сапунка ... но поне става за губене на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Тоя кеч все повече започва да ми прилича на някаква сапунка ... но поне става за губене на време ако не бяха дегенерацията Х нямаше да има шоу сто процента...откакто се появиха те се смея със пълен глас у нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 WWE Champion Edge VS. John Cena World Heavyweight Champion King Booker VS. Batista D-Generation X VS. The McMahons Hulk Hogan VS. Randy Orton Mick Foley VS. Ric Flair ("I Quit" Match) Rey Mysterio VS. Chavo Guerrero ECW World Champion Big Show VS. Sabu Дано да се получат добри мачове и да се насладим на акробатични изпълнения и нека по-добрите да победят ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 WWE Champion Edge VS. John Cena World Heavyweight Champion King Booker VS. Batista D-Generation X VS. The McMahons Hulk Hogan VS. Randy Orton Mick Foley VS. Ric Flair ("I Quit" Match) Rey Mysterio VS. Chavo Guerrero ECW World Champion Big Show VS. Sabu Дано да се получат добри мачове и да се насладим на акробатични изпълнения и нека по-добрите да победят ! Machovete naistina shte sa mnogo qki i vse oshte nemoga da si obesna zakvo Chavo napadna Rey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Ще изчакам още 2-3 дни и ще напиша резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Тоя кеч все повече започва да ми прилича на някаква сапунка ... но поне става за губене на време Ми в голяма част е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Ще изчакам още 2-3 дни и ще напиша резултатите Доста късно се сетих ама нека да ги има Chavo Guerrero def. Rey Mysterio ECW World Champion Big Show def. Sabu Hulk Hogan def. Randy Orton Ric Flair def. Mick Foley ("I Quit" Match) Batista def. World Heavyweight Champion King Booker (DQ) D-Generation X def. The McMahons WWE Champion Edge def. John Cena В неделя на "Unforgiven" WWE Champion Edge vs. John Cena - TLC Match D-Generation X vs. The McMahons & Big Show - Hell in a Cell Intercontinental Champion Johnny Nitro vs. Jeff Hardy Women's Champion Lita vs. Trish Stratus World Tag Team Champions Spirit Squad vs. The Highlanders Carlito vs. Randy Orton Kane vs. Umaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Пол Ландън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Unforgiven => Intercontinental Champion Johnny Nitro def. Jeff Hardy Kane vs. Umaga (Double Countout) World Tag Team Champions Spirit Squad def. The Highlanders D-Generation X def. The McMahons & Big Show (Hell in a Cell Match) Trish Stratus def. Lita to win the Women's Championship Randy Orton def. Carlito John Cena def. Edge to win the WWE Championship (TLC Match) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Cena spe4eli...mn zabavno beshe...az go gledah ma4a u edin fr beshe go sfalil.Qko masi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 Тва като го гледах в техния континетн разбрах повече за ква пародия иде реч. Обясниха ми малко повече за тоя спорт. Не че и аз не се досещах ама .......... И все пак става за "трепане" на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Тва като го гледах в техния континетн разбрах повече за ква пародия иде реч. Обясниха ми малко повече за тоя спорт. Не че и аз не се досещах ама .......... И все пак става за "трепане" на време Някой влиза ли в темата за пародията, наречена Формула 1 и да я нарича пародия (въпреки че се пускат победи на който трябва)? Повярвай ми, самия кеч и гледането му е не повече от 20% от цялата мания по него Бръмчовците трудно ще го разберете, гледайте си "чистите" победи на Шуми Особено от тия дето 10м преди края му спират за да изпревари хората преди себе си. И кечът не е спорт, а скриптирано шоу. Като формулата. По темата - ясно беше че Сина ще спечели. The Marine излиза след половин месец все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Някой влиза ли в темата за пародията, наречена Формула 1 и да я нарича пародия (въпреки че се пускат победи на който трябва)? Повярвай ми, самия кеч и гледането му е не повече от 20% от цялата мания по него Бръмчовците трудно ще го разберете, гледайте си "чистите" победи на Шуми Особено от тия дето 10м преди края му спират за да изпревари хората преди себе си. И кечът не е спорт, а скриптирано шоу. Като формулата. По темата - ясно беше че Сина ще спечели. The Marine излиза след половин месец все пак ТУк пич адски много се изложи. Като не знаеш не говори. ТИ изобщо знаеш ли кой е Шумахер. Знаеш ли какво е Ф1. Прочети някоя книжка за това и пак ще говорим на тема Ф1 ако желаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 ТУк пич адски много се изложи. Като не знаеш не говори. ТИ изобщо знаеш ли кой е Шумахер. Знаеш ли какво е Ф1. Прочети някоя книжка за това и пак ще говорим на тема Ф1 ако желаеш. Предполагам и ти си супер наясно какво точно е кеча, какво е въздействието му и знаеш всички термини? Аз знам, че видях преди години как Баричело спря преди финала и пусна Шумахер да мине. Знам и, че в момента Шумахер "шокиращо" наваксва огромна преднина на Алонсо. Не съм бил толкова изненадан от... победата на Триш срещу Лита на Unforgiven Та така... следващия път когато не ти харесва нещо, айде не влизай в темата на феновете му да го плюеш? Виждаш, че и спортът, който ти боготвориш, също не е перфектен и е абсолютно безинтересен за доста хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2006 Author Share Posted October 1, 2006 Предполагам и ти си супер наясно какво точно е кеча, какво е въздействието му и знаеш всички термини? Аз знам, че видях преди години как Баричело спря преди финала и пусна Шумахер да мине. Знам и, че в момента Шумахер "шокиращо" наваксва огромна преднина на Алонсо. Не съм бил толкова изненадан от... победата на Триш срещу Лита на Unforgiven Та така... следващия път когато не ти харесва нещо, айде не влизай в темата на феновете му да го плюеш? Виждаш, че и спортът, който ти боготвориш, също не е перфектен и е абсолютно безинтересен за доста хора. Първо аз пуснах темата за кеча щото ме кефи. Само че малко трябва да се замислиш за да разбереш че нищо не е истина. ТИ как си мислиш някой да пада и да става от 2 метра и да го тръшкат и после да е добре. Смешно ми стана от това че тъпите американци го бототвпрят това, а то реално си е бозица и все пак го гледам чат пат. Преди врмеме ги знаех бая неща сега сичко съм изпозабравил щото си гледам Ф1 и гледам да науча повече неща в тая област. А за преднини и стопяване ще трявба да гледаш целия сезон и разпределението на силите. Онова за което говориш с Рубенс и Шуми е на пистата А1 Ринг. Същото като днеска в китай с рено. Първо се бавиха после Фиси легна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 No Mercy Matt Hardy def. Cruiserweight Champion Gregory Helms (Non-Title Match) WWE Tag Team Champions London & Kendrick def. K.C. James & Idol Stevens Montel Vontavious Porter def. Marty Garner United States Champion Mr. Kennedy def. Undertaker (DQ; Non-Title Match) Rey Mysterio def. Chavo Guerrero (Falls Count Anywhere Match) Chris Benoit def. William Regal World Heavyweight Champion King Booker def. Bobby Lashley, Batista and Finlay (Fatal Four Way Match) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Това беше баси тъпия турнир. Сега щяли и по GTV да го дават. Много тъпичък е, не го гледайте ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Шшш турнира е луд . Много се кефя за Флеър и Пайпър . Леко се дразня заради K-Fed ... ама и това го има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 някой да знае кой е този... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Tова беше доста добро ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Няколко въпроса 1.Къде изчезна Кърт Енгъл ? 2.Рей Мистерио ще се завръща ли на ринга? 3.Някой да знае от къде мога да си купя такава фланелка кат на Карлито Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Няколко въпроса 1.Къде изчезна Кърт Енгъл ? 2.Рей Мистерио ще се завръща ли на ринга? 3.Някой да знае от къде мога да си купя такава фланелка кат на Карлито Аз ся гледам че има тема и се сетих Тва Rumble Juble (незнам дали се пише така) ще го дават ли по Готината Телевизия че ми се вижда голяма мелачка .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Please do not try this at home...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.