evil_smith Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Гереро е мъртъв. Аутопсия ли ви трябва, та да разберете. Помня как след 11 Септември 2001 всички звезди се събраха точно както и след смъртта на Гереро. Ако смърта му беше измислена това нямаше да го бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Рей е 100%-тов шампион. Единствено той не направи нищо в последния СмакДаун, и единствено той изяде всичко възможно (освен Angle Slam, ама то и тва оставаше де ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Просто е невъзможно да му се даде титлата Даже е чудно, че го пуснаха в main event-а на WM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Просто е невъзможно да му се даде титлата Даже е чудно, че го пуснаха в main event-а на WM... Попринцип този, който в последния SmackDown/RAW преди турнир, изяде толкова бой, после той печели. Но не е 100%-та сигурно, когато са 3-ма. Единственото сигурно е, че Кърт няма да остане шампион . А пък и ще е тъпо някакъв 70 килограмов да го направят Шампион в ТЕЖКА категория Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Рей ще стане единствено ако Еди се "върне". Познай какъв е шанса Ако трябва Ортън ще го чийтне, за да стане, но няма да допуснат малчото да стане шампион Edit: Две интересни неща: Rey Mysterio has been receiving assurances recently he is being groomed for the main event scene and a World Title run over the next couple of years. и -Commercials running for Backlash feature John Cena pledging to take back what is his, suggesting plans are in place for Triple H to win the title at WM. Значи Рей може и да спечели титлата, а HHH 100% ще я вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Качих в датата hall_of_fame_2006. Който иска да сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 резултати от Кечмания... Dunata, щом така казваш на печелившите честито... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Еее стига сте давали резултатите де. Всеки може да отиде от wwe.com и да види, но на някои им е интересно, без да гледат резултатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Кога ще бъде качено в нет-а ... ? (За WrestleMania става въпрос ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Кога ще бъде качено в нет-а ... ? (За WrestleMania става въпрос ) В 2 чужду сайта вече го има, ама релийз-а нещо не става (така казват). А в бг, еми най-рано след 2-3 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Знам резултатите, но нека никой да не ги казва, докато не изгледаме турнира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Сега започнах да го тегля, след 4-5 часа (...) ще го сваля . Предполагам, че вечерта ще го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Сега започнах да го тегля, след 4-5 часа (...) ще го сваля . Предполагам, че вечерта ще го гледам И аз го дърпам от линкос-а. Линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Има го и в датата вече Torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Аз го изтеглих и се чудя дали сега да го гледам или утре ... ама май-май сега Е не издържах до уте , сега го почвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Майкълс направо.... уби МакМеан. Това беше направо върха! ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Рей е 100%-тов шампион. ) Ехх как ги познавам нещата Rey Mysterio vs Kurt Angle and Randy Orton - Познах WWE Champion John Cena vs Triple H - Не познах Shawn Michaels vs Mr. McMahon (No Holds Barred Match) - Познат Edge vs Mick Foley (Hardcore Match) - Не познах Money in the Bank Ladder Match - Познах Undertaker vs Mark Henry (Casket Match) - Познах (тук беше повече от ясно ) JBL vs Chris Benoit - Познах World Tag Team Champions Kane & Big Show vs Chris Masters & Carlito - Не познах Mickie James vs Trish Stratus - Познах Boogeyman vs Booker T & Sharmell - Познах Torrie Wilson vs Candice Michelle (Playboy Pillow Fight) - Познах 8 от 11 . Бива . Oh shit, сега видях, че и предния поуст е мой . Сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Имам една молба: нека сега скептиците да ми кажат, как става този номер с кабърчетата... Ето за какво става дума: И по-близък план: Ясно е, че мачовете са по сценарий, но нараняванията са реални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Майкълс направо.... уби МакМеан. Това беше направо върха! ))) Дам Добре го натупа , а и добре че Шейн не се намеси . Кърт и 2-та пъти го прецакаха когато онези двамата се предаваха ама съдията не го видя . Не че имам против Рей да е шампион ама нещо не си върви 150см и ХХкг за тежка категория . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Кърт и 2-та пъти го прецакаха когато онези двамата се предаваха ама съдията не го видя . Не че имам против Рей да е шампион ама нещо не си върви 150см и ХХкг за тежка категория . Еми сега като сложат и Грамадата шампион в Полу-тежка категория , всичко ще си дойде на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Сега дърпам вчерашният RAW да видим какво е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Сега дърпам вчерашният RAW да видим какво е станало. Ще видиш, че публиката са АБСОЛЮТНИ идиоти ! Всички си някви плакати от рода на "Cena is Still the Champ", "Cena is the Real Champ", "Cena Rocks/Rules" и след това викат "Cena Sucks", а след 1 мин "Let's Go Cena" ... Пълни кретени ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Ще видиш, че публиката са АБСОЛЮТНИ идиоти ! Всички си някви плакати от рода на "Cena is Still the Champ", "Cena is the Real Champ", "Cena Rocks/Rules" и след това викат "Cena Sucks", а след 1 мин "Let's Go Cena" ... Пълни кретени ! Пак го прецакаха човека. Изкефи ме като шибна острието по гърба - нека види той що е болка. Яд ме е за Кейн и Грамадата. Еди е 100% мъртъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Пак го прецакаха човека. Изкефи ме като шибна острието по гърба - нека види той що е болка. Яд ме е за Кейн и Грамадата. Еди е 100% мъртъв. Мдаа, много ясно, че е мъртъв, ама ... Мен не ме е яд, защото време беше. Макар, че предпочитах Карлито и Матърс да бият в Неделя, а пък те се избиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Някой знае ли какво става с Батиста ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.