Genius Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Awe ke4a ma razmazwa, ima edin po-specifi4en moment maina. Kato tragnat ke4istita kam pulta na komentatorite i ediniq kato po4ne da pishti - "Oooo James, za Boga te idwaaaaaaaat, bqgaaaaaaaaaaai, bqgaaaaai. SHte razbiqt pulta Gospodi. Oooo, mom4eta molq wi nedeiteeeeee." Razmazwa ma toq moment, no mnogo mi se iska da 4uq nqkoi pat - "Run bitch, ruuuuuuuuun!" Kartat mifki kumentaturiti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Аве някой знае ли как се казва тая песничка дето я пускаха, като разправяха за Гробаря и Ортън??? Пееше се нещо: the end is neaaaarrrrrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Нещо GTV да се мярка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Нещо GTV да се мярка? Има я. Поне при мен. А аз съм на ЕВРОКОМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Аве някой знае ли как се казва тая песничка дето я пускаха, като разправяха за Гробаря и Ортън??? Пееше се нещо: the end is neaaaarrrrrrrrrr Тя е саунтрака на турнира Армагедон. Провери някъде в WWE themes songs , нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Кога най-рано ще има турнирче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Кога най-рано ще има турнирче ? 29-ти - Royal Rumble 0 най-якото е, че RVD ще се връща , дано да е от добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bef007 Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Аз съм за John Cena, жалко, че загуби титлата . Е дано да си я върне де Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Click , Click2 , скибайте с кво се сдобих Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Bravo ,ama ot kude sa ti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Bravo ,ama ot kude sa ti??? Тя е една , от двете страни... Имам братовчеди в Америка и те ми я пратиха . А някой знае ли дали някъде в Пловдив се продават подобни тениски ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Кога е "Royal Rumble" ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Тя е една , от двете страни... Имам братовчеди в Америка и те ми я пратиха . А някой знае ли дали някъде в Пловдив се продават подобни тениски ? Пффф ти си голям манияк Такива тениски(подобни) знам че се продават на "капитан Райчо" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Пффф ти си голям манияк Такива тениски(подобни) знам че се продават на "капитан Райчо" . Нз ама си мисля , че тези от "Кап. Райчо" след първото пране и картинка вече няма да има ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Кога е "Royal Rumble" ... ? Все пак си мислех, че си искал да ъпнеш темата . 29-ти - Royal Rumble 0 най-якото е, че RVD ще се връща , дано да е от добрите А относно тениската ... ония са боклук, един приятел си взе, изпра я и от "ChainGank Soldier" (на Сина има една такава) остана "ChGa Ser" ... няма грешка това остана, размазано при това и то с 1 пране ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 В дата-та е излязла някаква игричка "WWE SmackDown " ... (торент) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 В дата-та е излязла някаква игричка "WWE SmackDown " ... (торент) Тази игра я имаше в линкос от преди 2 месеца. Нищо особено. Това е WWE RAW, само че с обменено меню (за SmackDown) и някои нови кечисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 вижте това... най-лошия chokeslam, който Гробаря е правил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Не мога да разбера как Мистерио се бие с/у онази черна маймуна , която е 999 пъти по-голяма и по-тежка от него ... и очаква да победи ... може и да победи ако му прасне едно 100кг. гюле в главата А пък този път и на мен ми стана гадно от толкова гадини на ринга (червеите на Бугимен) а и като направи някаква чупка в кръста ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Не мога да разбера как Мистерио се бие с/у онази черна маймуна , която е 999 пъти по-голяма и по-тежка от него ... и очаква да победи ... може и да победи ако му прасне едно 100кг. гюле в главата А пък този път и на мен ми стана гадно от толкова гадини на ринга (червеите на Бугимен) а и като направи някаква чупка в кръста ... Пфф, тоя Бугимен е баси изрода. Как ги яде тия червеи ... не ми е ясно. Аз като видях как започнаха да падат и ми се доповръща ... а тоя как ги яде живи Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 буги мен е пи4 ама като е без 4ервеи и тоя гаден грим.някои незнае ли не6то за скалата знам само ледения скоро мойе да се вурне но не е сигурно :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 The 2006 Royal Rumble Match - Winner Rey Mysterio John Cena def. Edge (new WWE Champion) World Heavyweight Champion Kurt Angle def. Mark Henry The Boogeyman def. JBL Mickie James def. Ashley with Trish Stratus as special guest referee честито... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ако някой се интересува => вече го има в арена-та ... малееее 2GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 буги мен е пи4 ама като е без 4ервеи и тоя гаден грим.някои незнае ли не6то за скалата знам само ледения скоро мойе да се вурне но не е сигурно :} Ледения няма да се връща, Скалата също.Ледения тегли майните на WWE преди време ... а Скалата е доста "зает" NEW CHAMP - т.е. нов/стар шампион, яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Ледения няма да се връща, Скалата също.Ледения тегли майните на WWE преди време ... а Скалата е доста "зает" NEW CHAMP - т.е. нов/стар шампион, яко За Скалата се предполагаше. На него май му потръгна с киното, а Ледения какво точно е направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.