Jump to content
BulForum.com

WWF-SMACK DAWN

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Мда, който има GTV ... макар че съм го гледал де :). А в истинския SmackDown, се биха MNM vs Rey&Batista in a cage. Тъпия Mark Henry пак се намеси :angry1

silvi said:
zakvo 6te q kodirat gtv ot tri dena se ne6to go 4ovarkat toq kanal i ako go maxnat 6te ymra
Като ти гледам ника, си мисля, че си момиче - и момичетата ли гледат кеч :blink: (съжелявам ако бъркам :) )

А за програмата - Едва ли са я кодирали, даваха реклами и освен това някои квартали я имат

А ако наистина искаш да гледаш кеч - качват много, много неща в arenabg и в data.bg

Fibaman said:
Скоро да е имало някакво интересно турнирче или нещо друго ... ?
Утре има - New year revolution. А тоя мач в клетката беше як, докато не се намеси онова чудо Mark Henry :(

dunata said:
Утре има - New year revolution. А тоя мач в клетката беше як, докато не се намеси онова чудо Mark Henry :(

Ако може цъкни едно линкче ... :wacko:

Edit => 10x :)

dunata said:
Като ти гледам ника, си мисля, че си момиче - и момичетата ли гледат кеч :blink: (съжелявам ако бъркам :) )

А за програмата - Едва ли са я кодирали, даваха реклами и освен това някои квартали я имат

А ако наистина искаш да гледаш кеч - качват много, много неща в arenabg и в data.bg

dam momi4e sam i gledam ke4 ot 8godini predi da go pusnat v bulgariq,i dano da e kakto kazva6 da ne sa kodirali gtv,6te te 4erpq ako e taka:)

Ами от време на време и аз го гледам. Друго не ни остава освен да се свържем със съпорта на кабелната и да ги попитаме какво става.

А бе я кажете откъде да изтегля мача в клетката между ГРОБАРЯ и РЕНДИ!Търсих го в датата ама не можах да го намеря!И също търся мача за титлата на федерацията в който участват 6 човека в няква стая(не съм сигурен дали въобще се е състоял вече)

Някой да ме светне малко повече за този Boogeyman ... появява се от време на време и винаги е с някакви червеи ... :sick

А за мача в клетката ... аааа тоя негър развали всичко :wacko:

toti_barabata said:
А бе я кажете откъде да изтегля мача в клетката между ГРОБАРЯ и РЕНДИ!Търсих го в датата ама не можах да го намеря!И също търся мача за титлата на федерацията в който участват 6 човека в няква стая(не съм сигурен дали въобще се е състоял вече)
В арената и в дата-та има турнира - казва се Armageddon (или с едно "d"). А за мача в Elimination Chamber - той е днес вечерта, сигурно утре ще го има качен

Fibaman said:
Някой да ме светне малко повече за този Boogeyman ... появява се от време на време и винаги е с някакви червеи ... :sick

А за мача в клетката ... аааа тоя негър развали всичко :wacko:

Boogeyman вече е кечист. Сега си е набелязал JBL и последния път сложи цяла шепа живи червии в гъ*а на стилистката му :)

Тая вечер глейте само как HBK ше победи в elimination chamber-а ;) Ше го правят сигурно първия човек, влязъл първи в клетката и победил :D Въпреки че аз предпочитам Мастърс да спечели, ама му е рано на него

veseo said:
Тая вечер глейте само как HBK ше победи в elimination chamber-а ;) Ше го правят сигурно първия човек, влязъл първи в клетката и победил :D Въпреки че аз предпочитам Мастърс да спечели, ама му е рано на него
Ъмм, тази вечер ли ще го гледаш ? Защо ли си мислех, че ще е качен утре :blink: !? А пък и Сина ще победи ;), за да може на Кеч Мания да му вземат титлата. И освен това трябва шампиона да е от "лошите" - поредицата е такава. Преди 3 години - Енгъл (беше добър), Леснар (лош), Еди (добър), JBL (лош), Cena (добър) , ако се спазва традицията/сценария трябва да е гаден шампион. Според мен ако трябва някой да взема титлата на Сина, това трябва да е Енгъл, от 6 месеца се бори горкия за тази титла ...

mortal_dreams said:
e drugite kade go gledat i tolkova govorqt tova 6tqlo da stane onova za tazi ve4er pfpfpffpfpfp
Преди да пишете за 349884209-ми път едно и също нещо - вземете да прочетете ! ТЕГЛИМ ГО - арена, дата ...

Въпрос какво стана с ГТВ. Само аз ли съм най-прецакан. Един приятел ми вика че е на ЕВРОКОМ и имал тая програмка. Аз я търся ама не я намирам. А все пак ми се гледа малко кече за удоволсвие. Па може и да оцеля женския бой на ония с "малките цици" :love

аз също нямам ГТВ ,но там така или иначе дават само някви стари епизоди ,по-интересното е че EDGE е новия шампион на федерацията ,тва момче излезна много хитро

Shin said:
аз също нямам ГТВ ,но там така или иначе дават само някви стари епизоди ,по-интересното е че EDGE е новия шампион на федерацията ,тва момче излезна много хитро
По-скоро сценаристите са хитри ;). Аз все още не мога да разбера как е станало (знам, че е има куфърче с договор, но кога е станало ... ) Надявам се по-скоро да го качат
  toti_barabata said:
Къв е тоя EDGE уе
Острието

Shin said:

Къв е тоя EDGE уе

dunata said:
По-скоро сценаристите са хитри ;). Аз все още не мога да разбера как е станало (знам, че е има куфърче с договор, но кога е станало ... ) Надявам се по-скоро да го качат

добре и така може да се каже ,аз искам да му предам малко важност на тва момче

явно след мача в "the Elimination Chamber" Острието се е възползвал от договора в куфарчето и е победил изморения Сина

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...