Jump to content
BulForum.com

NOLF 2 Pomooosht!!!

Albert

Recommended Posts

Imam Win xp sp2 ,NO ONE LIVES FOREVER 2 sas poslednia patch 1.3.Instalirax igrata, startirah q i mi ispisa edin nadpis che neshto t&l ne sam poddarjal ili neshto podobno, no kakto i da e igrata se pusna , startirah edno nivo i zapochna da zarejda nivoto no bash nakraia kogato vache pochti e zaredilo igrata spira i tam 'send error report' bla bla bla(vie znaete). no iskam da dobavia che sam probval i s iskliucheni efecti v graficata taka che pone az mislia che ne e ot nastroikite!

Koito mi pomogne shte mu kaja BRAVOOOOO!!! YEEEEEEEE! :)

Imam Win xp sp2 ,NO ONE LIVES FOREVER 2 sas poslednia patch 1.3.Instalirax igrata, startirah q i mi ispisa edin nadpis che neshto t&l ne sam poddarjal ili neshto podobno, no kakto i da e igrata se pusna , startirah edno nivo i zapochna da zarejda nivoto no bash nakraia kogato vache pochti e zaredilo igrata spira i tam 'send error report' bla bla bla(vie znaete). no iskam da dobavia che sam probval i s iskliucheni efecti v graficata taka che pone az mislia che ne e ot nastroikite!

Koito mi pomogne shte mu kaja BRAVOOOOO!!! YEEEEEEEE! :)

И на мен ми правеше така.Опрaвях го като ресетна windows-a.Понякога и по два дори три пъти ми се налагашe.Но се оправяше.Играй я със CD-1.

Ако искаш пробвай както ти казвам.Дано да съм бил полезен.

Albert,

Много ли гадно изглежда картината?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...