Albert Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Imam Win xp sp2 ,NO ONE LIVES FOREVER 2 sas poslednia patch 1.3.Instalirax igrata, startirah q i mi ispisa edin nadpis che neshto t&l ne sam poddarjal ili neshto podobno, no kakto i da e igrata se pusna , startirah edno nivo i zapochna da zarejda nivoto no bash nakraia kogato vache pochti e zaredilo igrata spira i tam 'send error report' bla bla bla(vie znaete). no iskam da dobavia che sam probval i s iskliucheni efecti v graficata taka che pone az mislia che ne e ot nastroikite! Koito mi pomogne shte mu kaja BRAVOOOOO!!! YEEEEEEEE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Без нещото t&l едва ли ще я подкараш играта...смени си видео картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Imam Win xp sp2 ,NO ONE LIVES FOREVER 2 sas poslednia patch 1.3.Instalirax igrata, startirah q i mi ispisa edin nadpis che neshto t&l ne sam poddarjal ili neshto podobno, no kakto i da e igrata se pusna , startirah edno nivo i zapochna da zarejda nivoto no bash nakraia kogato vache pochti e zaredilo igrata spira i tam 'send error report' bla bla bla(vie znaete). no iskam da dobavia che sam probval i s iskliucheni efecti v graficata taka che pone az mislia che ne e ot nastroikite! Koito mi pomogne shte mu kaja BRAVOOOOO!!! YEEEEEEEE! И на мен ми правеше така.Опрaвях го като ресетна windows-a.Понякога и по два дори три пъти ми се налагашe.Но се оправяше.Играй я със CD-1. Ако искаш пробвай както ти казвам.Дано да съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 BRAVOOO! YEEE! na Stefan i Dark_Knight Ako naistina ne mi zarejda nivoto zaradi T&L to ima li niakakav nachin da stane i bez T&L. Do kolkoto razbrah mojelo da tragne no software T&L no kak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Igrata tragna no s dosta "razvalena" cartina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Albert, Много ли гадно изглежда картината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.