zlobil Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 kak moje da mi iztriite temata moje6e prosto da q premestite v koito razdel mislite 4e stava ....... brav0 admin za poreden pat se dokazaxte izvinqvam se na saforumcite 4e trqbva da mi 4etata glupostite ama tva ve4e be6e bati tapata postapka cql den se ma4a da slagam v nqkvi 4upeni saitove kartinkite da gi ka4vam , da davam linkove i nakraq pras temata iztrita bez nikvo logi4no obqsnenie moje i da ne e bila za OTHERS ama moje6e pone da q metnat q v pictures q nqkade drugade znam 4e 6te polu4a warn za taq tema ama si zaslujava ako nqkoi admin vleze i mi dade razumno obqsnenie..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 С paint могат да се оголемяват, но ще станат прекалено размазани...трябват ти някои по-големи, за да стане хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 ha ha ei tva ma razveseli Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Вземи се научи да пишеш на кирилица най сетне. Така поне ще си направим труда да ти четем постовете Приятелски съвет, просто Най-добре пиши някой PM на модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Аз изтрих темата(де да можех да правя такива неща )! Щом е изтрита значи си нарушил правилата.Ако не си ги прочел тва си е твой проблем и мисля че сега с тази тема няма да ти се размине само Уорн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.