genecatcher Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Защо след като въведа ifconfig eth0 x.x.x.x netmask 255.255.255.240 up <enter> route add default gw x.x.x.x <enter> i kato vuveda route mi dava za Destination: Gateway: Genmask: x.x.x.x * 255.255.255.240 Аз си мисля, че Destination трябва да е x.x.x.x. Простo не става и това си е. Може ли някой да ми обясни тази абсурдна ситуация? при x.x.x.x и x.x.x.x връща пакети при ping, а при x.x.x.x не! Както винаги, докато се намери някой да ми обясни, аз взема че си реша проблема. Само спам правя! Ip-тата съм ги махнал да не се виждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Както винаги, докато се намери някой да ми обясни, аз взема че си реша проблема. Само спам правя! Ip-тата съм ги махнал да не се виждат. Ти хубаво си ги махнал ама според мен става въпрос за две (или три) ip-ta тук.. поне едното да го беше направил y.y.y.y и z.z.z.z че така нищо не се разбира Пък и като ги видим ip-тата.. какво от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Страх го е да не го хакнем и да му развалим компа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.