Jump to content
BulForum.com

проблем с интернет експлорера

pussi

Recommended Posts

ne znam kakvo napravih no kogato sym v internet ili sa svaleni na pc gif file ne myrdat , a sy6molq za syveti moze li po nqkakyv na4in da sym zabranil gif files.

и какво му беше на предния въпрос че го изтриха

теми с подобно заглавие се трият ведната

при регистрацията Ви сте получили линк за правилата.. би трявало да сте ги прочели

правила

чети и реви, и дай малко повече инфо ако искаш да ти се помогне. и със "ne znam kakvo napravih" никой няма да ти помогне, кажи какво трябва да стане и какво всъщност се случва

чети и реви, и дай малко повече инфо ако искаш да ти се помогне. и със "ne znam kakvo napravih" никой няма да ти помогне, кажи какво трябва да стане и какво всъщност се случва

trqbva da myrdat gif4etata , a ne myrdat .nito kogato sa svaleni na komputyra nito kogato sa v internet. vadi gi samo kato pic .svalqh i ka4vah java i razni drugi malki programki -cinvertori anti virusni . a do predi sedmica nqma6e problem s tqh. istrih vsi4ko koeto sym svalql no pak ne se polu4i. moze li da sa napravili nqkakvi promeni v windowlsa . i drugo postoqno mi se vklu4va security centyr na win i mi kazva 4e pc ne e za6titeno a az sym s antivirus nod32 i zone alarm ikonata mu sedi dolu do 4asovnika i ne moga da q mahna. kak da go dezaktiviram?

trqbva da myrdat gif4etata , a ne myrdat .nito kogato sa svaleni na komputyra nito kogato sa v internet. vadi gi samo kato pic .svalqh i ka4vah java i razni drugi malki programki -cinvertori anti virusni . a do predi sedmica nqma6e problem s tqh. istrih vsi4ko koeto sym svalql no pak ne se polu4i. moze li da sa napravili nqkakvi promeni v windowlsa .

сигурен ли си че тези гифчета трябва да мърдат, щото не сичко де блести е злато ;)

i drugo postoqno mi se vklu4va security centyr na win i mi kazva 4e pc ne e za6titeno a az sym s antivirus nod32 i zone alarm ikonata mu sedi dolu do 4asovnika i ne moga da q mahna. kak da go dezaktiviram?

секюрити центъра следи за три неща в компютъра:

1. ъпдейти

2. Windows Firewall

3. Антивирусна

което и да е от условията ако не изпълнено и той ти го съобщава и това е начина по който трябва да работи. аз лично си го изключвам като сървис :) въпреки че може и просто да му спреш съобщенията или кой да е от трите модула.

един съвет: махни Zone Alarm и си пусни Firewall-a на вина

Върни със System Restore колкото се може на по-задна дата и виж дали ще ти се оправи.

Върни със System Restore колкото се може на по-задна дата и виж дали ще ти се оправи.

[/quote

най много до 1 октомври го връща .по назад не може и не се оправя. а гифовете трябва да мърдат на други компютри си мърдат без проблем. а не разбрах как да изключа секюрити центъра . спрял съм само ъпдейта на лийндолс , защитната стена и антивируса са включени.

Кви са тия неща, които те съветват, system restore, не знам си кво :confused

По обратен ред - ZoneAlarm е един от най-добрите файруоли (да не кажа най-добрия) за Windows XP, жалко че не работи под 2003, но за него си има дори по-добро решение. С едно изречение - ЗонеАларм е много по-добър от вградения файруол в Windows.

По въпроса с гиф-овете. ОТваряш от Internet Explorer - Tools - Internet Options.

Отиваш на Advanced. Там намираш по средата някъде Play Animations in web pages. Даваш му отметка и това е.

А да, Security Center се изключва така - отваряш го и отляво има опция Change the way еди какво си notified.. (карам по памет).

В отворилия се прозорец махаш трите отметки, ОК навсякъде и това е.

...По обратен ред - ZoneAlarm е един от най-добрите файруоли (да не кажа най-добрия) ...

когато човек знае каво прави винаги може да направи нещата да работят добре ;)

за обикновенния юзър или учащ се такъв по-добро от вградения на SP2 нема :P

Секюрити шита се изключва и по още един начин. Start menu/run ==> пишеш msconfig. След тва като ти изкара джамчето отиваш на Startup. Въпросния секюрити шит е почти най-отдолу. Махаш отметката и след тва рестарт и него вече го няма. Има и други процеси за спиране там ама е добре ако не знаеш какво правиш да не го правиш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...