Jump to content
BulForum.com

Продавам 2 дъна и 2 процесора

Recommended Posts

Продавам:

1. MB GA-8SG800 / Socket 478 / FSB 533 / 3 x DDR / 1 AGP 8X / 5 PCI / 6-channel audio / за процесори до Pentium IV - 3.06 GHz / 72 лв.

2. CPU Pentim IV - 1.6 GHz / socket 478 / 145 лв.

3. Fan Cooler Master Silence / 11 лв.

4. MB K7VTA3 (5.0) / Socket A / FSB 333 / 3 x DDR / 1 AGP / 5 PCI / 1 CNR / версия 5.0 - официално не пише да става за Sempron, но при мен си работи :) / 55 лв.

5. CPU Sempron 2200+ / socket A / 1.5 GHz / 88 лв.

6. Fan Titan / 10 лв.

1+2+3 -> 200 лв.

4+5+6 -> 140 лв.

75 кинта за AMDто.

дилърската (едрова) цена за този процесор е 97,91 лв.

верно, нямам гаранция, но мисля че давам достатъчно добра отстъпка.

мога да го дам на 85 лв.

има и други кандидати, първият дошъл го взима.

Хм, сигурно аз нещо не съм разбрал, ама то ще стане ясно, като отговорите :)

Значи казваш дилърската цена на Sempron 2200+ / socket A / е 97,91 лв. ?

Аз реших да проверя колко е недилърската цена, примерно във форма Адроит и к'во пише там:

AMD Sempron 2200+ /333 Mhz/256K soc. A - 49.2$ х 1,62 = 79,70 лв.

Та, какво бъркам?

Незнам какво си гледал,но в Мост същия процесор е 68$!

AMD SEMPRON 2200+

Price : 68.00 USD

AMD SEMPRON 2200+

• CPU Speed: 1.4GHz

• Type: Sempron 2200+

• Cache: 256KB

• Socket: A

• Package: Bulk

:blink: :confused

Наистина?!

Ами какво да кажа,такава разлика за пръв път виждам!

А иначе това определено не е дилърска цена:)

Та, какво бъркам?

да, бъркаш. пропуснал си надписчето най-горе "всички цени са без ддс".

ако поискаш да го вземеш без фактура и без ддс, ти дават следната цена: $59.9. днешният им курс е 1.66 = 99,43 лева. всичката ми информация е от днес и е абсолютно точна.

да, бъркаш. пропуснал си надписчето най-горе "всички цени са без ддс".

ако поискаш да го вземеш без фактура и без ддс, ти дават следната цена: $59.9. днешният им курс е 1.66 = 99,43 лева. всичката ми информация е от днес и е абсолютно точна.

Значи цените на които ти продаваш е включено ддс-то и съотвено издаваш фактура за него?

Значи цените на които ти продаваш е включено ддс-то и съотвено издаваш фактура за него?

разбира се че издава

а по вапроса с дъното

ще го взема ли за 40 лева?

в адроит е 99 лв без фактура, при мен е 85 лв без фактура.

ще ти издам фактура като си доплатиш +10 % :)

а по вапроса с дъното

ще го взема ли за 40 лева?

жоро, засега не ми се дава това дъно на тая цена.

А ти няма ли да престанеш да флуудиш в на хората темите бе. И в моята същата песен пееш за някви дилърски цени и ДДС-та. Това е форум в, който потребители продават на потребители, като си имаш фирма регистрирана по ДДС си купавай на дилърски цени и с фактури от други фирми регистрирани по ДДС. Аман от тебе.

А ти няма ли да престанеш да флуудиш в на хората темите бе. И в моята същата песен пееш за някви дилърски цени и ДДС-та. Това е форум в, който потребители продават на потребители, като си имаш фирма регистрирана по ДДС си купавай на дилърски цени и с фактури от други фирми регистрирани по ДДС. Аман от тебе.

Стига си зял :bgrin: Щом в цената е включено ддс-то, искам фактура, понеже ддс-то ми се приспада на мен. Не да ми говориш че някъде струвало толкова с ддс-то и т.н. Намери си другаде бунаци дето да си купуват по твойте оферти. Където съм писал съм бил заинтересован от предложенията и затова съм се интересувал от това какво включва цената и какво се предлага в замяна за да си направя сметката.

А ще купувам на дилърски цени с включено ддс, ако търся да си купя нещо ново, а не на старо, както е тук и в твойта тема.

Давам 100 лева за 4,5,6.

ами ако се вгледаш, за дъното ми предлагат 40 лв, за процесора 75, а ти ми предлагаш общо 100 лв. не ме изкушаваш особено. :D :D

120 лв. и са твои.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...