Stil_L Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Темата може и да не е за тук, а за Hardware и ако някои реши да я премести няма проблем.Проблем оба4е има моят комп и незнам от каде може да е!Работата е такава.Пускам си аз компютъра и сичко си върви ОК, да обаче стига до там кадето трябва да зареди Windows и монитора все едно изгасва в смисал изключва се.За да се оправи това трябва да го спра и пак да го пусна.Цялата тази история се повтаря около 4-5 пати и чак тогава трагва всичко.Мислех че е от видеото и го смених за малко с др карта, но пак същото. Някой да има някаква представа защо се полочава така??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Драйверите на видеокартата, дъното или някакво наскоро инсталирано устройство... Нормално ли тръгва в Safe mode? (рестарт -> "F8"...) Ако да- преинсталирай драйверите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Наскоро инсталирано устройство няма освен една неонка.Под САВЕ мод не сам пробвал но утре ще пробвам а за драйверите не би трябвало да има проблем защото никога не е имало никви проблеми с тях.Но и тях ще ги сменя ако не стане др яче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Темата може и да не е за тук, а за Hardware и ако някои реши да я премести няма проблем.Проблем оба4е има моят комп и незнам от каде може да е!Работата е такава.Пускам си аз компютъра и сичко си върви ОК, да обаче стига до там кадето трябва да зареди Windows и монитора все едно изгасва в смисал изключва се.За да се оправи това трябва да го спра и пак да го пусна.Цялата тази история се повтаря около 4-5 пати и чак тогава трагва всичко.Мислех че е от видеото и го смених за малко с др карта, но пак същото.Някой да има някаква представа защо се полочава така??? Ъ , У , Ч Има и такива букви Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Тва може да е от дъното, на един приятел му даваше същия проблем. Казаха, че дъното не е хубаво сложено в кутията и дава някви кофти връзки. И накрая дъното и процесора изгоряха По някой път монитора изключаше, друг път харда и така. И мислихме, че е от видео картата или тва че има друг хард, махнахме единия хард, пробвахме всички да не е от захранването, ама не беше. Тъй че по добре го заведи на "доктор" твойто ПЦ, да не се бръкнеш и ти в джобчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 А на друг монитор прави ли ти същите неща ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 А на друг монитор прави ли ти същите неща ? Аз имах един монитор дето ми правеше тази мизерия, но интересно само зимата и при студена стая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 На друг монитор не съм пробвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiter Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 I na men mi be6e taka i kato si namalih Mhz na Monitora i mi se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 I na men mi be6e taka i kato si namalih Mhz na Monitora i mi se opravi. Mhz или Hz?? Бъди точен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.