Jump to content
BulForum.com

Проблем с компютъра

Recommended Posts

Темата може и да не е за тук, а за Hardware и ако някои реши да я премести няма проблем.Проблем оба4е има моят комп и незнам от каде може да е!Работата е такава.Пускам си аз компютъра и сичко си върви ОК, да обаче стига до там кадето трябва да зареди Windows и монитора все едно изгасва в смисал изключва се.За да се оправи това трябва да го спра и пак да го пусна.Цялата тази история се повтаря около 4-5 пати и чак тогава трагва всичко.Мислех че е от видеото и го смених за малко с др карта, но пак същото.

Някой да има някаква представа защо се полочава така???

Драйверите на видеокартата, дъното или някакво наскоро инсталирано устройство...

Нормално ли тръгва в Safe mode? (рестарт -> "F8"...) Ако да- преинсталирай драйверите.

Наскоро инсталирано устройство няма освен една неонка.Под САВЕ мод не сам пробвал но утре ще пробвам а за драйверите не би трябвало да има проблем защото никога не е имало никви проблеми с тях.Но и тях ще ги сменя ако не стане др яче.

Темата може и да не е за тук, а за Hardware и ако някои реши да я премести няма проблем.Проблем оба4е има моят комп и незнам от каде може да е!Работата е такава.Пускам си аз компютъра и сичко си върви ОК, да обаче стига до там кадето трябва да зареди Windows и монитора все едно изгасва в смисал изключва се.За да се оправи това трябва да го спра и пак да го пусна.Цялата тази история се повтаря около 4-5 пати и чак тогава трагва всичко.Мислех че е от видеото и го смених за малко с др карта, но пак същото.

Някой да има някаква представа защо се полочава така???

Ъ , У , Ч

Има и такива букви

Тва може да е от дъното, на един приятел му даваше същия проблем. Казаха, че дъното не е хубаво сложено в кутията и дава някви кофти връзки. И накрая дъното и процесора изгоряха :bgrin: По някой път монитора изключаше, друг път харда и така. И мислихме, че е от видео картата или тва че има друг хард, махнахме единия хард, пробвахме всички да не е от захранването, ама не беше. Тъй че по добре го заведи на "доктор" твойто ПЦ, да не се бръкнеш и ти в джобчето :bgrin: :ghost

А на друг монитор прави ли ти същите неща ?

Аз имах един монитор дето ми правеше тази мизерия, но интересно само зимата и при студена стая :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...