Jump to content
BulForum.com

Разцепване на харда на 2 части

sk8er

Recommended Posts

Ако е DELL, HP, и подобни - търси ги по модел на компютъра или "tag" (търсиш го на кутията някъде) в сайта на производителя. Ако е сбирщайн ще видиш малко зор (ама не много)

Сбирщайн е... Справих се, общо взето. Остана ми един - за ЮСБ-тата и карт рийдъра, някаква куча марка е, та не става нищо. Уж имам драйвър, ама и миналият път, когато просто преинсталирах, пак така стана. Хич и не помня как намерих драйвър тогава... Ще го мисля. Нещо като 7 в 1 беше, a пък e останала една опаковка, на която пише 13 в 1 - :confusedабе Eдит: Намерих го, еврика!

А, и нещо друго се сетих, един прозорец ми изскачаше след инсталацията на някакъв си драйвър - което ме кара да мисля, че нещо не е наред - като поп-ъп изскачаше точно след като завърши стартирането. На него пише SAM (Sil Array Manager), Development 1.000. Copyright 20004, Silicon Image, и т.н. Мислех си да го разинсталирам, ама не посмях. Махнах го от стартъп-а - не ми се смейте. Някаква беля направила ли съм? :wir

Оправихме с повечко зор и уайърлеса, та сега имаме и връзка на двата компютъра отново и отново има мир вкъщи ;) . Донатъкмявам останалите програми сега...

Благодарности отново, момчета, без вас нямаше да се справя. :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...