Mila Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Ако е DELL, HP, и подобни - търси ги по модел на компютъра или "tag" (търсиш го на кутията някъде) в сайта на производителя. Ако е сбирщайн ще видиш малко зор (ама не много) Сбирщайн е... Справих се, общо взето. Остана ми един - за ЮСБ-тата и карт рийдъра, някаква куча марка е, та не става нищо. Уж имам драйвър, ама и миналият път, когато просто преинсталирах, пак така стана. Хич и не помня как намерих драйвър тогава... Ще го мисля. Нещо като 7 в 1 беше, a пък e останала една опаковка, на която пише 13 в 1 - абе Eдит: Намерих го, еврика! А, и нещо друго се сетих, един прозорец ми изскачаше след инсталацията на някакъв си драйвър - което ме кара да мисля, че нещо не е наред - като поп-ъп изскачаше точно след като завърши стартирането. На него пише SAM (Sil Array Manager), Development 1.000. Copyright 20004, Silicon Image, и т.н. Мислех си да го разинсталирам, ама не посмях. Махнах го от стартъп-а - не ми се смейте. Някаква беля направила ли съм? Оправихме с повечко зор и уайърлеса, та сега имаме и връзка на двата компютъра отново и отново има мир вкъщи . Донатъкмявам останалите програми сега... Благодарности отново, момчета, без вас нямаше да се справя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.