veseo Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 Taka.Napravih edna gre6ka pri upload-a.Ta zna4i ka4vam WWE DIVAS UNDRESSED vyv MovieZ vmesto v VideoZ.Mnogo syjalqvam no ako trygna da go mestq ot Moviez vyv Videoz ste e vse edno novo ka4vane, a sym po4ti nakraq.Prosto si priznavam 4e gre6kata e moq!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 Nali znae6 maina u4im se ot gre6kite.Az dage o6te ne znam kak se uploadva .ama kakvo da naprava nikoi ne mi kazva makar 4e sum vse o6te na4inae6t Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 mojesh da gi izmestish - Move , operaciqta se izvyrshva na servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 25, 2002 Author Share Posted December 25, 2002 Sorka ama ne mojah da go razbera.Nqkoi pyt v IRC ste me napravlqva6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.