DarkSiDe_ Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 MB: Canyon CPU:celeron 1100Mhz RAM: 128MB Video: Gforce 2 Mx 200 64Mb HDD: 30 GB monitor: 17` Philips Case, mouse -optical, keyboard CENA : 400lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 А бе, то, всеки има право да си обявявя каквато цена иска, ама за да не изглеждат смешни подобни обяви и да се пълнят темите със спам, ще е много хубаво продавачите да поразгледат по някоя актуална ценова листа, за да си посверят малко часовниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSiDe_ Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 да прав си всеки има право да обявява каквато си иска цена, моята е такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 хъм хъммм marvin на пръв поглед е така обаче каква е гаранцията че ти не прибърза и не прецака темата на човека-Я сега ти на свой ред вземи една ценова листа и провери колко струва един нов марков 17" монитор- А а аааааа? кво стана бе марвин -айде друг път избягвай да спамиш темите на хората защото утре и ти ще продаваш нещо и тогава и на тебе някой може да ти се изсере на темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Айде появиха се и адвокати! Явно трябваше да отворя нова тема с предишното си исказване, щото наистина не исках да се поврежда темата на човека. Просто на последък има много такива теми, затова реших да пиша в поредната. Сигурно никой нямаше да се сети да поразгледа цените, преди да си купи употребяван компютър, та аз съм му отворил очите и съм провалил сделката. А, и да отворя листите, няма да разбера какво общо има гореспоменатият монитор със "нов марков 17 инчов", че да ги сравнявам. А пък, освен монитор, се продават и други неща. Ако приемем, че продаваният монитор е някакъв извънземен (не са посочени никакви данни за него) и струва 600 лева като нов, а сега да го оценим на 400 лева, като останалото е подарък, значи всичко е ОК. Значи или трябват повече данни за компонентите, за да ни убеди продавачът, че наистина си струват посочената цена, или наистина можем да си плюем по цените. А, това, с осирането на темите, знам че всички го могат -и доказателства има! Ама не ми беше това целта. Явно начинът, по който съм поискал повече информация и обосновка на цените е неразбираем за доста от чукащите по клавишите по тези места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Явно начинът, по който съм поискал повече информация и обосновка на цените е неразбираем за доста от чукащите по клавишите по тези места. Начина по който си поискал повече информация е разбираем единствено за тебе-а ние чукащите по клавиатурите по тези места бихме написали нещо от рода на "Монитора който е включен към конфигурацията-кога е произведен има ли остатъчна гаранция при еди каква си разделителна способност каква честота на опресняване поддържа как са цветовете яркост контраст-и тогава можеше и да ти стане ясно че този монитор евентуално струва около 150 лева тогава за останалите работи остава разликата от 250 лева щеше да направиш пазарлък за 50 лева и ми се струва че цената щеше да си дойде на мястото" Иначе аз не съм адвокат на продавача-може и монитора да му е "издухан" с пукната кутия и цената която заслужава да е под 40 лева-но това друг въпрос А въпросът тук е че ти волно или неволно прецака темата на човека-не се сърди това е личното ми мнение досега не съм имал повод да се оплаквам от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.