Devilman Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 niakoi moje li da ka4i niakakva enciklopedia za avtomobili 4uval sam 4e ima takiva enciklopediii no ne mojah da nameria nishto 10X predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Eha tva 6te e super ako ima i za tunning cars 6te e o6te po-hubavo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 DA i na men mi trqbva takava... Nqkoi ako moje , 6te e strahotno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted September 30, 2003 Author Share Posted September 30, 2003 az imam edna podobna kopuval sam e 1999 g ot moskva na ruski e ama shibania disk ne shte da se varti v nito edin cd-rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 ...ne znam za enciklopedia, no niakade po HDD imam VIN-Indent - ruska programka deto dekodira nomera na ramata na okolo 120-150 marki... Za tezi, koito ne znaiat, toia nomer, osven 4e e unikalen sadarja informacia i za toa koga e proizvedena kolata, danni za dvigatelia i drugi razni podrobnosti - t.e. moje da sluji za spravka ako ima6 samnenia 4e te vratkat ne6to... Ne 4e nomera ne moje da se prenabie de... V taia vrazka na edno aver4e kato mu pusnahme VIN-a prez programata se okaza 4e Opel-a mu vsa6tnost e Ford ... T.e. tia deto sa prenabivali nomera hal sa si niamali za taia osobenost i sa se izdanili... Taka 4e s neia moje da lasne i dali e kradena kolata ili ne, pri tva bez da zamesva6 KAT i drugi nepriatnici razni. 6te porovia da ia izmakna, no za update 6te triabva da si hodite do originalnia site - men ne mi se zanimava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 http://www.autodealer.ru/soft/utils.php - АвтоСправочник. Справочно-информационная система. Статус: бесплатно Каждый файл заархивирован архиватором WinZip. Скачайте архив, распакуйте и установите как обычно (setup.exe). Скачать WinZip можно бесплатно с сайта www.winzip.com. Скачать (~ 4,44 Mb) Посмотреть скриншот >> http://www.autodealer.ru/img/screen/free_b.gif АвтоСправочник включает в себя следующие справочники: * Давление в шинах 39 марок, более 800 моделей, более 4500 значений * Фильтры BIG 36 марок автомобилей, около 3 000 вариантов применяемости, 516 видов * Фильтры MANN Audi, BMW, Mersedes Benz, Volkswagen. Около 3 000 вариантов применяемости * Ремни ContiTech Audi, BMW, Mersedes Benz, Volkswagen. Более 3 000 вариантов применяемости * Масла BP 39 марок автомобилей, более 6000 вариантов применяемости * Масла Castrol 49 марок автомобилей, около 7000 вариантов применяемости * Масла Texaco 41 марка автомобилей, более 5000 вариантов применяемости * Свечи зажигания NGK 31 марка автомобилей, более 4000 вариантов применяемости * Технические характеристики автомобилей * Цифровые коды регионов России Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Brei - stra6na rabota........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 NIakoi pogledna li go (svali li go) ?! 6toto az samo adresa namerih - hi4 ne sam se i zadalbaval da vidia za kakvo ide re4... P.S.: vsa6tnost drapnah go, no niama miasto na warez... za sega otiva na: АвтоСправочник: http://autodealer.hit.bg/progz/autodir.zip АвтоМито (за изчисляване на авто-мита, валидно до края на 2003): http://autodealer.hit.bg/progz/AvtoMito.exe Dano sa polezni za niakoi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Оле специално за това за митата на колите (ако бачка още не съм го изтеглил ) ще те черпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Ba4ka, ba4ka... Niakolko firmi v grada go izpolzvat i se praviat na udareni kogato gi pita6 za software, vapreki 4e kakto vijda6 svobodno si se razprostraniava... Ba4ka i e to4no, za6toto programata e pravena ot mitni4ari - mitnicata v Ruse ia poddarja taia programa i ia obnoviava vseki pat kato se promeni tarifata... Ina4e sam skromen - liatoska piem oblak, no poneje ve4e klonim kam zima - kalva na rom s cola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.