desert Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Интересно колко трябва да са долни за да постъпят така Страницата На Глобъл Промоционална тарифа от 0,00 лв. на минута към един избран номер от мрежата на GloBul където е написано 0,00 с червено натиснете с мишката вече са направили б-фрии 300 мин на месец или 10 мин. на ден.... правете си изводите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Да не говорим за 4.80лв... такса за това онова че и всеки месец... Глобул... гърци, ко искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Ами нормално за Глобул. Аз пък разбрах че са били по 500 минути на месец + 25 безплатни минути. Ама явно или този който ми каза не е доразбрал или са ги намалили (което е нормално за Глобул). Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Тва е бая гадно, представам си изражението на хората, които са говорили по няколко часа на ден и след тва са видяли, че картата им е празна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 еми много сиганска работа от страна на глобъл. аз затова не го харесвам тоя оператор и си стоя на м-тел поне тва 0.00 лв. можеха да го направят 0.00 за да се види че е линк малоумници поне като ша е безплатно да е безплатно да ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Не разбрахте ли че тия утрепани гърци няма да предложат нищо смислено Смс през web-плаща се макар и косвено "Би-фрий"-(имали са в предвид Би-фтек за себе си) Е гати наглите гръцки измамници такса 4.80-говорите-300 минути и то само с един номер?!?Не се занимавайте с глупости,взимайте си една Прима парти и си плямпайте на корем в цялата Мтелска мрежа след 21.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Ами какво да очакваме от византииците.Още от преди казвах за този "B-free",че ще има изненади,ама всички скочиха срещу мен!!Е,видя се какво излезна накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 а бе глобул винаги са били нещастници как може да рекламират нещо с име Би-Фрий и да казват че може да говориш безплатно с един избран номер когато ти си плащаш 5лв за тази услуга ? освен това да може да говориш само с 1 номер не мисля че кой знае каква далавера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Emi dobre de az oshte na sledvashtq den sled kato pysnaha tazi oferta B-free si kypih i dosega sam napravil nad 13h razgovori i parite sa mi sashtite v kartata........Neznam za tezi 300min no az sam nadgovoril dosta otgore i nishto taka4e si prodaljavam v sashtiq dyh i te she go dy*at... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Не разбрахте ли че тия утрепани гърци няма да предложат нищо смислено Смс през web-плаща се макар и косвено "Би-фрий"-(имали са в предвид Би-фтек за себе си) Е гати наглите гръцки измамници такса 4.80-говорите-300 минути и то само с един номер?!?Не се занимавайте с глупости,взимайте си една Прима парти и си плямпайте на корем в цялата Мтелска мрежа след 21.00 Как се плащат косвено СМС-ите я ми кажи Че аз доста поизпратих.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Emi dobre de az oshte na sledvashtq den sled kato pysnaha tazi oferta B-free si kypih i dosega sam napravil nad 13h razgovori i parite sa mi sashtite v kartata........Neznam za tezi 300min no az sam nadgovoril dosta otgore i nishto taka4e si prodaljavam v sashtiq dyh i te she go dy*at... Ами можеби от скоро е направено, така че си проверявай сметката. Исках да си взема b-free от панаира, защото го даваха с подаръци или 2 фигурки Star Wars подарък, но ми заявиха, че са се изчерпали количествата. сигурно има прекалено много разговори и затова, но както и да е... пак е подло от тяхна страна. много подло. ще ида да попитам в офиса им и най-демонстратично ще си излезна ако ми кажат, че не е безплатно. хубаво ще е да иде и още някой който вече е купил картата и да попита как може като купува да е едно, а после да се променя при изчерпване на количествата. хич не е коректно, а по принцип защитавам Globul. Как се плащат косвено СМС-ите я ми кажи Че аз доста поизпратих.... Moжеби има предвид регистрацията, защото аз имам 100 смс-а изпратени и ако се плащат всичките... боже боже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Не че и М-Тел винаги са били коректни, но тук вече Глобул се опитват маймуни с трици да ловят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 SAmo btK. Globul sa tolkova jalki 4e nqma nakude pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Маляшка му работа... Ама като знаете никой не дава аванта Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 GloBokluk..тъкмо щях да си взимам такава карта. Явно ще почакам нещичко по-свястно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 След разговора ми с оператора се оказва, че информацията им от сайта не била верна и за сега нямало ограничения, но все пак оператора си запазвал правото за бъдещи промени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 След разговора ми с оператора се оказва, че информацията им от сайта не била верна и за сега нямало ограничения, но все пак оператора си запазвал правото за бъдещи промени! Да де... инфото "може да се наложи само на някои такова ограничение, но не на всички." хич не трябва да успокоява никой. Или е фрий, или не е. Според мен Глобул се прецакаха доста сериозно с това... дори да не са минутите, самите такси по 5 лева за номер и по 5 лева на месец са пропуснати в рекламата, но който си е купил - няма проблем, на кутията го пише сигурно така, че гърците са пушка. Добре, че мтел доколкото знам нямат някаква далавера с "free prima party". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Добре, че мтел доколкото знам нямат някаква далавера с "free prima party". Да!Нямат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Не знам дали сте забелязали, но много подозрително се изчерпаха всички количества, до преди седмица на щанд на GloBul в магазин Ramstore имаше поне 15 пакета B-free и все толкова си ги поддържаха там изложени като бройка (в интерес на истината ги имаше в магазините на всички представители на GloBul), а като отидох в събота да взема карта и за приятелката ми, пича дето предава там ми заяви, че всички количества са изчерпани и няма да има повече такива пакети след това в понеделник се разходих през други 2 офиса на GloBul, магазин от веригата Hendy и Da-Da и навсякъде ми заявиха същото - "изчерпани, няма да има повече" такова е положението в София, но от приятелката ми знам, че е така и в Пловдив, май просто си ги изтеглиха от търговската мрежа, а сега се чудят как да извъртят нещата за да припечелят отгоре на тези 4,80 До момента имам изговорени към 8 часа от активирането на услугата и скоро може и да разбера дали важи това за тези 300 минути ако го направят така. Който ги е прехвърлил вече тези 5 часа нека сподели мнение по въпроса, дали времето му за разговор е ограничено до 300 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Добре, че мтел доколкото знам нямат някаква далавера с "free prima party". Нямат никакви ограничения освен обявените:часовия пояс и разговорите да са в мрежата на Мтел Купих си картата часове след като ме светнаха за далаверата,проведени са от нея над 16 часа разговори(предимно я ползва гаджето да лафи с приятелки )...Мен не ме грее много,аз съм с "полицейска"карта-разговорите в групата(която вече хич не е малка)са ми безплатни по всяко време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Kman®, Free Prima Party също са ограничена бройка, но от тях идват нови бройки... доставки се очакват примерно днес в офисите на 2 Be или поне тия дни... то надали вече някой би искал b-"free" така, че и да има и да няма все тая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Sled kato minah prezglavniq office na globol i gi obarnah s krakata nagore se obadih i na 123 i na dvete mesta v kraina smetka stignaha do sledniq izvod: Ograni4enie shte ima samo za tezi koito govorqt po nqkolko 4asa vseki den bez da zatvarqt ili si zvanqt prez 5min i se govorili glyposti ili sled kato se nagovorili da ostavqli slyshalkite otvoreni i da nqmalo nikakav realen razgovor.....samo takiva abonati shteli da badat izvestqvani s SMS 4e za ''sloypotrebili'' s yslygata i edin vid gi nakazvat s limit ot 5h razgovri za 1 mesetz sled koeto tova ve4e nqma opravqne v smisal koito vednaj e poly4il nakazanieto ve4e si ostava.... Emi tova e ot men za sega po tozi vapros.... btw az za po4eti edinmesetz sam napravil 14h razgovori do momenta i ot globol mi obqsniha 4e tova e nishto v sravnenie s na tezi koito trqa da se slaga nakazanie.... taka4e govorete spokoino pak kakvoto stane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 @demisa - да не би да прикрепят по един '3ти' участник в разговора на всеки 'провинен' да следи дали разговора е смислен или не , стига глупости - 1во. нямат право да го правят за кеф, а само ако бъде изискано от полиция примерно, инак как ще ми се обосноват защо имам наложена санкция, а някой приятел на същата B-defect - няма и 2ро. на тия 'доброволци' трябва да им плащат много вредни да слушат цял ден какви ли не глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ograni4enie shte ima samo za tezi koito govorqt po nqkolko 4asa vseki den bez da zatvarqt ili si zvanqt prez 5min i se govorili glyposti ili sled kato se nagovorili da ostavqli slyshalkite otvoreni i da nqmalo nikakav realen razgovor.....samo takiva abonati shteli da badat izvestqvani s SMS 4e za ''sloypotrebili'' s yslygata i edin vid gi nakazvat s limit ot 5h razgovri za 1 mesetz sled koeto tova ve4e nqma opravqne v smisal koito vednaj e poly4il nakazanieto ve4e si ostava.... Глобул по никакъв начин немогат да разберат какво пратя хората докато си говорят. Даже и да е оставена връзката отворена без да има разговор няма как да го разберат. За подслушване се иска нещо много повече от това полицията да го изиска . СРЗ - специални разузнавателни средства. Доста скандали имаше преди няколко месеца точно заради тях. Могат да се използват в много много редки случай. Никой няма да им разреши да подслушват за да разберат кой за какво си ползва картата. Интересно дали някой няма да пожелае да ги осъди ако му сложат ограничения. Все пак трябва да се види и какви са условията при покупката на картата. Ако някой от купилите му се занимва нека да си го прочете по внимателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 @demisa - да не би да прикрепят по един '3ти' участник в разговора на всеки 'провинен' да следи дали разговора е смислен или не , стига глупости - 1во. нямат право да го правят за кеф, а само ако бъде изискано от полиция примерно, инак как ще ми се обосноват защо имам наложена санкция, а някой приятел на същата B-defect - няма и 2ро. на тия 'доброволци' трябва да им плащат много вредни да слушат цял ден какви ли не глупости... @Kman® - neznam dali she podslyshvat ili kato ai veroqtno e 4e ne ami prosto she gledat po vremetraeneto ako na den pravish po 5 4asa razgovori i drygoto koeto mi kazaha 4e ako mrejata se pretovarila togava e shtqlo da po4va da se vzimat pari ama i teq tapatzi ot globul ne znaeha to4no koga i kak she se vzimat......Awe v kraina smetka ako FLOOD-ish mnogo mrejata na Globul she te reznat i she si minesh na 300min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.