cobalt Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 тарся хдд 10 до 20 гb. чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 тарся хдд 10 до 20 бг.чакам предложения Ами ти хубаво търсиш, ама хардове с означението за капацитет бг. няма. Земи си едитни поста с Гб , да не ти се смеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 да бе вярно чак сега забелязох като ми каза за собствено извинение ще кажа че разликата между влюбен и загубен e малка и аз маи сам я преминал такаче смеите се докато ви е паднало .... аз черпя и се извинявам за неграмотноста си но не мисля да постжам нова тема само заради това и благодаря за предопреждението Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 aide be mom4eta nikoi li nqma stari 4arkove ot koito iska da se ottarve aide 4e mi trqbva za drugi den nai kasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.