zlobil Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 kupuvam ot tezi karti koito sa s bezplatnite razgovori mejdu 9 i 5h. na razumna cena poneje po4ti nikade nqma a na men ne mi se zanimava da obikalqm kupuvam takava karta ako nqkoi slu4aino e kupil pove4e ot 1 cenata estestveno moje da bade i nad 15lv no da e v razumni granici ne e nujno da ima pari v neq priemam i saveti kade v plovdiv moje da sa ostanali takiva karti4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Няма никъде вече! В центровете на Мтел 100% няма да намериш, а по разни сервизи за ГСМи и т.н. т.е. говоря за тия дребните търговци те в повечето случаи като получат веднъж на 2 месеца 3-4 такива карти ги дават на техни хора или самите те ги използват. Освен това не мисля, че някой ще тръгне да я продаде тук. А за цената, даже и 2х и 3х не е зле, защото прави си сметката всяка вечер по няколко часа разговори кви пари спестяваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Утре може би ще докарат няколко в магазин 2 Be, можеш да провериш там или най-малкото да помолиш да ти запазят една като получат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 dreamer mersi utre 6te vida dano da ima knoppix da ama ima xora koito sa si kupili po 3-4 karti a te ne mogat da govorqt sas si4kie ednovremmeno zatva 6to da ne mi prodadat primerno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 karti ima..ama im iskat po mnogo pari... edin priqtel im iska po 30 leva...ina4e i te ne gi vzimat direkto ot magazini...ina4e e na dalvavera...sno6ti napravih razgorov 4as i polovina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 kupuvam ot tezi karti koito sa s bezplatnite razgovori mejdu 9 i 5h. na razumna cena poneje po4ti nikade nqma a na men ne mi se zanimava da obikalqm kupuvam takava karta ako nqkoi slu4aino e kupil pove4e ot 1 cenata estestveno moje da bade i nad 15lv no da e v razumni granici ne e nujno da ima pari v neq priemam i saveti kade v plovdiv moje da sa ostanali takiva karti4ki prima free Цена 35 лв. Експлоатация нов Коментар 35лв , до 5 броики За контакти larky Телефон 0898 780 782 Email larky_@abv.bg Град Бургас Публикувано на 15.10.2005 19:20 mislia 4e tazi obiava 6te e ot polza na dosta meraklii Няма никъде вече! В центровете на Мтел 100% няма да намериш, а по разни сервизи за ГСМи и т.н. т.е. говоря за тия дребните търговци те в повечето случаи като получат веднъж на 2 месеца 3-4 такива карти ги дават на техни хора или самите те ги използват. Освен това не мисля, че някой ще тръгне да я продаде тук. А за цената, даже и 2х и 3х не е зле, защото прави си сметката всяка вечер по няколко часа разговори кви пари спестяваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 prima free Цена 35 лв. Град Бургас Публикувано на 15.10.2005 19:20 Не е зле на фона на цените, които искат някои....скоро тук имаше "искане" за 120 лв......само дето не е много сигурно как и дали ще дойде картата от Бургас до тука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 namerix si edna takava karta predi vreme sega tarsa vtora davam do 50-60lv maximum Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelegrino Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Скоро си намерих съвсем случайно една такава на бензиностанция на 'Лукойл' на номиналната цена при това... Дано имаш този късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 edva li .... makar 4e tova e ideq dove4era 6te provera do nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Щом е била в бензиностанция, значи не е било много скоро. Не вярвам на бензионстанцията да са я активирали и да са чакали някой да я купи вече активирана. Нови пакети вече и да намерите няма смисъл, промоцията изтече, трябва ви вече активирана карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 knoppix mersi mnogo zatva ne se bqx setil na4i sledva6toto iziskvane e da e aktivirana i da si ba4ka na 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.