Jump to content
BulForum.com

kupuvam prima free party

Recommended Posts

kupuvam ot tezi karti koito sa s bezplatnite razgovori mejdu 9 i 5h. na razumna cena poneje po4ti nikade nqma a na men ne mi se zanimava da obikalqm kupuvam takava karta ako nqkoi slu4aino e kupil pove4e ot 1 cenata estestveno moje da bade i nad 15lv no da e v razumni granici

ne e nujno da ima pari v neq

priemam i saveti kade v plovdiv moje da sa ostanali takiva karti4ki

Няма никъде вече! В центровете на Мтел 100% няма да намериш, а по разни сервизи за ГСМи и т.н. т.е. говоря за тия дребните търговци те в повечето случаи като получат веднъж на 2 месеца 3-4 такива карти ги дават на техни хора или самите те ги използват.

Освен това не мисля, че някой ще тръгне да я продаде тук. А за цената, даже и 2х и 3х не е зле, защото прави си сметката всяка вечер по няколко часа разговори кви пари спестяваш.

Утре може би ще докарат няколко в магазин 2 Be, можеш да провериш там или най-малкото да помолиш да ти запазят една като получат.

• 2 weeks later...
kupuvam ot tezi karti koito sa s bezplatnite razgovori mejdu 9 i 5h. na razumna cena poneje po4ti nikade nqma a na men ne mi se zanimava da obikalqm kupuvam takava karta ako nqkoi slu4aino e kupil pove4e ot 1 cenata estestveno moje da bade i nad 15lv no da e v razumni granici

ne e nujno da ima pari v neq

priemam i saveti kade v plovdiv moje da sa ostanali takiva karti4ki

prima free

Цена 35 лв.

Експлоатация нов

Коментар 35лв , до 5 броики

За контакти larky

Телефон 0898 780 782

Email larky_@abv.bg

Град Бургас

Публикувано на 15.10.2005 19:20

mislia 4e tazi obiava 6te e ot polza na dosta meraklii

Няма никъде вече! В центровете на Мтел 100% няма да намериш, а по разни сервизи за ГСМи и т.н. т.е. говоря за тия дребните търговци те в повечето случаи като получат веднъж на 2 месеца 3-4 такива карти ги дават на техни хора или самите те ги използват.

Освен това не мисля, че някой ще тръгне да я продаде тук. А за цената, даже и 2х и 3х не е зле, защото прави си сметката всяка вечер по няколко часа разговори кви пари спестяваш.

prima free

Цена 35 лв.

Град Бургас

Публикувано на 15.10.2005 19:20

Не е зле на фона на цените, които искат някои....скоро тук имаше "искане" за 120 лв......само дето не е много сигурно как и дали ще дойде картата от Бургас до тука.... ;)

• 4 weeks later...

Щом е била в бензиностанция, значи не е било много скоро. Не вярвам на бензионстанцията да са я активирали и да са чакали някой да я купи вече активирана.

Нови пакети вече и да намерите няма смисъл, промоцията изтече, трябва ви вече активирана карта :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...