Fibaman Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 => Прасни тук Аз съм играл 1-вата част и ми хареса , дано и с тази да е така та дори и повече , а сега е време да я пусна да се сваля . Ако някой я е играл вече да сподели ако ли не ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 WTF: 1155: File V:\Data\Astйrix & Obйlix XXL2.msi not found Има такъв файл, само че се казва "Astérix & Obélix XXL2.msi" Разликата е, че вместо нещо като "й" е с "é" Проблемът в моя телевизор ли е, или пак ще трябва да се правят шмекерии с iso-то? Като гледам вече има и 12 votes... Явно проблемът е в мен или в хора, които гласуват преди да играят То хубаво, ама и с WinIso не мога да го отворя да оправя глупавото ini! Ся кат му лепя един shift + del и работата ша заспи Уф... Умри от французин! Фанах му сам цаката: сменяте от control panela -> regional and language options -> advanced -> french ; reboot; Инсталирате и връщате обратно настройката квато ви е била. /me gord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 i pone struva li si igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Абе става някаква мелачка там, ама нищо особено не е... Типичен arcade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 blg imam si rabota v guild wars zna4i tukmo sum ve4e 18 lvl ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bla Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Imam problem pri instalaciqta na asterix i obelix.Dava mi 4e nqma nqkakav 'msi' fail.molq vi pi6ete mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Imam problem pri instalaciqta na asterix i obelix.Dava mi 4e nqma nqkakav 'msi' fail.molq vi pi6ete mi Ами ако прочетеш по-горните постове ще си отговориш на въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
bla Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Mi da ama ne stava.Iska mi disk za windows.pls pomognete s nesto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Mi da ama ne stava.Iska mi disk za windows.pls pomognete s nesto drugo Нали ти ми беше писал на мейла? Опита ли това, което ти казах.... просто няма начин да не ти тръгне, защото става дума за или...или... Ако едното не стане, другото трябва да стане, и обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Абе не знам, ама и в арената ми писаха, че не могат да подкарат игрицата с тетрис драйвъра... Друг е въпроса дали компетентността на горепосочения потърпевш от нашия форум е причината за неговия неуспех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 тая игра има ли no cd/dvd crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 WTF:1155: File V:\Data\Astйrix & Obйlix XXL2.msi not found Има такъв файл, само че се казва "Astérix & Obélix XXL2.msi" Разликата е, че вместо нещо като "й" е с "é" Проблемът в моя телевизор ли е, или пак ще трябва да се правят шмекерии с iso-то? Като гледам вече има и 12 votes... Явно проблемът е в мен или в хора, които гласуват преди да играят То хубаво, ама и с WinIso не мога да го отворя да оправя глупавото ini! Ся кат му лепя един shift + del и работата ша заспи Уф... Умри от французин! Фанах му сам цаката: сменяте от control panela -> regional and language options -> advanced -> french ; reboot; Инсталирате и връщате обратно настройката квато ви е била. /me gord Ааааааа и аз не мога да я подкарам тая игрица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.