Lord_Gudo Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Търся администратор в зала който ще работи по 6 часа всеки ден като може да кара по 12 часа смени 2 пъти в седмицата и да почива в събота и неделя ... заплащането е 180 лв. залата е малка намира се близко до бул. Източен още в началото на Аджисана. Изисква се задължително навършени 18 години !!! Нужни познания - работа с мрежи; операционни системи Вин 98 и ХР; да записва дискове; сканиране и принтиране; преинсталиране на операционна система; ДА Е В ТЕЧЕНИЕ НА НОВИТЕ ИГРИ КОИТО ИЗЛИЗАТ НА ПАЗАРА; познания свързани с антивирусни програми и предпазване от вируси. Всички желаещи да ми пишат на мeил-а lord_gudo@abv.bg като предоставят CV телефонза връзка и по възможност ICQ номер. Работата започва от понеделник 10.10.2005. по-голям интерес ще се проведе интервю в събота за което ще оповестя допълнително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Телефон ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Телефон за повече информация: 0898/78 50 25 Въпреки че без изпратено CV никой няма да участва в интервюто. За сега има 10 желаещи изпратили своето CV изчаквам още няколко дни след което с избраните ще се свържа с оставения от тях телефон за да се насрочи час за интервюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 6 часа на ден, но можеш ли да кажеш точно по кое време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 В периода 10:00 - 22:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 е.. теб съм те изпуснал я кажи за какви пари ставаше въпрос, да знам дали да ме е яд за това бачкане.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Човек вече е намерен и си работи при нужда от друг ще вдигна темата (едва ли) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.