Jump to content
BulForum.com

Knoppix 4.0

DELUXe

Recommended Posts

Znachi reshih da probvam Knoppix 4.0 zashtoto SuSe 9.2 Live CD ne mi cheteshe hardowete poneje sa na NTFS. Knoppix-a gi chete mnogo dobre samoche nqmam zvuk pls pomognete ama obqsnete kato za maloumnik, che s linux se zanimavam ot 2-3dni. A i oshte neshto moje li da se napravi BG-to da pisha s latinskite bukvi zashtoto sum sviknal i mi e mnogo tersene puk kato gledam sq tva deto go pisha na latinica i mi stava losho! Sound kartata e vgradena Sound Max, Dunoto e ASUS a7V880 10x predwaritelno Interesnoto e che kogato si bootva si zasicha sound-a AC97 Audio Controler daje nqkakvi draivari uj mu slaga :(

• 2 weeks later...

Ами виж дали изобщо има драйвери за твоята звукова карта в ЦД-то.Доколкото видях 4.0 е на ДВД и малко ме съмнява да липсват ама...Може също така и да има, ама да дават някви грешки при зареждането.При мен имаше проблем с една рива и не ми тръгваше Х-а, ама не помня с коя версия на кнопикса беше.

при мен на gf fx5600@256mb и epox8rda+pro (nforce2 ultra) последния кнопикс (до момента 4.0.2) не баца :)

самия Х крашва при пускането.. и при излизане от Х-а системата сама се рестартира..

За livecd мисля че най доброто нещо е PCLinux OS.. базирано е на Mandrake.

BuFu50, пробвай да увеличиш нивото на звука от Kmixer-а :)

предполагам че това е проблема, след като казваш че засича звуковата карта..

Ами виж дали изобщо има драйвери за твоята звукова карта в ЦД-то.Доколкото видях 4.0 е на ДВД и малко ме съмнява да липсват ама...Може също така и да има, ама да дават някви грешки при зареждането.При мен имаше проблем с една рива и не ми тръгваше Х-а, ама не помня с коя версия на кнопикса беше.

Ми на CD е и интересното е, че си я засича картата и даже като пусна някаква мп3-ка си върви но звък няма :(

А има ли начин да си инстална Кнопикс на харда?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...