DELUXe Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Znachi reshih da probvam Knoppix 4.0 zashtoto SuSe 9.2 Live CD ne mi cheteshe hardowete poneje sa na NTFS. Knoppix-a gi chete mnogo dobre samoche nqmam zvuk pls pomognete ama obqsnete kato za maloumnik, che s linux se zanimavam ot 2-3dni. A i oshte neshto moje li da se napravi BG-to da pisha s latinskite bukvi zashtoto sum sviknal i mi e mnogo tersene puk kato gledam sq tva deto go pisha na latinica i mi stava losho! Sound kartata e vgradena Sound Max, Dunoto e ASUS a7V880 10x predwaritelno Interesnoto e che kogato si bootva si zasicha sound-a AC97 Audio Controler daje nqkakvi draivari uj mu slaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ами виж дали изобщо има драйвери за твоята звукова карта в ЦД-то.Доколкото видях 4.0 е на ДВД и малко ме съмнява да липсват ама...Може също така и да има, ама да дават някви грешки при зареждането.При мен имаше проблем с една рива и не ми тръгваше Х-а, ама не помня с коя версия на кнопикса беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 при мен на gf fx5600@256mb и epox8rda+pro (nforce2 ultra) последния кнопикс (до момента 4.0.2) не баца самия Х крашва при пускането.. и при излизане от Х-а системата сама се рестартира.. За livecd мисля че най доброто нещо е PCLinux OS.. базирано е на Mandrake. BuFu50, пробвай да увеличиш нивото на звука от Kmixer-а предполагам че това е проблема, след като казваш че засича звуковата карта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Ами виж дали изобщо има драйвери за твоята звукова карта в ЦД-то.Доколкото видях 4.0 е на ДВД и малко ме съмнява да липсват ама...Може също така и да има, ама да дават някви грешки при зареждането.При мен имаше проблем с една рива и не ми тръгваше Х-а, ама не помня с коя версия на кнопикса беше. Ми на CD е и интересното е, че си я засича картата и даже като пусна някаква мп3-ка си върви но звък няма А има ли начин да си инстална Кнопикс на харда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Да, има.ПИше го тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.