Earthwalker Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Success!Моята награда дойде !Диплома и фанелка!Дипломата няква много гъзарска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Success!Моята награда дойде !Диплома и фанелка!Дипломата няква много гъзарска... Оооо Дамяне брао уе и мен неска ма сабудя някав куриер и ми донесе същото BTW караман е гъзара неговата награда е в голяма кутия ама мисля че тиктака Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 При мен дойде някаква много странна мишка с пад Повече работа би ми свършила тениска, ама както и да е. Честито на печелившите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 При мен дойде тениска XXL която ми е голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Мойта е М! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 е щом ще си ги мерим-мойта е L (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ее вие сте се уредили значи. Иначе тениската е хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Баси и аз съм бил спечелил, ама като не си проверявам пощата така ще е. ЕДИТ: Аз им писах с 1 месец закъснение... земат да ми пратят нещо де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 А само да питам мишката лазерна ли е или обикновенна? И някой ако не си я харесва можем да ги трампим за тениска,че на мен ми донесоха един чувал дет не ми става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.