karaman Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Correct Rate: 11 Your Score: 55 Не че зная много много за Китай ама все пак ^^И за какво е онзи Your Chinaculture ID пише че трябва да си го пазя ама за какво ...? Някой може ли да даде повече инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Тук имаше някаква измама Сверявах всеки отговор с google и разни му там сайтове и накрая ми вика, че имам 17 верни само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 На мене ми даде 14.... но както и да е... Може да ползвате това тук! УСПЕХ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 АХАХАХААХАХАХАХАХАХА Поканен съм в китайското посолство на коктейл във връзка с високия ми резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Сложи си фанелка с Мао като отиваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Сложи си фанелка с Мао като отиваш Таз пък коя е? Btw няма да ходя, писах им да ми пратят наградата по пощата. То ще е или мишка, или фанелка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Фанелка... С МАО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 АХАХАХААХАХАХАХАХАХА Поканен съм в китайското посолство на коктейл във връзка с високия ми резултат ставаме двама значи бахти филма. аз тая викторина помня,че е правих супер на гьотори. чуствам се подценен някак си Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 ставаме двама значи бахти филма. аз тая викторина помня,че е правих супер на гьотори. чуствам се подценен някак си Важното е, че ще получим фанелка/мишка Или усмивка по e-mail в най-лошия случай Още от сега се чудя мишка ако е на кой да я подаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Таз пък коя е? Не " таз " а тоя : Мао Цзе Тунг - великият кормчия на китайският народ от 1945 до някъде към 80-те години на 20 век . Не помня кога го погребаха точно . Ярък последовател на своя учител : Йосип Висарионович Джугашвили ( Сталин ) Още пазя книжле с избрани цитати на Председателя Мао в библиотеката си - забавно и поучително четиво си е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Бтв пичове ставаме трима !Дори четирима с George_131!Коктейл в Китайското посолство!!!!Фанелки,манелки....Яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Бтв пичове ставаме трима !Дори четирима с George_131!Коктейл в Китайското посолство!!!!Фанелки,манелки....Яко! Нека сме 5-има Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 В e-maila който ми пратиха пише адрес: гр. София, ул. “Александър фон Хумбо лт” 7 (близо до х-л “Плиска”) Аз не смятам да ходя,че ако ме питат кой е тоя много ще се излагам. Пратих им е-мейл с адреса ми и ми отговориха да съм го напишел на шлиокавица,че не им излизало на кирлица.Може ли пък да са толкова зле О,о Тва все пак е посолство баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 е че ти как реши викторината без да знаеш нещо за него Онче,бонче,счупено пиронче...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Вече сме 6-тима. И на мен ми се обадиха по телефона, а аз изобщо нямам спомен да съм участвал в тази викторина. Май само влезнах да видя за какво става въпрос. Казаха ми че съм спечелил 3-та награда. Аз казах, че ще ходя, ама май няма да ходя, щото съм до късно в университета, а и за една фанелка да се разкарвам до софия - по-евтино ще ми излезе да си я купя от тук. Някой може ли да ми даде Е-майла на тези от викторината да откажа участието? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Вече сме 6-тима. И на мен ми се обадиха по телефона, а аз изобщо нямам спомен да съм участвал в тази викторина. Май само влезнах да видя за какво става въпрос. Казаха ми че съм спечелил 3-та награда. 3-та награда?Това 3-то място ли означава щото ако е така си спечелил мп3 плеър. Аз имам чувството,че всички сме се представили доста зле но поради липса на достатъчно участници печелят първите n на брой участника(а то май всички де). bulgaria2005@hotmail.com eto E-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 абе хора, освен наградки може и некое грамотичка да дадат ве. чудя се ако поискам политическо убежище дали ще ми дадат Мани я тая грамота,ами и манджа сигурно ще има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Еми щом е коктейл... Абе отивайте бе, няма какво да му мислите толкова! Пък и преди малко се видях с George_131, който беше в настроение за пътуване, сигурно ще отиде хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 И на мен днеска ми се обадиха, трета награда съм бил спечелил И аз се чудя дали да ходя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Нямам намерение да давам 20-30лв. и да ми връчат тениска за 4лв.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Е да ако ще ходиш за тениската няма смисъл Трябваше тото да пуснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Абе имате ли някакви новини от Китайската Викторина?Неска си вкарах яко параноя, защото получих едно писмо, на което пишеше "Строго конфиденциално" и реших, че това ще е от викторината.Ама след това разбрах, че е някъв спам по риъл пощите Та ако имате некви новини драснете по един ред.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Някой изобщо ходи ли до София? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Да бе и на мен ми е интересно какво съм изпуснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.