Jump to content
BulForum.com

Китайска викторина

karaman

Recommended Posts

Correct Rate: 11

Your Score: 55

Не че зная много много за Китай ама все пак ^^И за какво е онзи Your Chinaculture ID пише че трябва да си го пазя ама за какво ...? Някой може ли да даде повече инфо :unsure:

Тук имаше някаква измама :blink:

Сверявах всеки отговор с google и разни му там сайтове и накрая ми вика, че имам 17 верни само...

• 4 months later...

АХАХАХААХАХАХАХАХАХА Поканен съм в китайското посолство на коктейл във връзка с високия ми резултат :D :D :D

Сложи си фанелка с Мао като отиваш :D

Таз пък коя е?

Btw няма да ходя, писах им да ми пратят наградата по пощата. То ще е или мишка, или фанелка.

АХАХАХААХАХАХАХАХАХА Поканен съм в китайското посолство на коктейл във връзка с високия ми резултат :D :D :D

ставаме двама значи :blink:

бахти филма.

аз тая викторина помня,че е правих супер на гьотори.

чуствам се подценен някак си :(

ставаме двама значи :blink:

бахти филма.

аз тая викторина помня,че е правих супер на гьотори.

чуствам се подценен някак си :(

Важното е, че ще получим фанелка/мишка :D Или усмивка по e-mail в най-лошия случай :) Още от сега се чудя мишка ако е на кой да я подаря :rolleyes:

Таз пък коя е?

:D Не " таз " а тоя : Мао Цзе Тунг - великият кормчия на китайският народ от 1945 до някъде към

80-те години на 20 век . Не помня кога го погребаха точно . Ярък последовател на своя учител :

Йосип Висарионович Джугашвили ( Сталин ) ;) Още пазя книжле с избрани цитати на

Председателя Мао в библиотеката си - забавно и поучително четиво си е .

Бтв пичове ставаме трима :D !Дори четирима с George_131!Коктейл в Китайското посолство!!!!Фанелки,манелки....Яко!

Нека сме 5-има :P :D

• 2 weeks later...

В e-maila който ми пратиха пише адрес: гр. София, ул. “Александър фон Хумбо

лт” 7 (близо до х-л “Плиска”)

Аз не смятам да ходя,че ако ме питат кой е тоя много ще се излагам. :D Пратих им е-мейл с адреса ми и ми отговориха да съм го напишел на шлиокавица,че не им излизало на кирлица.Може ли пък да са толкова зле О,о Тва все пак е посолство баси.

е че ти как реши викторината без да знаеш нещо за него :)

Онче,бонче,счупено пиронче...... :lol:

Вече сме 6-тима. И на мен ми се обадиха по телефона, а аз изобщо нямам спомен да съм участвал в тази викторина. Май само влезнах да видя за какво става въпрос. Казаха ми че съм спечелил 3-та награда.

Аз казах, че ще ходя, ама май няма да ходя, щото съм до късно в университета, а и за една фанелка да се разкарвам до софия - по-евтино ще ми излезе да си я купя от тук. Някой може ли да ми даде Е-майла на тези от викторината да откажа участието?

Вече сме 6-тима. И на мен ми се обадиха по телефона, а аз изобщо нямам спомен да съм участвал в тази викторина. Май само влезнах да видя за какво става въпрос. Казаха ми че съм спечелил 3-та награда.

3-та награда?Това 3-то място ли означава щото ако е така си спечелил мп3 плеър.

Аз имам чувството,че всички сме се представили доста зле но поради липса на достатъчно участници печелят първите n на брой участника(а то май всички де). :P

bulgaria2005@hotmail.com eto E-mail.

абе хора, освен наградки може и некое грамотичка да дадат ве.

чудя се ако поискам политическо убежище дали ще ми дадат :)

Мани я тая грамота,ами и манджа сигурно ще има. ;)

Еми щом е коктейл... ;)

Абе отивайте бе, няма какво да му мислите толкова!

Пък и преди малко се видях с George_131, който беше в настроение за пътуване, сигурно ще отиде хаха :D

Абе имате ли някакви новини от Китайската Викторина?Неска си вкарах яко параноя, защото получих едно писмо, на което пишеше "Строго конфиденциално" и реших, че това ще е от викторината.Ама след това разбрах, че е някъв спам по риъл пощите :(

Та ако имате некви новини драснете по един ред....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...