Jump to content
BulForum.com

Продавам РС на добра цена

Recommended Posts

Athlon 1700+, 256 RAM, MB Елитгруп с КТ 333, видео ГФ4 МХ440 64 Мб 128 бита, 40 диск(Самсунг), АТХ мидъл 300 вата, CD, флопи еми май за друго не се сещам.

Цена 350 лева.

200 лева от мен !

Обосновка :

350 лв е цената на 4исто нов компютър с доста по-добри от твойте компоненти вътре и гаранции за вси4ки елементи , пример :

ASRock K7VT4A Pro-37$

Кутия ELMO P4 350W T108-21$

AMD Дюрон 2100+ (1900)- 42$

RAM 256MB DDR400 MDT 24м-26$

40GB Hitachi ATA100-7200-50$

CD-ROM 52x BENQ-14$

GF4 MX440 64DDR 128Bit 8x TV-30$

Общо 220$ х 1,6 ~ 350 лв .

И си коригирай заглавието , щото така е накоректно написано - направо си подвеждаш купува4ите , цената , която си обявил хи4 не е добра !

200 лева от мен !

Обосновка :

350 лв е цената на 4исто нов компютър с доста по-добри от твойте компоненти вътре и гаранции за вси4ки елементи , пример :

ASRock K7VT4A Pro-37$

CD-ROM 52x BENQ-14$

И си коригирай заглавието , щото така е накоректно написано - направо си подвеждаш купува4ите , цената , която си обявил хи4 не е добра !

Благодаря ти за инфото и за препоръката, но в крайна сметка не е лично моя офертата, а на приятел. От друга страна ме заинтересуваха цените, които си дал по-горе, а утре имам да събирам една машинка, така че, ако ми кажеш къде да отида, за да ползвам тези цени ще съм ти още по-благодарен.

А що се отнася до неговата машина, доколкото аз знам цената е силно коментируема (т.е. със сигурност ще свали доста), без рабира се фалшиво-подигравателни оферти като твоята, защото ми се струва, че едва ли имаш реален интерес.

На части засега не иска да продава.

Благодаря ти за инфото и за препоръката, но в крайна сметка не е лично моя офертата, а на приятел. От друга страна ме заинтересуваха цените, които си дал по-горе, а утре имам да събирам една машинка, така че, ако ми кажеш къде да отида, за да ползвам тези цени ще съм ти още по-благодарен.

А що се отнася до неговата машина, доколкото аз знам цената е силно коментируема (т.е. със сигурност ще свали доста), без рабира се фалшиво-подигравателни оферти като твоята, защото ми се струва, че едва ли имаш реален интерес.

На части засега не иска да продава.

Офертата ми не е подигравателна и цената мисля 4е е що годе нормална ,компа не е за мен също , но дори и така да е не мога да набутам някой приятел който ми с е доверил да му намеря комп вт. ръка на добра цена ,само защотото твоят приятел си мисли 4е може да вземе на компа си пове4е пари отколкото е дал преди 2-години когато го е купувал !

Така 4е офертата ми си важи !

А що се отнася до тези цени , всяка трета фирма в Пловдив поддържа подобни цени !

Трябва ми за един познат горе-долу такава конфигурация.Ако го купувам ще го взема целия.Утре ще съм говорил с него и ще ти кажа,ако не си го продал до тогава на някой.Но все пак цената си е доста височка

Абе Фокси,пред мен е ценовата листа за дилъри на Адроид и според нея ти си лъжец!!!Но да не изпадам в подробности,защото не всеки може...... нали

Хайде да спазваш правилата като другите и да не пишеш по теми в този раздел,които не те интересуват

... да вземе на компа си пове4е пари отколкото е дал преди 2-години когато го е купувал !

Тази теза предварително си я загубил. Да ти пратя едно вестниче "Компютри" отпреди 2 години да ми сглобиш такава конфигурация за по-малко от 218 долара ! А ?

А що се отнася до тези цени , всяка трета фирма в Пловдив поддържа подобни цени !

Не бе фокси, не си ме разбрал - не ми трябва всяка трета фирма в Пловдив, трябва ми фирма в която утре да отида и да си взема каквото ми е нужно на посочените от теб цени ! ок ?

Трябва ми за един познат горе-долу такава конфигурация.Ако го купувам ще го взема целия.Утре ще съм говорил с него и ще ти кажа,ако не си го продал до тогава на някой.Но все пак цената си е доста височка

Абе Фокси,пред мен е ценовата листа за дилъри на Адроид и според нея ти си лъжец!!!Но да не изпадам в подробности,защото не всеки може...... нали

Хайде да спазваш правилата като другите и да не пишеш по теми в този раздел,които не те интересуват

Ами както казах по-горе цената е малко напосоки, така че може да се направи солидно намаление. Примерно 319 лева, освен това машинките са поне 2, защото ми говореше в множествено число. А ще има и гаранция от 6 месеца.

Едит: Утре ще постна и картинка от Аида за по-подробно инфо относно конфигурацията.

Не бе фокси, не си ме разбрал - не ми трябва всяка трета фирма в Пловдив, трябва ми фирма в която утре да отида и да си взема каквото ми е нужно на посочените от теб цени ! ок ?

Ами както казах по-горе цената е малко напосоки, така че може да се направи солидно намаление. Примерно 319 лева, освен това машинките са поне 2, защото ми говореше в множествено число. А ще има и гаранция от 6 месеца.

Компютър+, Ера , Джар .... и много други !

319 е много , аз съм дал цена , ако ти остане някоя от тези машини да застоява , да знеаш 4е може да раз4иташ да ти пратя 4овек на цената коато съм ти писал !

А що с еотнася за множественото 4исло еднакви машини , може би не трябваше да го споменаваш , защото работата отива на машини от компютърна зала, който не са особенно привлекателна покупка ..... също така при множествено 4исло - работата клони и към т.9 от правилника на раздела , но за тва последното друг ше преценява !

По принцип Foxy прави наистина смайващи постове по някой път но в случая е напълно прав и не само че частите могат да се вземат на тези цени а даже и на по ниски както той много добре знае. А и се опитвайте да продавате стари части и компютри не като нови а като все пак втора ръка

По принцип Foxy прави наистина смайващи постове по някой път но в случая е напълно прав и не само че частите могат да се вземат на тези цени а даже и на по ниски както той много добре знае. А и се опитвайте да продавате стари части и компютри не като нови а като все пак втора ръка

:) Знам , 4е може да се вземат и мога да ги взема на много по- ниски цени , но умишлено споменах цени , който са достъпни за вси4ки , за да няма спекулации с дилърските цени !

сега -строго по темата :

Офертата ми важи до вдругиден-петък, после пращам 4овека за друг комп !

:) Знам , 4е може да се вземат и мога да ги взема на много по- ниски цени , но умишлено споменах цени , който са достъпни за вси4ки , за да няма спекулации с дилърските цени !

сега -строго по темата :

foxy,neznam kak te tarpqt tuk,sled kato si tolkova "ve6t",bi trqbvalo da ne se zasqga6 ot roda na obqvi kato tazi.kato moje6 da napravi6 podobno ne6to sas 100$ po eftino ,napravi si konfiguratziq i si q prodavai.prestani da se barka6 navsqkade.drazni6.capito?

Компютър+, Ера , Джар .... и много други !

Днес ги прозвънях и търсих посочения от теб процесор Дурон 2100+ на 1900 реални, който струва 42$. :) Познай какво ми отговориха.

Ами тъй като си явно ПО-ГОЛЯМ дилър от трите посочени от теб по-горе фирми нека да направим така искам да купя 2 (два) броя такива Дурони от теб. Т.е. далаверата ще е за теб, тъй като както сам си казал ти вземаш на "много по- ниски цени" и ще изкараш някой лев даже. ОК ?

сега -строго по темата :

В случая няма разлика дали предлагаш 200 или 2 лева - еднакво неприемливо и подигравателно е. :bgrin: И както разбираш на тази цена подобни компоненти не съществуват.

Edit за foxy: До петък вечер няма да съм в Пловдив, но тогава или в събота около обяд, ако си си оставил телефон и си ми взел процесорите ще се видим, за да ти ги платя и да ги взема.

• 3 weeks later...

Дойдоха още от същите РС -та, но тези нямат и флопи и CD. РС -тата са от зала, работят без забележки, на който иска мога да пратя снимки от Аидата и за дъното и за процесора. Ядрото на процесора е Thoroughbred-B stepping B0. Принципно са с голям потенциал за клок, но никога не са пробвани. Хората могат да дадат месец гаранция за всички компоненти.

Цената е 259 лв. и е без коментар.

Здравей!

Много са относителни данните които си дал.

Прати ми на ЛС конкректни данни!

Точни Модели на всички компоненти!

И не на последно място,в какъв вид са CASE и с какво захранване?

200 лева от мен !

Обосновка :

ASRock K7VT4A Pro-37$

CD-ROM 52x BENQ-14$

Много добра цена си казал може ли и аз да си купя един такав компютър?

Аз съм дилър на някои от фирмите които си изброил като видях ПС-то което си сгробил ми стана интересно, защото на такива цени и аз не мога да взема макар, че правя завидни обороти месечно.

Шотове от Аидата на CPU и MB.

o632658376990781250.jpg

и

o632658377155625000.jpg

Значи РС -то е за някои на който му трябва, на който не му трябва и за 100 лева да се продава пак няма да ги даде.

Аз си имам някаква представа от пазар на РС -та и компоненти за тях и смятам, че цената е повече от добра, както съм казал и на хората които ги продават.

Та пак да повторя, ако някои може да си вземе друга такава мога да я нарека съвременна машинка за 160-170 лева да си купува веднага, че като се замисля даже и за мен да вземе няколко.

Много добра цена си казал може ли и аз да си купя един такав компютър?

Аз съм дилър на някои от фирмите които си изброил като видях ПС-то което си сгробил ми стана интересно, защото на такива цени и аз не мога да взема макар, че правя завидни обороти месечно.

Може да си купиш , мога да те зарина с такива компютри , а можеш и сам да се заринеш щом си дилър :) , но ще ти кажа , 4е ти си мислиш 4е си дилър :) , щом тези цени ти се виждат изгодни , защото тва са цени за крайни клиенти в доста от фирмите и аз наро4но не съм писал дилърски цени , а цени достъпни за вси4ки - т.е. цени -крайни клиенти , за да може да сравнява коректно ... ето ти например в ЕРа, 4е ми беше под ръка :

http://www.erabg.com/era_prc.htm - сравнението можеш и сам да си направиш !!!!

( е.. единствено на процесора съм му написал старата цена , преди да го вдигнат през септември , но разликата не е голяма ~ 5-6$ )

а ти като такъв оборотен дилър ше трябва да си ги земеш даже доста по - изгодно !!!

Офертата ми за 200 лв си важи .... от 350 гледам цената пада на 260 , при нестихващ интерес ...та като стигнеш 200 лв , обаждай се да се вклю4а и аз ... м/у другото , компютрите не са за мен - веднага ти пращам няколко клиента - няма да правя никаква далавера за мен , но и не искам мойте хора да дават излишни пари !

/офф

Ей как са прайте на утрепани само ето ви цените на същото РС, което е дал Foxy по-горе с цени от сайта на ЖАР, без всякакви отстъпки (без да ми разправяте за ДДС-та защото на всички ни е ясно, че от всяка фирма може да се вземе без ДДС, а от друга страна едва ли sohm, ще издаде данъчна фактура)

Asrock K7VT4A+ Pro, KT400A, DDR400, SB5.1, Lan, AGP8x, ATA133 37$

ATX 350W, JNC RJA/4JA 52, Бяло/Синя, USB, JAR Computers 21$ (едва ли е кой снае колко по-различна от елмото)

K7 1800 Duron 48$

256MB DDR 400MHZ 28$

40, HITACHI, ATA/100, 7200, 2048k 48$

LiteON 52x, LTN-529S-01C 14$

GF MX440, 64MB AGP8x TV Out 32$

или общо 228$ от тук нататък всеки да си прави сметката кое е скъпо и кое не...

/офф

Помолих те за конкретни данни,но явно не си ме разбрал.

Аида не ми трябва за дъно и процесор.

Те лесно се виждат освен степинга на проца,но за него не съм питал.

ВК-модел(производител),ТВ,DVI,8x?

Хард-обороти,точен модел?

RAM-модел,колко МХц?

Захранване-модел?

Външен вид на кутия?

Евентуално снимки(не мисля,че ще е добра при положение,че е работила в зала)!

За това и попитах за вида.

Въпросите станаха много.

Така,че ако не ти се дават отговори,здраве!

Аз се отказвам за сега или поне до като дадеш тези отговори!

Nonsan прав си, но пътувам често и за повече време затова и с по-голямо закъснение давам отговори.

1)Харддиск (поне на тези които са при мен) - Samsung SV4002H, 5400 rpm, made in Korea, 2003 february;

2)RAM - Elixir - 256 Mb, DDR 333, CL 2,5; M2U25664DS88B2G-6K;

3)VC - GF4 MX440, Axle - 64Ram ESMT M13L64164A - 3,8T, 128 bit, tv out, apr 2003;

4)PSU - JNC 300W;

5)Case JNC - вид - като работила в зала.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...