Jump to content
BulForum.com

Republic:The revolution въпрос

veseo

Recommended Posts

Та видях че противника ми като ме хване че правя незаконно нещо и пише за мен във вестника .. та интересно ми е как точно става това?В играта пишеше "Left-click the fact and select news story".Да ама леко не виждам news story пък и не разбирам как върху факта?Надявам се че има някой зарибен тук че да ми помогне .. играта е много яка :woot

• 4 weeks later...

Az pyk imam proplem s neq. Shte pisha tuk za da ne pravq nov topic, dano nqkoi se seti za men :( ! Kogato pusna igrata mi dava da izkliucha vsichki nenujni programi i az go pravq. Davam Continue i togava stava kofti. Ekrana pochva da mi miga, smenq Desktop, Republic, Desktop, Republic, Desktop, Republic i taka dokato smenq s takava skorost che napravi moje da te zavurti sys stola! Kogata natisna New Game ili kakvoto i da bilo drugo trqbva da natisna Alt+Tab i posle pak i togava go vijdam che go e zachelo. I taka do nesvqst, ne mi stignaha nervite da produljavam s Alt+Tab i neiskah da poglejdam dali shte drugne samata igra ili shtqh da izkorma PCto ako mi miga. Taka che NEED HELP s 2 dumi :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...