Botev1912 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 а ти много здраве да имаш от мене .. и тия дето викат да пробваме с различни програми и те много здраве да имат .. щото през всичките съм пробвал и то по същия начин както и всички вие дето сте успяли да я подкарате (макар че то колко начина има за подкарване на имиджи незнам сигурно има огроооомен избор) я някой който разбира наистина да вземе да погледне за кфо прай така а не само да вика ти си ламер на мен ми тръгна .. както казах на едни тръгва на други не .. и то не на един двама не тръгва а тенденциозно просто играта не ще да тръгне .. Много ти здраве като не разбираш поне не се обаждай. Аз нали си играя играта и въобще не пука. Кво обвинява тоя, че не са качили крак. Тоя крак да не се прави от тея които качват игрите. Играта си върви безпроблемно, стига човек да знае какво да направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 аве кат на малоумен ли тряа ти обясна че от едни и същи файлове на едни им тръгва на други не ... бахти хората .. казвам ви че има нещо което пречи на някои хора да им върви .. незнам кфо е точно но е факт че играта инсталирана по един и същи начин с една и съща програма на един върви на друг не така че не ми казвай на мен че не разбирам .. то голяма хамалогия да разбираш как да си буутнеш сиди през даемон туулс .. извинявай боже на компютрите че си научил как става !!! бахти хората дет сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Това, че тръгва на едни, а на други не си е глупост. Проблема пак е в нещо друго. Примерно омазан windows или нещо подобно. С една дума проблем с играта няма, ако всичко е точно. Проблема отново е софтуерен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Сещам се за 2 неща. 1. Ползвайте Daemon Tools 3.47 2. Aко сте пробвали с него, кажете с какъв сървис пак сте. Може и от тва да е. Аз съм с сървис пак 1 и нямам проблеми с играта единствено когато я инсталирам с Daemon-а А сега един въпрос за играещите играта: Кажете как на Slam Dunk се правят Alley-Ops че нещо не мога да схвана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 уиндоуса не ми е омазан щото преди 2 седмици си го форматнах и е чисто нов .. чистача може и да е близко до отговора .. не знам трябва да проверя .. аз съм с 2ката на сървиз паковете .. може и това да е п.с. не съм казвал за проблем в играта а именно кое трябва да се барне че да тръгне .. то е ясно че щом е тръгнала на някой явно има нещо в тия които не тръгва .. само дето тряа да се разбере кфо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Не е от това, защото и аз съм с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 nqkoi moje li da mi obqsni kak ato treniram edin igra4 ( koito sum si suzdal sam ) v dinasty mode i sled tva kak moje da ostane sus su6tite skilove v quick play ili kak moga da si ka4vam skilovete na playarite???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Абе хора дайте да обменяме малко опит за забивките. Някой знае ли как се прави aley-oop на Slam Dunk contest че тея ме нервят само хвърлят топката и ги правят изродии. мъча се от няколко дена ама не мога разбера другите трикове горе-долу разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Дам така е Alley-Up до ся не съм правил , за ралика от всякви други изродщини. А играя с джойстик само дето нямам аналог Някой ако е успял да постигне нещо да казва А ви препоръчвам да играете с джойстик - доста по различно е усещането Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 за алейупа маи имаше специално копче и като си леко отстрани натискаш и ако има играч близко до коша той прави алейуп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 за алейупа маи имаше специално копче и като си леко отстрани натискаш и ако има играч близко до коша той прави алейуп... То това е лесно, ама трудното е на забивки на състезанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.