chistacha Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Тук може да го опънете. Там има и скриинове за тези които да сега не са играли тази игра ще кажа че много са изпуснали. Обаче имам една молба: някой да качи един crack на дисковете няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Отдавна я има,ама мисля вече да я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Crack няма, може би няма и да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_doom Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mi sega kak 6te ia igraem be hora? Nikude li niama krack, az produljavam da tursia i predlagam, koito otkrie vednaga da pi6e linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mi sega kak 6te ia igraem be hora? Nikude li niama krack, az produljavam da tursia i predlagam, koito otkrie vednaga da pi6e linka. За какво ти е крак Тя си върви и без него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 За какво ти е крак Тя си върви и без него na men ne mi trugva bez crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ама сигурни ли сте, че сте сложили (маунтнали) диска? При мене си бачка нормално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Ама сигурни ли сте, че сте сложили (маунтнали) диска? При мене си бачка нормално... Маунтнати си ми и двата диска.бтв ти от каде си свали играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mountva се само cd2 и има голямо значение нна кои drive го моунтваш (трябва да е на това от което си инсталирал играта).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Mountva се само cd2 и има голямо значение нна кои drive го моунтваш (трябва да е на това от което си инсталирал играта).... Пробвах това което ми каза ама за сажалемие нищо не стана ако имаш други предложения кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 И задължително DAEMON Tools 3.47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_doom Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Ми аз ползвам Alcohol 120%, и сега какво, няма ли да ми тръгне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Ще тръгне Аре вместо ние да са чудим кви идеи да ти даваме ти да кажеш какво ТОЧНО правиш (от инстала до края) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Айде просто да прочетеш .nfo файла и да изпълниш стъпките там .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 дам всичко изпълних както трябва и така и не тръгва .. ако пробвам да я пусна през алкохол,виртуал сиди,даемон туулс понеже през всичките пробвах ми изкарва съобщение че имам пусната емулираща програма и да я изкюча и пак да пробвам а ако тръгна да я пускам през сидито на играта просто не ще да ми зацепи сидирома се едно е надраскан диск .. тръгва да върти и спира и така постоянно .. не ми е прецакан диска и от други дискове пробвах не става. а на разни мои приятели им е тръгнала от моите дискове..чудно ми е за кво така става .. я някой да земе да каже от кфо идва целия проблем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_doom Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Инсталирам играта по абсолютно нормален и редовен начин, пускам иа и ми дава че съм сложил грешен диск, и двата диска са ми имидж фйлове и ги отварям през алкохол 120%, винаги с в диск "ф". Но пак не тръгва, и не знам какво да правя. Едит: току шо усъзнах че съм си свалил генератор на кодове аа в инфото има някакъв код, може би и за това не тръгва. в момента иа преинсталирам, пък да видим! Едит2: не става и това е, имам Алкохол 120% версия 1.9.5 качих го с кода в инфо файла и пак ми пише че слагам грешен диск. изпълних сичко дето го пише там но не се получва. просто вече не знам какво да правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 abe hora kajete nai na kraq kak stava tva 4udo 4e mi omruzna da se zanimavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Просто съм много ядосан нищо не става ,а на ония как му е станал не знам .Сигурно някаква магия е направил А пък тея кyдето ъплаудват играта как може да сложат играта без крак.Идиоти Сega трябва да 4акам още една година за NBA 2007 Освен да дойде някакъв ангел Пък дано да си поправят грешката :excl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Добре при мен играта си върви идеално. Върви си без крак.. с Деамон Тоолс 3.47 съм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Махай го тоя алокохол и сложи Daemon Tols v3.47 и дай всички emulation да са ON за по-сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_doom Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Добре де, само кажи от каде да го сваля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 www.data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Просто съм много ядосан нищо не става ,а на ония как му е станал не знам .Сигурно някаква магия е направил А пък тея кyдето ъплаудват играта как може да сложат играта без крак.Идиоти Сega трябва да 4акам още една година за NBA 2007 Освен да дойде някакъв ангел Пък дано да си поправят грешката :excl А ти изобщо не заслужаваш да имаш достъп до игрите. От къде на къде ще обиждаш хората, които пълнят сървъра, а и имаш претенции. Това че си ламер нас не ни интересува. Да не мислисш, че хората които качват игрите правят краковете??? . Играта си върви повече от перфектно. Само на ламерите не тръгва. Пожелавам ти да не я подкараш никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 А ти изобщо не заслужаваш да имаш достъп до игрите. От къде на къде ще обиждаш хората, които пълнят сървъра, а и имаш претенции. Това че си ламер нас не ни интересува. Да не мислисш, че хората които качват игрите правят краковете??? . Играта си върви повече от перфектно. Само на ламерите не тръгва. Пожелавам ти да не я подкараш никога а ти много здраве да имаш от мене .. и тия дето викат да пробваме с различни програми и те много здраве да имат .. щото през всичките съм пробвал и то по същия начин както и всички вие дето сте успяли да я подкарате (макар че то колко начина има за подкарване на имиджи незнам сигурно има огроооомен избор) я някой който разбира наистина да вземе да погледне за кфо прай така а не само да вика ти си ламер на мен ми тръгна .. както казах на едни тръгва на други не .. и то не на един двама не тръгва а тенденциозно просто играта не ще да тръгне .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 и тия дето викат да пробваме с различни програми и те много здраве да имат .. . Мерси Много здраве и на теб ... Ако някои иска мулти да влезне в канала от подписа ми и да разцъкаме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.