sandman Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Всеки ден ли ще има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Всеки ден ли ще има? Вторник и сряда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 A ето и какъв линк намерих за това предаване. Не е официалния, но има разнообразна информация. http://beautyandthegeek.start.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 не сколасах да гледам сефтето, но не мога да се въздържа да не коментирам мненията тука. А не ви ли хрумна, че може да се вживяват в ролите, които им се налагат - тъпа блондинка и свръхумен люзър? ако не си спазваха стереотипите предаването нямаше да съществува и да има смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 не сколасах да гледам сефтето, но не мога да се въздържа да не коментирам мненията тука.А не ви ли хрумна, че може да се вживяват в ролите, които им се налагат - тъпа блондинка и свръхумен люзър? ако не си спазваха стереотипите предаването нямаше да съществува и да има смисъл. Не ми се вярва БТВ да похарчи 2 000 000 лева за някви актьори А на теб не ти ли е хрумнало, че има такива зубари пък и повечето красавици са тъпи (пример: оная русата от ББ2 където напусна сама - мадама, ама куха лейка.) А тия просто са им се изпили мозъците от толкова зубрене. Един дори е на 31 години(с 3 висши) и каза, че си е купил първия парфюм за предаването Тва да ти говори нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 На "красавиците" им задават въпроси от 5-ти клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 За вас незнам, ама мен много ме кефи тва предаване. Някои въпроси и аз ги сгреших Тия където спечелиха първата игра, най ми харесват. Хубава двойка са и мадамата много е бива (май Биляна се казва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Отново не сме останали без представителка в поредното Риалити шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Култовата реплика е - ако ти стане скучно, ела да играем шах на масата. Това ме разбива, тия пичове са с такива мадами, а им става скучно. Да ида аз там, пък да видим дали ще ми е скучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Култовата реплика е - ако ти стане скучно, ела да играем шах на масата. Това ме разбива, тия пичове са с такива мадами, а им става скучно. Да ида аз там, пък да видим дали ще ми е скучно Тебе няма да те вземат...прекалено си "тъп" в сравнение с тях! Само не се обиждай... Е пак хубаво, че мадамите знаят въпроси за 5-6-7-ми клас.На мен ми харесаха най-много двойката, която отпадна в последния кръг.Тази която остана заедно с Биляна...така май се казваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Две от "красавиците" са ужасно грозни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 абе хора т'ва е супер нагласено. освен това всичко е заснето и шоуто отдавна е приключило (разбрах го от един познат на една от участничките). Даже и победителката мога да ви кажа коя ще е само да го видя тоя пич пак да го питам че забраих Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Две от "красавиците" са ужасно грозни... Може...на мен всички ми харесват.Тази с косата на плитки участва в клипа на Анелия - Всичко води към теб! Търсех го да ви дам снимка, но не го намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Абе предаването ми харесва,много по-готино от ония бози биг брадар 1 и 2 и стар академи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Две от "красавиците" са ужасно грозни... Абе има само една с къса коса дето не ми харесва. Иначе другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Може...на мен всички ми харесват.Тази с косата на плитки участва в клипа на Анелия - Всичко води към теб! Търсех го да ви дам снимка, но не го намерих. Да бе верно. Аз пък се пробвах да направя снимка, ама нещо не ми стана номера. Иначе линк ето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Тия са много сковани, тц тц тц къртат "гипса"(както каза единия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Damn. Единственият от шльоковците, който ме кефеше си замина. Пичката се тая...има и други яки, ама тоя беше единствен пич. Другите са бахти сухарите. Ся, ясно, че са умни, ама не е задължително да са тоооолкова отвратително скучни. Познавам много забавни умни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 аййй добре, че тия двамата спечелиха щото мадамата е много готина повече ми харесва от останалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ауе луди ли сте тая с късата коса е единствената готина, другите са супер глезли... а относно пичовете тоя дето си тръгна беше пълен гей ааххааххахаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Damn. Единственият от шльоковците, който ме кефеше си замина. Пичката се тая...има и други яки, ама тоя беше единствен пич. Другите са бахти сухарите. Ся, ясно, че са умни, ама не е задължително да са тоооолкова отвратително скучни. Познавам много забавни умни хора. И мен ме е яд, че адаша (Стилиян ) си замина Беше най-разчупен и отпуснат. Не беше в истинския смисъл на думата - зубър А т'ва "Ако ти стане скучно, ела на маста да изиграем един шах" ме изкърти тотално Иначе предаването е 10 пъти по-добро от режисирания и гнусен ББ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Damn. Единственият от шльоковците, който ме кефеше си замина. Пичката се тая...има и други яки, ама тоя беше единствен пич. Другите са бахти сухарите. Ся, ясно, че са умни, ама не е задължително да са тоооолкова отвратително скучни. Познавам много забавни умни хора. Така си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Мен ме кефи повече от ББ и мацките са направо No Comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 А бе предаването е добро, ама няма какво толкова да му се обсъжда като че ли. Нито е динамично, няма интриги (или поне не толкова колкото в ББ2), не дават напълно живота им в къщата, а по-скоро е като едно обикновенно състезание. Нито пък си има собствена интернет страница. Дори бих казал, е до някъде и скучно. Наистина е доста по-различно от ББ2 и наградата е по-голяма. А и предаването няма облаги от смс-ите на хората, ама това, като че ли го прави по-безвкусно. Както всичко безплатно и тук са решили хората: "Ами като за аванта, толкоз". Понякога дори имам чувството че гледам "Минута е много", а това предаване изобщо не го харесвам. Иначе ми харесва да ги гледам как големите мозъци се провалят на прости женски неща. Но нещо не са го дообмислили хората както трябва. ЕДИТ: Плюс това имам чувството, че имат някакви симпатии към тази с косата на плитки. Може би защото все пак Слави ги е избирал, а и се е снимала в клип на Анелия. А Слави си има симпатии към поп фолка все пак. Хич не ми хареса грима й. Не че на другите беше кой знае какво, ама чак пък първо място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.