Jump to content
BulForum.com

Красавицата и Отличникът

Teddy-King

Recommended Posts

bTV и Twentieth Century Fox представят

s480.jpeg

След 6 месеца напрегнати преговори с едно от най-големите холивудски студия Twentieth Century Fox, миналата седмица bTV подписа договор за сътрудничество по нов за риалити формат - Beauty and the Geek. Българското заглавие на шоуто, което се очаква да стартира в началото на месец октомври, е “Красавицата и отличникът”! Продуцент на шоуто от българска страна е bTV. Креативното осъществяване е поверено на екипа на "7/8-ми".

bTV инвестира повече от 2 милиона лева за реализирането на този проект!!!

bTV и Twentieth Century Fox, които са част от семейството на международно признатата медийна компания News Corp., ще работят заедно по проекта. Специалисти от Twentieth Century Fox ще следят и съветват екипа на bTV за осъществяването и развитието на шоуто във всеки един момент.

Според управляващия директор на bTV Вики Политова интересен факт, че за първи път член на голямата седморка холивудски компании стъпва в България, с цел да продуцира подобен проект. Много европейски страни проявиха интерес към закупуването на формата, но България е една от първите държави, които вече започнаха реализацията на шоуто.

Програмният директор на bTV Апостол Пенчев споделя, че “Красавицата и отличникът” е риалити шоу от "четвърто поколение", т.е съвсем ново, с модерна и завладяваща визия и съдържание, направен интелигентно и се реализира за първи път в България.

"Beauty and the Geek" постигна огромен успех в САЩ тази година. Уникален социален експеримент, той отразява сблъсъка между два напълно противоположни стереотипа. Участници в шоуто са 10 красавици и 10 интелигентни мъже , заедно те ще опитат да разберат дали, макар да нямат абсолютно нищо общо помежду си, могат да се учат един от друг и да се променят... Могат ли да живеят заедно и да работят като един отбор?

С кастинг bTV и 7/8-ми избраха за участници един физик, един математик, един компютърен специалист; един философ, както и други интелигентни мъже, специалисти в различни области, за които ще ви разказваме редовно.

Участнички в шоуто ще бъдат и 10 изключително красиви жени, които разчитат преди всичко на своята външност, за да направят впечатление. Техният живот преминава в часове пред огледалото и в козметични салони, те обожават да пазаруват и да се забавляват, и... не разбират нищо от математика, физика, икономика или политика.

Снимките на шоуто стартираха в неделя. Площадът пред Храм-паметника "Александър Левски" беше отцепен от 10 луксозни BMW лимузини, моторизиран полицейски ескорт и хеликоптер, който снимаше кортежа из софийските улици.

Участниците в българското издание бяха ескортирани извън София до новия си дом - имение, специално подготвено за случая.

Какво прави това шоу толкова специално:

* Момичетата и момчетата ще се борят за голямата награда на стойност над 300 хиляди лева.

* За да победят, най-важното е те да умеят да работят в екип, да са толерантни и да се справят взаимно с изпитанията.

* Социалният експеримент цели не да скандализира, а да отрази позитивната промяна в участниците.

* Шоуто няма да печели и от SMS, каквато е практиката при такива продукции. То е създадено, за да забавлява зрителите, да предложи изключителен за пазара продукт.

* Шоуто се снима с двадесет камери едновременно, в реално време, без да се търси ефекта на скритата камера.

* Използва се декор и допълнителна техника, както при големите кинопродукции.

* Шоуто се прави от екип от 100 души.

аман от глупости :angry1 ...не стига, че сестрата ме третира всеки ден с 1 час ББ пък сега и това... :huh:

не стига, че сестрата ме третира всеки ден с 1 час ББ пък сега и това...

Спокойно- ще те третира или с едното, или с другото ;)

аман от глупости :angry1 ...не стига, че сестрата ме третира всеки ден с 1 час ББ пък сега и това... :huh:

Много добре казано

"Третирането" с тези "шоута" започва да прилича на малтретиране и лично за мен се прекалява вече

Едни и същи глупости промиват главите на хората И им бъркат в джобовете

В това новото ако камерите са си на мястото поне ще се нагледаме на жени хахаха

Карамане, как смяташ ти?

Тея пичове са пълни идиоти :lol: Такива мадами, те искат момичета разбиращи от науки. :blink: И се бутат, нещат да стават :angry1

Едни и същи глупости промиват главите на хората И им бъркат в джобовете

В това новото ако камерите са си на мястото поне ще се нагледаме на жени хахаха

Карамане, как смяташ ти?

Ами тука не ти бъркат в джобовете?

На мен пък ми се струва много по-добро от ББ.Ще го гледам, пък ако ми хареса - хареса...поне не ги вкарват в тая къща/хотел и да си правят квото искат.

НДСВ - Национален Демократичен Съюз...

Аз смятам, че е крайно време да си купя тунер и да си гледам СКАТ и XXL на спокойствие

Чесно казано спрях да гледам тв, и все почече клоня към твойта идея(със закупуването на тунера де :D )

Отнсотно О и К, все си мисля, че ще бъде поредната реалити простотия, днес приятеката ми обясни накратко за какво става дума, и мислите ми бяха точно "same shit"...

Teddy-King радвам се че поведе и тази тема. По-добър от теб няма. :)

Иначе по темата...Надявам се и това предаване да е интересно. Поне ще го дават два пъти седмично до колкото разбрах. Така че ще има време за всичко. :P

По принцип не гелдам телевизия ама това го гледах.Не е истина колко тъпи хора може да има.Тва важи и за момичетата и за момчетата.Едните са умопомрачително глупави,а другите са толкова начетени че са станали по-тъпи и задръстени и от момичетата.Поне жените са хубави :)

Питат я какво е БАН и оная мълчи..... :lol: :lol: :lol: :laughing: Супер тъпичко ще е,като изключим умните мъже където са набутали там,горките,а има такива сладури между тях :rolleyes:

Поне ще се нагледаме на красиви жени.Иначе според мен,май ми изглежда по-хубаво от ББ.Тоя сезон на ББ е много тъп.Миналия беше по-интересен.

Не е истина колко тъпи хора може да има.Тва важи и за момичетата и за момчетата.Едните са умопомрачително глупави,а другите са толкова начетени че са станали по-тъпи и задръстени и от момичетата.Поне жените са хубави
Ама верно е така. :D Жените са по-тъпи и от дървените галоши на дядо ми, а момчетата от много мозък им прегрява процесора, започват много да мислят и се чудят какво да кажат и как да се държат. Толкова са се задръстили... :) Ама момичетата ги бива де. То ако е умно, само беля на главата. ;) Ще пада смях с ученето на математика.

Поне ще се нагледаме на красиви жени.Иначе според мен,май ми изглежда по-хубаво от ББ.Тоя сезон на ББ е много тъп.Миналия беше по-интересен.

Виждала съм и по-хубави :wacko: Даже и познавам по-хубави :wacko: ;) Тези са някакви измислени кокошки :D :lol: А мъжете са :woot :wub: :lol: Мъже!

Момиче, което отделя минимум 5 часа на ден за поддръжка на красотата си, както те сами си признаха, няма как да е по-умно. На тях, освен че не им остава време за развитие на мозък, не им и трябва толкова. На тях не им трябва акъл за да имат пари.

На мен ми харесва много повече от ББ2. Изглежда хубаво предаването, пък и ще е интересно сподред мен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...