Jump to content
BulForum.com

Нов сериал по MTV

asd

Recommended Posts

Та преди няколко дена един приятел ми каза че има някакъв нов сериал по MTV във който избират един човек(който предварително се е регистррал де :) ) и той им дава колата си,и те я правят супер яка.На един пикап отзад били сложили джакузи B) :) ,и още куп други неща.Та кажете кога го дават този сериал та да почваме да го обсъждаме колите и да си правим дискусийки.След време като посъбера опит ще помоля някой админ да направи темата на анкета с няколко най добри коли(които ще осъди предварително де :) )и ще гласуваме за The Best :) .

За Pimp My Ride с Xzibit ли говориш? Но той не е нов де....

Ъ на мен оня ми каза че бил нов.Иначе по принцип за него говоря.Бил много хубав.Кажи кога го дават и да почвам да давам коментари :D

Offtopic ymmmmm tuk mai sa vsi4ki serii bez posledniq sezon http://movies.co.jp:8085/Serials/Pimp.My.Ride.(2004)/ az sym go gledal nqkolko pyti tiq pi4ove pravqt 4udesa napravo mai go davaha ot 15 4asa ili 15 i 30 ne sym mnogo siguren.

Мм, не съм съгласен. Понякога петък като се заседя пред телевизора вечерта към 9-10 го гледам. Няа значение, предаването рулира :punk

ъх, sorry за закъснелия пост :>

верно е и скоро беше даваха цяла събота и неделя само тва

то и по дискавъри има нещо тодобно казваше се маи RideS нещо такова и там беше яко

Подобното предаване по Дискавъри е Car Dealers те взимат стари коли икони за индустрията като ГОЛФ 1-ничка и го оправят до идеален вид и после пробват с каква разлика могат да го продадат.Rides го дават в петък около 22:00 и е само за нови резачки и хот-род-и ама е малко еднообразно.5-th GEAR with Tiff Nidel е най-доброто предаване ,тоя пич е уникален шофьор!Всеки ден( май ) от 15:00 и 15:30 Explorer също така внимание заслужава и Top Gear по BBC за него трябва да питате някой друг че от месеци не съм го гледал и незнам кога го дават.За петата ръчка - дават я и сутрин от 9!!!

Подобното предаване по Дискавъри е Car Dealers те взимат стари коли икони за индустрията като ГОЛФ 1-ничка и го оправят до идеален вид и после пробват с каква разлика могат да го продадат.

Една от многото разлики, но може би най-съществена, е че в това няма някое негро да се кефи 30 минути супер зарибено на новия вид на колата си, а дори и само като види Xzibit ;)

Хора мн тенкс за отговорите.Иначе в последния епизод на Rides гледах как Франки Муниц ;) (тоя малкия от Малкълм)пристигна на едно излижение с едио чисто ново много яко тунинговано Бентли мисля че беше и каза че САМО тази година е дал над ЕДИН МИЛИОН ДОЛАРА за коли :D .Еми това е е бати пича майна :D .Иначе ако искате в тая тема вече може да оибсъждаме и да си споделяме предавания за коли.Било то за тунинговане или тестове на коли и т.н. ;) :)

Просто да спомена че новия ВАЙПЪР е 1000 к.с. без Traction Control.Ама тоя път за разнообразие ще има ABS :) !М/у другото преди около месец Германската Автомоболна Асоциация потвърди в официален тест max speed-а Веерон( Бугати ако не знае някой ) ,която е тояно 408км/ч!!!!!!

Вижте сайта на "West Coast Customs" тук ... това е официалния сайт на екипа който прави колите и всичко по тях ... в така наречения "Show Room" има уникални модели коли :wir

• 3 weeks later...

Ми по принцип го дават от 4 часа всеки делник.Иначе предаването рулира,но ми се някак си започва да ми се струва че праят колите еднакви:се некфи ТВ-та,уредба.Иначе изненадата винаги се крие в багажника :punk (колко зловещо звучи а :lol: ).Там се измислят нещо ново.Айде със здраве

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...