INCINERATOR Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Тоя пич колко ли пари е зел като е осъдил Мерцедес ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ole razcepih ot smqh miana. Taq baba e luda, oba4e ako udari moqta kola taka, kwato i da e, posle shte warta gumi na gushata i maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Бахти отвореното бабе.Иначе кфо ли е станало после.Гледам тоя пич зе да слиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Тая баба 100 % работи в завод на Мерцедес за да знае точно къде да удря за да се получи желания ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 според мен е нагласено 100% нагласация, супер наредено ми се вижда... Незнам защо, но следната ситузция ми се струва супер ъбсурдна - една бабка, двама "скейтъри" и един пич с мерцедес си правят филмче за да съдят мерцедес например А според вас мерцедесите немогат да имат дефекти? Или може би отчитането на удара е повече от еди колко си км/ч, все пак тва е удар, дори с ръка да удариш, пак се отчита някъв удар. Все пак няма да се отвори възглавницата, когато двигателя е размазал щофьора, не смятата ли? Иначе филмчето наистина кърти мивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 хахах оле не ша полудея тва беше бахти шоуто....хаха долу мерцедесите,вива би ем дабъл ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Незнам защо, но следната ситузция ми се струва супер ъбсурдна - една бабка, двама "скейтъри" и един пич с мерцедес си правят филмче за да съдят мерцедес например А според вас мерцедесите немогат да имат дефекти? Или може би отчитането на удара е повече от еди колко си км/ч, все пак тва е удар, дори с ръка да удариш, пак се отчита някъв удар. Все пак няма да се отвори възглавницата, когато двигателя е размазал щофьора, не смятата ли? Иначе филмчето наистина кърти мивки Офтопик. В интерес на истината ... мерцедес в момента водят по дефекти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Фимчето е Real и ме разби от смях ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.