Jump to content
BulForum.com

Изчезнала музика !!

END

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Iskam da kaje che vseki fail e 0b i sled nego pishe -missing, i molq ako moje da go kachite nanovo, zashtoto proverih i vidqh che ne sa mesteni... :(

• 2 weeks later...

EEEEEEE...лрекалявате вече !!!!! Ония път беше по моя вина ,но сега не е !!!

Цял албум на Overkill - Horroscope бях качил и сега пак го няма !!! На кой му пречи толкова метал че го трие !!??? :angry1 :angry1 :angry1

Батка, я ми кажи какво ми пише след ника? Я виж колко метъл съм качил? Айде после не ми говори глупости, че на някой не му харесвал метъла и затова се триел... поне 50гб такава музика съм качил тук, ако не повече.

Ако нещо ти е изтрито прочети внимателно правилата ОТНОВО, убеди се, че правиш всичко както е описано. Ако мислиш, че е сложно виж колко много хора качват перфектно и музиката им седи и всички й се радваме.

Би ли ни обяснил как точно бе качил албума и в какви директории (от първата до последната) за видим какъв е проблема?

Imam smytniqt spomen, 4e sym go mqrkala nqkade tozi album i NE be6e po pravilata! Koi znae kude si propusnal q to4ka, q si ostavil interval v zaglavieto. Kak taka 6te iz4ezne, ako e po upload rules? Na nikoi ne mu pre4i metal-a, povqrvai mi. Pre4at ne6tata, koito ne sa ka4eni pravilno.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...