midas Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Рамта е закупена на 10.09.05 от "ЕРА" за 28$. Остава повече от 35м гаранция. Работи си перфектно, няма проблеми просто искам Dual channel... Цената която искам е 25$ = 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 Свалям цената на 37лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Като стигне под 32лв. цената ми се обади! П.П. Няма нужда да ми пишеш, колко е нова и не знам си кво си! Аз я оценявам на 32лв. и не те карам да я продаваш на тази цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Като стигне под 32лв. цената ми се обади! П.П. Няма нужда да ми пишеш, колко е нова и не знам си кво си! Аз я оценявам на 32лв. и не те карам да я продаваш на тази цена! Нямам и намерение да ти пиша колко е нова. От сега само ти казвам че цената няма да падне повече от това. Ще си е ползвам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.