Jump to content
BulForum.com

Снимка върху чаша

red^shark

Recommended Posts

Има 1 фото на централна гара там преди кебапчетата, където предлагат тая услуга. Някой да знае кви пари е, аз ли трябва да си купя чашата и за колко време става, щото ми е мноо спешно.

10x

Ами точно, щот ми е спешно и нямам времето да се размотавам, ако ме пратят да купувам чаши и т.н, питам ;)

Можеш да си поръчаш такава чаша във фото "Коника" на бул. "Мария Луиза" 24 - от страната на църквата "Света Петка", струва 12лв. (поне толкова беше февруари месец когато си правих такава)...С 4 снимки става много готино :)

Можеш да си поръчаш такава чаша във фото "Коника" на бул. "Мария Луиза" 24 - от страната на църквата "Света Петка", струва 12лв. (поне толкова беше февруари месец когато си правих такава)...С 4 снимки става много готино :)

10x, ама само не разбрах далаверата с чашата....той май ми е най-важен :). Трябва ли да си я купя или те я дават?

10x, ама само не разбрах далаверата с чашата....той май ми е най-важен :). Трябва ли да си я купя или те я дават?

Ами за 12лв бива поне чашата да ми дадат. :)

@n_ikito можеш ли да дадеш една снимка на чашата да я вида какво представлява?

Кво представлява тва "снимка върху чаша? :confused

чашата е от тях защото е специална с някакво фото-покритие, опакована е в едно непрозрачно фолио като филмчетата за фотоапаратите

времето за което става е около 1 час.

точно там до гарата съм си правил и аз

Добре де,разбрахме, че и ти си си правил такова нещо, ама кажи кво представлява тва, за любопитните като мен :confused

чашата е от тях защото е специална с някакво фото-покритие, опакована е в едно непрозрачно фолио като филмчетата за фотоапаратите

времето за което става е около 1 час.

точно там до гарата съм си правил и аз

е ок де а те ще ми дали ще ми препоръчат различни дизайни или аз тряя си мисля :) ? и кое фото ще препоръчате тва до централна гара или коника ?

е ок де а те ще ми дали ще ми препоръчат различни дизайни или аз тряя си мисля :) ? и кое фото ще препоръчате тва до централна гара или коника ?

кво значи да ти препоръчат дизайни, ти носиш снимка/картинка и те ти я слагат на чашата, това е

аз занесох 2 картинки и поисках да ми ги направят едната от едната страна на чашата а другата от другата страна, като фона да е черен, и оставих момичето там да се мъчи с фотошопа

само мога да добавя черения фон не е много добра идея, защото няма начин да се направи цялата повърхност на чашата, най-малкото около дръжката не може, освен това там където е изцяло и само черно, като се вгледаш се виждат ивици, не е плътен и непрекъснат цвета

Изкарах си такава чаша на фотото до Централна гара, но нещо хич не съм доволен от наситеността на цветовете... Снимката стана адски бледа.

Поръчах си чашата в началото на Капитан Райчо. И щото момчето нямаше работа, ми отдели достатъчно време да ми покаже някои варианти. Аз си избирам какво да ми е по чашата и ще ви покажа снимка. Само дето съжалявам, че не им занесох диска, зада ваемат снимката оттам, а трябваше да я снима и затва стана малко по-кофти качество.

Само 10 мин. да кача някъде снимката.

DSC02419.JPG

От тях е чашата и струва 12лв. В тия пари ти влиза всичко: колкото снимки си искаш (стига да се поберат всичките), квито надписи искаш и какъвто фон си избереш.

snatch, Относно тая чаша - ако имаш картинката (препоръчвам ти да я занесеш на диск), ще ти я направят, но не и върху такава чаша. Само нея не може да избираш. Чашата е каквато е на снимката по-горе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...